Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

eco- μάνια!

Tumblr_lsuospa14k1qcf9ito1_500_large
Μπορεί ακόμα να μην έχω αγοράσει καινούριο ποδήλατο σε ένδειξη συμπαράστασης στο κλίμα, ούτε να έχω γεμίσει ασφυκτικά το μπαλκόνι μου, που πολύ θα το ήθελα, με κάθε λογής αρώματα απο αζάλεα και πανσεδάκια (που λατρεύουν το κρύο σε αντίθεση με εσένα) μέχρι... και κυκλάμινα.
Όμως βρίσκω άλλα που εύκολα έχω βάλει στην καθημερινότητα μου.
101_buyuk_large
Πριν περίπου 2χρόνια αγόρασα την πρώτη μου οικολογική τσάντα που χρησιμοποιώ παντού. Στο σούπερ μάρκετ βάζοντας όσα χωρούν, στο βιβλιοπωλείο αφού απο εκεί περνώ σχεδόν καθημερινά και για ότι θέλω να μεταφέρω.. μου έχει λύσει τα χέρια!
Tumblr_lsf5bbravj1qcz0kso1_400_large
Αντέχει περισσότερο βάρος απο ότι μια πλαστική ή χάρτινη και μπορεί να γίνει μοδάτη με λίγη φαντασία. Σε μια περασμένη μάλιστα ανάρτηση, σου είχα δείξει πως να ζωγραφίσεις τη δική σου eco τσάντα! Το σκέφτεσαι ακόμα;

6 σχόλια:

Lyriel Bee είπε...

πολύ βολικές αυτές οι τσαντούλες, ειδικά για βιβλία είναι οτι πρέπει!!

Kiki Aposeki είπε...

Το πιστεύεις; κάνω ακριβώς το ίδιο!!!! Κυρίως στα βιβλιοπωλεία!!!! Μάλιστα έχω δύο μια στο αυτοκίνητο για παν ενδεχόμενο και μία στο σπίτι!!!! Καλό βράδυ!!!

Daphne είπε...

πολύ ωραίες αυτες οι τσάντες, ευρυχωρες και βολικές! την δικιά μου την έχω στολίσει με κορδελιτσες και την εχω σχεδον παντου μαζι μου! :)

Adriana είπε...

Lovely photos I love those shoes! Very pretty! Thank you for stopping by my blog:)

myStickland είπε...

συμφωνώ μαζί σας κορίτσια..μπορείτε να βάλετε κονκάρδες,στρασάκια να κεντήσετε το αγαπημένο σας motto..απλά βάλτε την φαντασία σας να οργιάσει..

@ Adriana:you have a very interesting blog,i like it very much..keep going! :-)

Ioanna G είπε...

Έχω πάρει 2-3 τέτοιες τσαντούλες και με βολεύουν πολύ! Από βιβλία μέχρι τα ψώνια του σούπερ μάρκετ τα βάζω εκεί να μην πιάνονται τα χέρια μου να κουβαλάω. Άσε που κυκλοφορούν σε άπειρα σχέδια και φυσικά μπορείς να τη διακοσμήσεις κι εσύ όπως λες.

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments