Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

I love U..gg!!

Σίγουρα, έχεις ενα τέτοιο ζευγάρι στη ντουλάπα σου.Και σίγουρα,αν κάποια στιγμή, τις κοιτούσες ''απο ψηλά'',επειδή ήσουν fan των τακουνιών,τώρα είσαι έτοιμη να υποκύψεις, στη γοητεία τους.Αν θέλεις να συνδιάσεις, την άνεση με την κομψότητα, τότε η Ugg σου, είναι εκεί και σε περιμένει!
Πατρίδα τους, η μακρινή Αυστραλία.Στη δεκαετία των 90ς, εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο.Το όνομα ''Ugg'',βγήκε απο τη λέξη,''ugly = άσχημος'',επειδή πολλοί τις έχουν χαρακτηρίσει έτσι.Στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο,φωτογραφίες, δείχνουν, τους πιλότους να φοράνε παρόμοιες μπότες,που τις ονόμαζαν ''fugg boots''.
To 1930,οι Αυστραλοί βοσκοί,τις προτιμούσαν,γιατί κρατούσαν τα πόδια τους ζεστά.Ακόμα και σέρφερ(γύρω στα 60ς), τις φορούσαν ,απο και πρός την παραλία,για τον ίδιο λόγο.
Το 1978,ο Brian Smith (Αυστραλός, σέρφερ),πήγε μια σακούλα με Ugg boots,στην Αμερική..και αυτό ήταν!! Τις λάτρεψαν όλοι..
Η ποικιλία είναι μεγάλη.Διάφορα σχέδια και χρώματα κυκλοφορούν στην αγορά,σίγουρα κάποιο έχει σχεδιαστεί,για σένα..Πάνε παντού και με όλα.Φοριούνται απο το πρωί μέχρι το βράδυ.Δεν συμπαθούν ιδιαίτερα, το χιόνι και το νερό(ειδικά οι ανοιχτόχρωμες),γιαυτό προστάτεψέ τες, όσο μπορείς!
Διάσημοι απο όλο τον κόσμο, τις αγοράζουν μανιωδώς.Η Oprah,το 2000, έχοντας εμμονή μαζί τους, αγόρασε..350 ζευγάρια!!
Εσύ δεν αξίζεις τουλάχιστον ένα??







11 σχόλια:

Claire D. T είπε...

Είναι πολύ όμορφες αλλά ακόμα δεν έχω ούτε ένα ζευγάρι.. Σύντομα όμως θα αποκτήσω!! :)

Unknown είπε...

Eχω δύο ζευγάρια και τις λατρεύω! Δεν υπάρχει πιο άνετο και ζεστο παπουτσι για τον χειμώνα! Ποια τακουνια? Τα εχω ξεχασει εδω και καιρο!!! :)

Marissa D είπε...

einai h epomeni agora mou!se mpez i kamilo!

ChangeTheCut είπε...

δεν μου αρεσουν καθόλου!
:(
υπερεκτιμημένες χωρίς να το αξίζουν.δεν διαφωνώ ότι είναι άνετες και ζεστές αλλά αυτό δεν δικαιολγεί την τιμή τους αλλά ούτε και τη φρενίτιδα που έχει δημιουργηθεί και το χειμώνα ο μισός γυναικείος πληθυσμός κυκλοφορεί μέσα σε αυτές.
υπάρχουν πολύ κομψότερες επιλογές,πιο ασυνήθιστες,που αν και εξίσου ακριβές αξίζουν περισσότερο τα χρήματά τους!
:)

KaPaworld είπε...

Εχω ένα ζευγάρι γκρι πλεκτές, δώρο του αγοριού πριν δύο χρόνια.Είναι ζεστές, είναι άνετες, είναι πανέμορφες, τις λατρεύω.Είναι οι πιό τέλειες μπότες που είχα ποτέ μου!!!! Λατρεμένες.Ισως φέτος καταφέρω να πάρω άλλο ένα ζευγάρι κλασικές....για να δούμε!!

Λένα είπε...

τελειες λατρεμενες και απιστευτα άνετες....
ωραίο post...
kisses

http://lenasfavoritesthings.blogspot.com/

Lyriel Bee είπε...

τα Uggs είναι πολύ περίεργα μποτάκια αν τα παρατηρήσεις, είναι κάπως σαν χειμωνιάτικες παντόφλες αλλά σε μπότα με σόλα :) εγώ έχω κάτι άλλα που μοιάζουν με uggs αλλά είναι adidas και με έχουν καταβολέψει!!
προς το παρόν σκέφτομαι να πάρω κανένα ζευγάρι γαλότσες γιατί αυτά είναι πάνινα και θα βραχούν.

myStickland είπε...

μμμ συμφωνώ Lyriel..είναι περίεργες και είτε θα τις αγαπήσεις είτε θα τις μισήσεις..εχω πολλές φίλες που δεν τις συμπαθούν και άλλες που αγοράζουν το ενα ζευγάρι μετά το άλλο..!

Unknown είπε...

http://newbornfashionistas.blogspot.com/2011/10/tell-me-about-yourself-award.html i have an award for u!!

myStickland είπε...

@xanthi: ευχαριστώ πολύ για το βραβείο..έχω ήδη μοιραστεί τα 7 ''μυστικά''μου..κάνε κλικ στο post:''σ'ευχαριστώ'', για να πάρεις μια ιδέα!!φιλί τεράστιο<3

makeupbymarias είπε...

θεωρω οτι είναι πρωτότυπες με ιδιαίτερο στυλ.Σίγουρα η αξία τους είναι υψηλή,και παρόλο που εχω αγοράσει ενα ζευγάρι σε καφε χρώμα θεωρώ οτι όντως δεν είναι για το κλίμα της Ελλάδος...άλλο ενα μείον είναι οτι αν δεν περπατάς καλά τα παπούτσια σου συνήθως με τις UGG θα το καταλάβουν όλοι γιατι το μαλακό ύφασμά τους γέρνει προς τα εκεί που....πας...

αλλά είναι τόσο άνετες...

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments