Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Άστρο... να πάει ζυγέ μου!

Tumblr_lqd95hxtvi1qmhy8lo1_500_large
Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί αν σου ταιριάζει αυτό το καρτουν της ντίβας ξανθιάς ή το έντονο άρωμα εσπεριδοειδών ή εκείνη η πολύτιμη πέτρα καθώς και πολλά άλλα.. τα οποία προτείνουν τα περιοδικά, ανάλογα με το ζώδιο σου; Εσύ δεν ξέρω, εγώ θα σου πω: συχνά οτι κοιτάω πρώτα ποιό θα μου ταίριαζε απο όλα τα ζώδια και μετά αν τελικά πέτυχαν του δικού μου. Εδώ, μετά απο "σύσκεψη", για το κάθε ζώδιο θα σου παρουσιάζω τη δική μας "Αστρο-εκδοχή"-"πρόβλεψη" και απο εσένα θέλω να μου λες πόσο κοντά έπεσα.
Tumblr_lo7f4hng1w1qh5mm9o1_400_large

Αναμφισβήτητα ο μήνας της ισορροπίας είναι ο Σεπτέμβρης και ο Οκτώβρης. Καθώς ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό του ζυγού είναι η ισορροπία. Εγώ θα υποστηρίξω και το άλλο έντονο στοιχείο του ζωδίου.. την δημιουργική του φύση!
Εφόσον λοιπόν οι δύο βασικές "συντάκτριες" αυτού του ιστολογίου εξαρτώνται απ΄την πολύτιμη σύμπραξη της Αφροδίτης, σκεφτήκαμε να ξεκινήσουμε απο τώρα και κάθε μήνα να σου παρουσιάζουμε χαρακτηριστικά, ή ό,τι άλλο μας εμπνέει κάθε ζώδιο.. αφού πρώτα σου τονίσω ξανά ότι δεν είμαστε ειδικές επι του θέματος.
Libra2_m_large
Αγαπητή μου ζυγίνα,
καθώς όπως σου είπα γνωρίζω απο πρώτο χέρι "τι συμβαίνει με σενα" θα σου πω με τι συμφωνώ απ'τα όσα λένε οι άλλοι για σένα... για εμάς.
The best is yet to come.
Απ'το κλασικό και το μοντέρνο θα προτιμήσει τον συνδυασμό των δύο και μη πείς ότι δεν σου είπα οτι επιδιώκει την ισορροπία, καταλήγοντας έτσι στη προσωπική της πινελιά. Μπορεί να τη δεις και με τζιν σε γάμο και να δείχνει κομψή (και δεν το λέω μόνο εγώ). Εμπνέεται απο πολλά, επομένως και απ'το ντύσιμό της.
Συνήθως δεν στολίζουν το λαιμό τους με ένα σωρό κοσμήματα, πρεσβεύοντας "πάν μέτρον... άριστον" άσχετα αν ορισμένες φορές βγάζουν τον Φλωρινιώτη απ'τη ντουλάπα τους χιχι 
Sleep Stuff | closet therapy blog
Ακόμα και το βράδυ θα κοιμηθεί με... στυλ! Ίσως να έχει στο μυαλό της (αφου η φαντασία της μη ξεχνάς, τρέχει) ότι ο Μορφέας είναι καταβάθος κάτι σαν τον Γαβαλά.
Portrait | Adair by Jeff Tse
Αν δεν πρόσεχε το πρόσωπο της, σίγουρα θα κοιμόταν με μακιγιάζ -Όσκαρ!
So the debate continues: Thylane Blondeau « Into the Looking Glass…
Μέχρι να αποφασίσει αν θα πάει για καφέ ή θα ξεκουραστεί βλέποντας με παρέα, ταινία, πολλά απ΄τα σχέδια της μένουν μετέωρα. Μήπως ήρθε η στιγμή να τη ταρακουνήσεις περνώντας ξαφνικά απ'το σπίτι της; θυμήσου.. αν είναι σε περίεργες ημέρες, θέλει λίγο ακόμη υπομονή για να τη πείσεις. Μη τα παρατάς!
Don't cry, just say fuck and smile
Της αρέσουν οι αλλαγές αλλά όταν πρόκειται για τα μαλλιά της, άκουσε καλά τι θέλει να κάνεις. Αλλιώς θα δεις αυτή τη γλυκιά φάτσα... ξυνή σαν το λεμόνι. Και όσο διακριτική κι αν είναι γενικά, δεν θα γλιτώσεις τη γκρίνια.
passagem, 14 | Flickr - Photo Sharing!
Μια ζυγός φλερτάρει είτε γιατί θέλει να περάσει ευχάριστα χωρίς να έχει σκοπό να συνεχίσει, είτε γιατί ο "στόχος" της, μυρίζεται πως θα είναι παράλληλα υποστηριχτής και αυτός που θα την ενθαρρύνει σε ό,τι κάνει... Αν θες να τη μαγέψεις, κάντο αργά χωρίς υπερβολές! Και φυσικά να ξέρεις πως αν κάτι έχει τελειώσει μέσα της ακόμα και αν είσαι απλός φίλος, δεν θα το μάθεις εγκαίρως!

Σου θύμισα κάτι;

4 σχόλια:

kot-itsa είπε...

teleio post..egw eimai karkinaki..

myStickland είπε...

ευαίσθητο και τρυφερό καρκινάκι μου, θα πρέπει να περιμένεις στη σειρά σου,για τις δικές σου αστροπροβλέψεις!!

Emmanuelle είπε...

Πέτυχες διάνα, εμείς τα ζυγάκια είμαστε απίστευτοι άνθρωποι!!!! :D

myStickland είπε...

αχ.. πέρα απο απίστευτοι, είμαστε και πολύ δημιουργικοί!!!ε? :D

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments