Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

θα περάσει...

Οι πωλήτριες των καταστημάτων σε ξέρουν με το μικρό σου όνομα...
Τα καταστήματα καλλυντικών, έχουν ανοίξει παραρτήματα,με την''χορηγεία'', τη δικιά σου...
Είχες την πολυτέλεια να πηγαίνεις στο κομμωτήριο 5 φορές την εβδομάδα και να φοράς μόνο μια φορά το καλό σου φόρεμα..
Με την οικονομική κρίση, να σου χτυπάει την πόρτα, τώρα έχεις γίνει εξπέρ στη φροντίδα του εαυτού σου..Παρόλα αυτά ,μερικές απολαύσεις, δεν πρέπει να χάσεις( για καμία κρίση στον κόσμο!!).
''Κομμώσεις Λίτσα''..
Αν οι λέξεις οξυζενέ,ρεφλέ,ανταύγειες, σου είναι άγνωστες,παράτησε τα αλουμινόχαρτα και πήγαινε σε ένα κομμωτήριο της προκοπής.Άσε στην άκρη τις δοκιμές και τα πειράματα στα μαλλιά σου.. Το καροτί,δεν κολακεύει καμιά μας..
''it's coffe time..''
Ξέρω οτι ένας καλός καφές, κοστίζει πια όσο ένα τσουβάλι με κόκκους καφέ ,απο την Κολομβία. Αλλά ο ζεστός, απολαυστικός καφές, παρέα με τις φίλες σου, μετά απο μια κουραστική μέρα στη δουλειά, στο αγαπημένο σου στέκι..δεν θυσιάζεται με τίποτα!!
''a trip to heaven''..
Aν πρέπει να κάνεις οικονομία σε κάτι ,ok,do it!!
Αλλά μην κάνεις οικονομία στις εμπειρίες σου.. Κάνε αυτό το ταξίδι που ονειρευόσουν απο τότε που ήσουν παιδί..Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνουμε εκπτώσεις στα'' θέλω'' μας..
''σινεμά :ο παράδεισος''
Δες την αγαπημένη σου ταινία που και που στο σινεμά και όχι μόνο στο dvd. Η μαγεία της μεγάλης οθόνης είναι ακόμα μοναδική.. θα σου θυμίσει τα εισιτήρια που είχες κρατήσει απο την αγαπημένη σου ταινία, το πρώτο σου ραντεβού, το πρώτο φιλί, τα γέλια και τα πειράγματα στο διάλειμμα, το φρεσκοψημένο ποπκορν..


υγ: κρίση είναι θα περάσει...

2 σχόλια:

Argyrousa είπε...

υπέροχο!!! =) αχ να περάσει κ να μη ξανάρθει!

myStickland είπε...

ας μην χάνουμε την πίστη μας και τη θετική μας ενέργεια..ας κάνουμε την ζωή μας πιο απλή..να και κάτι που μας έμαθε η κρίση!!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments