Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

I do...

Ο Σεπτέμβρης, είναι ο μήνας που πολλά ζευγάρια επιλέγουν να ενωθούν '' εις σάρκαν μια''.Ιδανικός μήνας, για γάμους λαμπερούς και μοναδικούς, όπως εσείς. Εννοείται πως πρέπει να χαρακτηρίζει το ζευγάρι, απο την αρχή ως το τέλος..
Αυτός είναι ο λόγος που σου προτείνω μερικά tips,απο διάφορους γάμους που έχω παρευρεθεί και ήταν ξεχωριστοί:
* Αντί για την κλασσική αρίθμηση τραπεζιών, μπορείς να δώσεις ξεχωριστά ονόματα, συμβολικά και για τους δυο σας ( ονόματα αγαπημένων λουλουδιών,χωρών, νησιών που έχετε επισκεφθεί, αγαπημένων τραγουδιστών κ.λ.π.)
*Επίσης μπορείς να έχεις ετοιμάσει ενα αναμνηστικό δωράκι για κάθε καλεσμένο ξεχωριστά και να το τοποθετήσεις στη θέση του στο τραπέζι,( σε ένα πρόσφατο γάμο που πήγα, μας πρόσφεραν 1 μπουκαλάκι μέλι με καρύδια και μια αναμνηστική φωτογραφία του ζευγαριού).
*Κάτι άλλο που επίσης μου αρέσει πολύ στους γάμους, είναι η παρουσίαση φωτογραφιών τους( μέσω projector) που καλύπτουν όλο τους το παρελθόν, απο τα παιδικά τους χρόνια μέχρι και την σχέση τους.Είναι πολύ ρομαντικό αν συνοδεύεται και απο τα αγαπημένα τραγούδια του ζευγαριού.
*Τέλος, αρκετά πρωτότυπο, είναι το CD με ένα ηχογραφημένο κομμάτι με τις φωνές σας, που θα ευχαριστήτε τους φίλους και συγγενείς που βρέθηκαν εκεί, κοντά σας, στο πρώτο σκαλοπάτι της κοινής σας ζωής.
and remember :) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments