Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Φέτος τα Χριστούγεννα...

Λείψαμε πολύ. Το καταλάβαμε κι εμείς εδώ. Για διάφορους λόγους. Μαζεμένους σε ένα παχύ τσουβάλι που θέλουμε να κλείσουμε σφικτά και να συνεχίσουμε. Γιατί κάπου η καθημερινότητα έγινε πιο βαριά και κάπου τα όνειρα και οι ιδέες στα μαξιλάρια μας ξεπετάγονταν απότομα με κάθε κουδούνισμα του ρολογιού. Και άντε μετά να τα μαζέψουμε! Όμως ξαφνικά και εντελώς αυθόρμητα πληκτρολογήθηκαν τα γράμματα που με οδήγησαν εδώ. Κάτι μου έλεγε να μοιραστώ. Κι εσύ σίγουρα ξέρεις καλά τι εννοώ..
Christmas
Όλο και πλησιάζουν οι γιορτινές μέρες (και ναι, δεν είναι μια απλή διαπίστωση, είναι γεγονός!) και το νόημα για εμάς εδώ (ύστερα από συζητήσεις και πολύωρα meetings) συμπυκνώνεται στις ακόλουθες λέξεις...
This Is Glamorous : : adventures in love, design, fashion and travel
Εστίασε τη προσοχή σου στα πιο απλά πράγματα. Αυτά που μπορείς να δεις μόνο αν σκίζεις τα λαμπερά περιτυλίγματα. Φωτογράφισέ τα, κάλεσε κι άλλους να τα δουν όπως εσύ και ξανακοίτα τα.
Christmas Related

Gingerbread

Christmas coffee. | via Tumblr
Όμως όσο κι αν εστιάσεις εκεί, μη ξεχνάς το πιο σημαντικό, φέτος να εστιάσεις περισσότερο στους ανθρώπους. Στις σχέσεις σας, στις ματιές, στις αγκαλιές και σε αυτά που θέλουν να σου πουν. Δώσε μια ευκαιρία να σου μιλήσουν για όλα αυτά που πιστεύεις ότι δεν έχουν να σου πουν (θα εκπλαγείς είμαι σίγουρη!) και κάνε δώρα. Πολλά, μικρά, ξεχωριστά. Τόσες φορές τα έχουμε πει εδώ άλλωστε.
Make it a December to remember

Να περνάς όμορφα, όπως εσύ ξέρεις να το κάνεις!

4 σχόλια:

Fairymakeuptales είπε...

μας ελειψες....

evonita είπε...

όμορφες εικόνες και tips My μου, φιλάκια πολλά!!

princess είπε...

Γλυκιά μου!!!!!!

Unknown είπε...


thank you

سعودي اوتو


Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments