Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

x-mas tips...

Λίγα εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν απο το γιορτινό τραπέζι, που θα προσφέρει αγάπη και φροντίδα στους αγαπημένους μας.Σίγουρα κάποιοι απο εμάς είμαστε καλεσμένοι, αλλά κάποιοι άλλοι θα παίξουν το ρόλο της οικοδέσποινας. Με επιτυχία!!
Σίγουρα όμως, δεν θα ήθελες να περάσεις όλη μέρα στη κουζίνα, ούτε το τραπέζι σου, να μοιάζει ''μια απο τα ίδια''.Και σίγουρα θα ήθελες όλοι να μιλάνε γιαυτό, για πολύ καιρό.Σου έχω φτιάξει λοιπόν μια λίστα με τα do's and dont's.
**Mην αφήνεις τελευταία μέρα τα ψώνια για το γιορτινό τραπέζι.Σκέψου απο πρίν εύκολα και γρήγορα πιάτα, που θα τα διακοσμήσεις όμως , για να φαίνονται γιορτινά.Μπορείς να μαγειρέψεις απο την προηγούμενη ημέρα και να ζεστάνεις απλώς τα πιάτα σου,την ώρα που κάνεις το μακιγιάζ σου.2 σε 1..


**Καλό είναι να έχεις κάνει μπουφέ, ούτως ώστε όλοι να σερβιρίζονται μόνοι τους.Σε ενα δεύτερο τραπέζι θα μπορούσες να βάλεις και τα ποτά, με τα κατάλληλα ποτήρια και πολλά παγάκια.


**Aν ο καιρός το επιτρέπει θα ήταν πολύ πρωτότυπο να οργανώσεις μια επιπλέον γωνιά στη βεράντα. Θα ήταν πολύ χρήσιμη ιδέα, γιαυτούς που καπνίζουν να έχουν το δικό τους ''στέκι'', απολαμβάνοντας τη νυχτερινή δροσιά..και μια καινούρια γνωριμία..who knows!!
**Μην ξεχάσεις και τα δωράκια των καλεσμένων. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβά. Μπορείς να φτιάξεις μπισκοτάκια και να τα στολίσεις με ωραίες κορδελίτσες, ενα ωραίο cd με αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενα σετ απο μυρωδάτες γεύσεις τσαγιού ή ακόμα και μια συλλογή απο συνταγές..θα ήταν μερικές μόνο απο τόσες και τόσες ιδέες, που θα μπορούσες να εφαρμόσεις...


...βάζοντας τα μέσα στο πιάτο τους ,με το όνομά τους δίπλα.Έτσι θα είσαι σίγουρη οτι ο κάθε καλεσμένος σου , θα πάρει το δωράκι που του ταιριάζει..
**Μια άλλη ωραία ιδέα, θα ήταν να χρησιμοποιήσεις όλα αυτά τα στολίδια που δεν έχεις βάλει στο δέντρο σου, τοποθετώντας τα μέσα σε γυάλες με νερό..
...ή κρεμώντας τα στο φωτιστικό σου...
**Βάλε όλη τη  φαντασία σου και να είσαι σίγουρη οτι αυτή τη βραδιά θα τη θυμούνται όλοι για πολύ καιρό γιατί θα είχε οργανωθεί με αγάπη και φροντίδα..

Καλή πρωτοχρονιά!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments