Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ψηλά στον ουρανό!!

Mπορεί ενα καρτούν να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα;
Μπορεί να σε ανεβάσει.. ''Ψηλά στον ουρανό;''
Και όμως μπορεί!


Έχω να σου προτείνω για σήμερα το βράδυ και λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία , μια γλυκειά, τρυφερή , οικογενειακή ταινία, για να δεις με την οικογένεια σου.Θα σε μεταφέρει την εποχή με τα πολύχρωμα εικονογραφημένα παιδικά βιβλία που ξεφύλλιζες με λαιμαργία και ταξίδευες με τα φαντασία σου , στα πιο απίθανα μέρη.


..Εδω όλοι - μικροί και μεγάλοι- θα γελάσουμε, θα δακρύσουμε και θα διδαχθούμε πολλά, παρακολουθώντας την ιστορία αγάπης και φιλίας του γκρινιάρη κύριου Fredricksen, που κρύβει όμως πίσω απο τους κακούς του τρόπους, ενα ενθουσιώδη, ερωτευμένο νέο και του μικρού super κοινωνικού Russel, που δεν είναι τίποτα άλλο απο ενα ανασφαλές και παραμελημένο πιτσιρίκι, που αποζητά στοργή..


 Έννοιες, έντονα συναισθήματα και υπέροχες στιγμές θα σε ακολουθούν, βλέποντας αυτή την ταινία.Ευτυχία, αγνός παιδικός ενθουσιασμός, αίσθηση πληρότητας..
Ας ξεθάψουμε εμείς οι μεγάλοι, αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας, ας θυμηθούμε την παιδικότητα που είχαμε κάποτε. Ας αφήσουμε τις λέξεις ,τα χρώματα και τις μελωδίες , του πιο γλυκόπικρου τρυφερού ταξιδιού, να μας ταξιδέψουν για ένα βράδυ. Αυτό που θα είναι αφιερωμένο σε σένα και την οικογένεια σου...

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υπέροχη ταινία..όσες φορές και να την δείς..

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments