Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Καλό Φθινόπωρο*

Μπορεί τα πράγματα να μη πηγαίνουν όπως τα περίμενες ή να πηγαίνουν ακόμα καλύτερα. Μπορεί να έχεις φτάσει στο σημείο μηδέν ή στην κορυφή του δικού σου βουνού. Μπορεί ακόμα να μην είσαι έτοιμη για τις νέες αλλαγές που θα έρθουν ή να είσαι ανυπόμονη γι αυτές. Μπορεί κάτι να σε κρατάει πίσω ή να στέρεψαν τα βήματα που είχες για 'μπροστά'. Και τώρα τι; Αναρωτιέσαι και σηκώνεις τους ώμους μήπως κουνηθούν τα δύο διαβολάκια που έχουν κατασκηνώσει όλο το καλοκαίρι πάνω τους και δεν λένε να σ αφήσουν να τινάξεις την άμμο από τα ρούχα σου.
Πάρε χαρτί και μολύβι και άρχισε να κρατάς σημειώσεις. Μαζί θα την περάσουμε και φέτος. Με λίγες (αλλά καλές) συμβουλές που θα δίνουμε ο ένας στον άλλο και πολλή δύναμη να σηκωθούμε από το κρεβάτι και να αδράξουμε το λεπτό, την ώρα και όλα τα νανοδευτερόλεπτα δημιουργικότητας που μπορούμε να κατακτήσουμε. Γιατί έτσι είμαστε όλοι και γιατί ορκιζόμαστε πως θα βάλουμε τα δυνατά μας!

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα του Φθινοπώρου. Ποιός είπε όμως ότι απαγορεύεται μια μικρή αθώα βουτίτσα;;;

*κρατάμε τη θέση ζεστή και θα επιστρέψουμε..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακολουθώ τη συμβουλή σου κ αρπάζω μολύβι κ χαρτί...για να δούμε.
Καλό Φθινόπωρο!

Sonia

Memaria είπε...

Καλό φθινόπωρο!!
Φιλιά πολλά!!

evonita είπε...

καλό φθινόπωρο και ας έχει καύσωνα εκεί έξω!!!! φιλάκια πολλά!!!

Katerina V *Pause blog* είπε...

Καλό φθινόπωρο όμορφη!!
Κάντε και για εμάς βουτίτσες που δε μπορούμε!
Από τον Αύγουστο σταμάτησα τα μπάνια για έκτακτους λόγους υγείας (και πάλι) οπότε όσοι την απολαμβάνετε και είστε υγιείς να νιώθετε ευγνωμοσύνη κι όχι μελαγχολία για το φθινόπωρο που ήρθε!
Καλή εβδομάδα με χαμόγελο!!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments