Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

Είσαι όμορφη, αρκεί να το πιστέψεις #doveΣτην αρχή έπρεπε να πιστέψεις πως οι άλλοι σε βλέπουν πιο όμορφη από ότι εσύ τον εαυτό σου. Γιατί ισχύει. Να πάρεις έναν καθρέφτη και να σκάσεις το πιο όμορφο χαμόγελο και ύστερα να ορκιστείς ότι είσαι μοναδική. Να λειάνεις τις γωνίες σου (τόσες φορές τα έχουμε πει αυτά άλλωστε) και να γεμίσεις φως όλες τις σκιές. Να δείξεις λαμπερή. Και όλα τα υπόλοιπα, που σίγουρα τα ξέρεις.
Τις τελευταίες μέρες πρέπει να πιστέψεις πιο πολύ. Κι όταν δεις μια κάμερα να σε ακολουθεί, αντί να τρέξεις και να κρυφτείς πίσω από περιοδικά, τεντωμένες παλάμες και μαξιλάρια.. να αντιμετωπίσεις τη φυσικότητά σου και να παραδεχτείς πως είσαι αυτή η όμορφη με τις ατέλειές της, που αγαπάς.
*η Dove επιμένει να αναδείξει τον πιο όμορφο εαυτό σου για ακόμη μία φορά με το βίντεο που κυκλοφορεί. Σύμφωνα με αυτό, 9 στις 10 γυναίκες δεν πιστεύουν ότι είναι όμορφες.

υγ: να θυμάσαι πώς κανένα μολύβι, και κανένα μυστικό μακιγιάζ δεν θα σε κάνει πιο όμορφη... από όταν είσαι πραγματικά ευτυχισμένη και πιστεύεις σε σένα!
Καλή σου μέρα, ήρθε Παρασκευή!!!

3 σχόλια:

Rylie είπε...

Τέλεια ανάρτηση! Αυτό σκέτο χωρίς περιττά λόγια!

myStickland είπε...

είναι αρκετό @Rylie, σ ευχαριστώ :)

Eva M. είπε...

Υπέροχο άρθρο!
Εχεις απόλυτο δίκιο!

Φιλιάα

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments