Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

cine.. home!

Ένα πολύ χαλαρωτικό μπάνιο, θα μπορούσε να αντικατασταθεί απο μια βόλτα στο σινεμά. Ύστερα απο μια κουραστική μέρα όμως, προτιμάς να περάσεις τη βραδιά με τον αγαπημένο ή τους φίλους σου σπίτι βάζοντας μια σειρά ή την αγαπημένη σας ταινία. Cocooning ;)
Οργάνωσε τη!


Μια ιδέα ιδανική και για παιδικό πάρτυ:
Πάρε ένα σκληρό κουτί και κόψε στρογγυλά τμήματα όπου θα βάλεις πολύχρωμα χαρτόνια με ποπ κορν (και ότι άλλο προτιμάς), σε σχήμα χωνιού. Έτσι θα έχει ο καθένας το δικό του.
Sssh: αν έχουν ξεμείνει καπελάκια απο κάποιο πάρτυ στο ντουλάπι σου, αναποδογύρισε.. και έεετοιμα! Διαφορετικά όταν βρεις χρόνο φτιάξε την παραπάνω κατασκευή και την κατάλληλη στιγμή χρησιμοποίησε τη.. Υπερ σου!
Θες και extra? Σούπερ ιδέα είναι να βάλεις καθώς φτιάχνεις το ποπ κορν και κομματάκια μπεικον αλλά.. και το ζουμί τους απο το τηγάνι που πριν θα έχεις τσιγαρίσει. Μη κάνεις τσιγγουνιά στο βούτυρο. Βραδιά χαλάρωσης είπαμε, εσύ θα σκέφτεσαι τις θερμίδες?


Και κάτι τελευταίο.. προμηθεύσου ρεσό ή μεγάλα κεριά (για να μη χρειάζεται κάθε τόσο να σηκώνεσαι να τα αλλάζεις)
Διάλεξε το αγαπημένο σου λικερ ή ποτό και πριν αρχίσει η προβολή πάρε ένα μικρό δίσκο και βάλε ότι άλλο θα χρειαστείς κατα τη διάρκεια της ταινίας!
Καλή διασκέδαση!!

1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments