Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Θάλασσα πλατιά..

...σ' αγαπώ γιατί μου μοιάζεις

θάλασσα βαθιά
μια στιγμή δεν ησυχάζεις
λες κι έχεις καρδιά
τη δικιά μου την μικρούλα την καρδιά
photo: weheartit
και σε ποιόν δεν αρέσει η θάλασσα!
Το καλοκαίρι οι μέρες περνούν πιο ξέχνοιαστα όσο πιο κοντά είσαι σε εκείνη. Για κάποιους είναι το σπίτι τους και για άλλους μεταμορφώνεται σε καταφύγιο, κυρίως όταν οι δρόμοι παίρνουν φωτιά.
Διανύοντας όμως τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου και βλέποντας έναν έναν να αποχωρεί απο τις παραλίες, αναρωτιόμαστε αν κάποιος μας άκουσε όταν ευχόμασταν κρυφά "να βρούμε μια ήρεμη γωνιά χωρίς όλο αυτόν τον όχλο". Στην πραγματικότητα ίσως να μη μας πειράζει η άδεια ξαπλώστρα όσο το οτι αυτή, σηματοδοτεί την είσοδό μας σε μια άλλη εποχή.. τον φθινόπωρο!
photo: weheartit
Πολλοί απο εμάς ήδη σταματήσαμε τις βουτιές γιατί τα κύματα δεν βοηθούν και άλλοι πάλι έχουν διαλέξει έναν άλλο τρόπο να εξακολουθούν να βρίσκονται εκεί..
Ψαρεύοντας!
Τα μικρά κύματα δεν ενοχλούν αλλά τελικά μπορεί να ρίξετε και την βουτιά που λέγαμε :)
Πρόσφατα ήταν η πρώτη φορά που πήγα για ψάρεμα. Μπορεί να μην έπιασα κανένα αλλά τουλάχιστον το "διασκέδασα". Μπορείτε να προμηθευτείτε πετονιές, δολώματα αλλά για εσάς που προβλέπεται οτι θα γίνει χόμπι.. καλάμια και άλλα χρήσιμα εργαλεία! Πάρτε ένα ραδιόφωνο (σαν κάθε γνήσιο ψαρά) και βρείτε την ηρεμία σας ακούγοντας το κύμα αλλά και το "δόλωμα" να "τσιμπάει"!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments