Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

"CookieMan" όπως λές... απόλαυση!

καραμέλα, σοκολάτα-μπανάνα, πορτοκάλι, καρύδα-βούτυρο, κουάκερ, μπιτερ, μήλο...
γιαμ! γιαμ! ο ουράνισκος μου νιώθει μεγάλη ευχαρίστηση κάθε φορά που πάω στην πλατεία της Αγίας Σοφίας (στη Θεσσαλονίκη ντε!) και στο μαγαζί του CookieMan!

Ανοίγοντας το κουτί, οι μυρωδιές απ'τα μπισκότα χοροπηδούν και ξεχύνονται στο δρόμο και τελικά σε όλη τη κουζίνα. Οι περισσότεροι δε, στο κέρασμα μου κοιτούν σαν να είναι άλλο ένα μπισκότο απ'τα ίδια. Τι γίνεται όμως, αφού φάνε;


sssh: "δεν χορταίνουν γεύση!"
Σου μύρισαν? Όταν επισκεφτείς ξανά τη συμπρωτεύουσα, θυμήσου που πρέπει να κάνεις στάση!

2 σχόλια:

ChangeTheCut είπε...

αχ!ένας φίλος μου με βασάνιζε χθες από το τηλέφωνο περιγράφοντάς μου με ανατριχιαστικές λεπτομέριες κάθε μπουκιά μπισκότου που έτρωγε!
και εγώ είχα μόνο κάτι πράσινα μήλα στο σπίτι- όχι λόγω δίαιτας αλλά απλά γιατί είμαι ανεπρόκοπη και δεν πήγα σούπερ μάρκετ.
μου είπε κιόλας πως το εν λόγω μπισκοτοπωλείο έχει τον εξαερισμό στο δρόμο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων και μυρίζει μπισκοτίλα από χιλιόμετρα μακριά!

(νομίζω μου αρέσει το blog σου! )

myStickland είπε...

μμμ.. νομίζω οτι η μυρωδιά μπισκότου μπορεί να ξετρελάνει και τον πιο δύσπιστο ουρανίσκο!( σε λίγες μέρες θα έχω ''θέμα'' με το μπισκότο γενικότερα , γι'αυτό.. stay tuned!) χαίρομαι που σου αρέσει η προσπάθεια μου..welcome!!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments