Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Παπούτσια ή κάτι άλλο; #easter_gift_ideas

Ξέχασες τις υποχρεώσεις της εβδομάδας, τελείωσε ο καφές και η ζάχαρη, έκαψες το φαγητό ή το πουκάμισό(!!!) του, δεν έχεις τα κατάλληλα ρούχα για εκείνη τη παράσταση που σε κάλεσαν, ήθελες να κρυφτείς κάτω από το πάπλωμα σήμερα και μάλλον όλα αυτά είναι τόσο ασήμαντα μπροστά στο δίλημμα που έχει καρφωθεί στο κεφάλι σου. Λαμπάδα-αυγό-τσουρέκι και.. παπούτσια ή κάτι άλλο;;
umla | via Tumblr
Μια νονά (ή ένας νονός!) αυτές τις μέρες βάζει τη φαντασία της να δουλεύει υπερωρίες. Και αν με ρωτάς, έτσι πρέπει. Όταν ήμουν μικρή περίμενα αυτό το διαφορετικό που πάλι φέτος θα σκέφτηκε η νονά μου. Και που ο,τι κι αν ήταν δεν το άλλαζα ποτέ, γιατί το είχε διαλέξει εκείνη.
Δεν θες λοιπόν το βαφτιστήρι σου να χαμογελάσει και φέτος, βλέποντας πως το θυμήθηκες; Και μη μου πεις πως δεν θα σε κάνει το ίδιο χαρούμενη η διαδικασία.

*Αν θες ωστόσο να παραμείνεις στα παπούτσια, τότε οι επιλογές είναι πολλές. Καθώς όμως η παιδική μόδα τείνει πια να μοιάζει με τη δική μας.. εύκολα, έχω να σου προτείνω τα παπούτσια εκείνα που δεν πρέπει να λείπουν από τη παπουτσοθήκη τους.


Mπορείς να σκεφτείς τώρα τι άλλο θα ήταν εξαιρετική ιδέα; Θα μπορούσα να σε βοηθήσω με το να σου θυμίσω ότι η Άνοιξη προοικονομεί το καλοκαίρι, επομένως κάτι που θα ήταν χρήσιμο είναι ένα μαγιό, ένα #panama_hat, πολύχρωμα αξεσουάρ για τα κορίτσια, σπορ backpack για τα αγόρια και θα δεις πολλές περισσότερες ιδέες στα παρακάτω κολάζ που ετοίμασα.

2 σχόλια:

Pinelia είπε...

Πολύ ωραία!Πολλά φιλιά,Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

myStickland είπε...

Επίσης @Pinelia :) Να περάσεις όμορφα!!!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments