Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Yδροχόου..συνέχεια!!

Μπορεί ο Υδροχόος να είναι παιδί του αέρα, το στοιχείο όμως που τον χαρακτηρίζει είναι η σταθερότητα.Θέλεις να κερδίσεις τη προσοχή του?Πες κάτι έξυπνο!


Μην ξεχνάς οτι απευθύνεσαι στον Α'ι'νστάιν (!) του ζωδιακού κύκλου..
Εφευρετικό, πρωτότυπο και προοδευτικό, θα χαρακτήριζα τον Υδροχόο.Όσο και αν φαίνεται φιλικός, δεν ανοίγεται εύκολα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζει.Αν ανήκεις στους Διδύμους,Ζυγούς και Τοξότες, ταιριάζεις σίγουρα μαζί του, οπότε είναι εύκολο για εκείνο να δείξει τον πραγματικό εαυτό...
Αν όμως ανήκεις στους Κριούς, Ταύρους,Καρκίνους,Παρθένους και Τοξότες, τότε τα νεα ,μάλλον δεν είναι θετικά. Μια αδιαφορία, θα υπάρχει απο μέρος του, οπότε δεν θα σου συνιστούσα μια επαφή μαζί του..


Στις συζητήσεις, αδιαφορώντας για τη γνώμη που θα σχηματίσουν οι άλλοι, γιαυτούς, προβάλλουν τις ιδέες τους,χωρίς να περιμένουν τη συμβουλή κανενός!Η επιθυμία τους όμως , να ενημερώνονται για οτιδήποτε συμβαίνει στο κόσμο, τους δίνει το πράσινο φως, να υποστηρίξουν με επιτυχία οτιδήποτε καινοτόμο και πρωτότυπο!
Μια τελευταία συμβουλή απο το mystickland: Μην προσπαθήσεις ποτέ να περιορίσεις ενα Υδροχόο!
Η ανεξαρτησία του, είναι το παν!!

1 σχόλια:

Daphne είπε...

περιμενα ποσο καιρο αυτο το ποστ! υδροχοος ειμαι κ εχεις απολυτο δικιο σε οσα λες...οταν μας περιοριζουν νιωθουμε σαν φυλακισμενοι και τρελαινομαστε!! :Ρ

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments