Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

το στυλ του χώρου σου.. σε καλεί!

Όταν καλείσαι να διαμορφώσεις το χώρο σου, όσα τόσο καιρό έλεγες να κάνεις ξαφνικά σε αφήνουν μετέωρη. Τη μια λες θέλω κάτι με χρώμα και την άλλη κλείνεις προς το πιο κλασικό γιατί όπως σε "δίδαξε" τόσα χρόνια η μαμά "το κλασικό ποτέ δεν το βαριέσαι".
Η καλύτερη λύση είναι να τα ανακατέψεις. Και αυτό στο δείχνουν συχνά τα περιοδικά διακόσμησης. Σε μια περίπτωση σαν τη δική σου, ρίξε μια ματιά!

Σήμερα μου ήρθε και ο νέος κατάλογος του ΙΚΕΑ 2012. Κάθε φορά που πηγαίνω εκεί το μυαλό μου ξεμπλοκάρει. Έχει απίστευτες ιδέες και αρκετά οικονομικές. Ενώ μπαίνοντας στους μικροχώρους με τα έπιπλα, θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται "βρήκα το στυλ που ταιριάζει στο σπίτι μου" πολλές φορές, ξαπλώνοντας στους αναπαυτικούς καναπέδες ή προσποιούμενη να ανοίγεις τα μπολ που έχει στις υπέροχες κουζίνες. Ωστόσο το πιο ενδιαφέρον είναι η εξοικονόμηση χώρου που σου προτείνει και σύμφωνα με αυτό "a home doesn't need to be big.. just smart". Όλα θα ξεκαθαρίσουν όμως, αφού επιλέξεις πρώτα τα βασικά σου έπιπλα.
sssh: για σένα που είσαι απ'τις ξεχασμένες του πόρτες, έχει και online έκδοση!
ΙΚΕΑ σου ερχόμαστε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments