Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

beauty tip..άκια!!

Ήξερες οτι το lip balm σου, μπορεί άνετα να μαλακώσει τις παρανυχίδες σου? Άπλωσε λίγη ποσότητα γύρω τους και θα δείς διαφορά..
Άν πρέπει επειγόντως να εμφανιστείς κάπου και δεν προλαβαίνεις να λουστείς, μην ανησυχείς. sshου έχω την λύση: ρίξε λίγο τάλκ στα μαλλιά σου και χτένισε καλά απο την ρίζα ώς τις άκρες..
Ένας εύκολος τρόπος να έχεις πάντα ασετόν μαζί σου, χωρίς να κουβαλάς βαμβάκια και μπουκαλάκια, είναι ο εξής: κόψε ένα σφουγγαράκι σε μικρά κομμάτια, ρίξε ασετόν και φύλαξέ τα σε ένα κουτάκι, που θα το έχεις πάντα μαζί σου.
Τις πολλές χρήσεις της βαζελίνης είμαι σίγουρη οτι τις γνωρίζεις. Εγω σου έχω  και άλλες : Άπλωσε λίγη στο στόμιο του μανό σου και έτσι δεν θα κολλήσει ποτέ το καπάκι του..
και δεύτερο: βάλε λίγη ποσότητα στις βλεφαρίδες σου πριν τις περάσεις με μάσκαρα.( μπορείς να βάζεις βαζελίνη κάθε βράδυ για θρέψη και δύναμη)
Aν σου τελείωσε το scrub χειλιών , φτιάξε ενα μόνη σου. Χρησιμοποίησε(πάλι!) βαζελίνη με λίγη ζάχαρη. Άπλωσε το μείγμα στα χείλη σου και με μια παλιά οδοντόβουρτσα τρίψε καλά.Το αποτέλεσμα? χείλη για φίλημα!


3 σχόλια:

Claire D. T είπε...

Υπέροχα tips.. Ειδικά αυτό με το ασετόν!! :)

Daphne είπε...

πολύ ωραία και χρήσιμα tips! αυτο με το lip balm δεν το είχα ξανακούσει! θα το εφαρμόσω! :)

myStickland είπε...

έρχονται κι'άλλα..stay tuned followers!!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments