Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Oh, there you are...

Gravity,inspiration,photography,4painting,art,float-ab93656b48fc989cc8ad64a603aa9598_h_large
Έχεις δει να αιωρείται η αέρινη παρουσία του πληκτρολογίου πάνω από το κεφάλι σου, κλείνοντας τα μάτια; έχεις αισθανθεί εσύ ο ίδιος την αγωνία να δεις την άλλη μέρα σε τι κατάσταση θα είναι το ιστολόγιό σου; με δύο- τρεις ή τέσσερις επιπλέον αναρτήσεις; σου έχει τύχει να βγαίνεις βόλτα και να σκέφτεσαι τι θα μπορούσε να σε εμπνεύσει για την επόμενη ενδιαφέρουσα ανάρτηση;
3037464019_1_5_6otiu3vl_large
Σε εμάς δεν συμβαίνουν μόνο αυτά, αλλά και πολλά ακόμη, ψάχνοντας για νέες ιδέες, όπου μας οδηγεί το ένστικτο... αλλά ρουφώντας σαν σφουγγάρι και ο,τι έχουν να μας πουν οι γύρω μας, πολλές φορές με το ζόρι (χιχιχι) Όρεξη, σαν... "δαιμόνιες ρεπόρτερς" όπως συνηθίζουμε να λέμε μεταξύ μας γελώντας! Μεράκι για να γράφουμε είχαμε πάντα... το DNA βλέπετε δεν είναι τυχαίο.
Tumblr_lsdydyptsz1qaftby_large
Με τη φαντασία για σύμμαχο και λίγο ρομαντισμό που έχει απομείνει σε κάποιο απ'τα ντουλάπια.. (εκείνα που είχαν και τις έξυπνες λύσεις της μαμάς, της γιαγιάς καθώς και δικές μας...) με όλα αυτά έτοιμα να ταξιδέψουν... ξεκινήσαμε μια μέρα χωρίς πολλά πολλά στο μυαλό μας. Σκεπτόμενες μόνο ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν το χόμπι μας αλλά και μια “εγκυκλοπαίδεια” για να ανατρέχουμε όποτε χρειαστούμε κάτι. Όλα τα υπόλοιπα τα αφήσαμε χωρίς “υπότιτλους”... που όμως τους βρίσκουμε στη πορεία!!
Tumblr_l70179iuof1qa5cmuo1_500%2525252bcopy_large_large
Ίσως γι αυτό κάθε φορά που βλέπουμε μια κίνηση στους αναγνώστες... τρίβουμε τα μάτια μας!
Δεν θα μπορούσα λοιπόν, να μην εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου μέσα απ'ο αυτή την ανάρτηση αλλά και το βίντεο, αφιερωμένο σε όλους εσάς που μας επισκέπτεστε αφήνοντας τόσο όμορφα σχόλια.
Tumblr_lsqj4fyc5h1qzg5ooo1_500_large
Χαίρομαι, γιατί μας δίνετε το κίνητρο να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, να μοιραζόμαστε ο,τι μπορεί να κάνει τη μέρα μας πιο λαμπερή... εκ των έσω! Σε μια εποχή λοιπόν που δύσκολα σε επιβραβεύουν, νιώθω συγκινημένη διαβάζοντας τα καλά σας λόγια που για μένα δεν έχει σημασία αν είσαι η Κατερίνα απο τη Δράμα ή ο Αλέξανδρος απο τη Σάμο. Είναι όμορφο να μαθαίνεις τον άλλο απο αυτό που έχει μέσα του, χωρίς να αναζητάς την μορφή του και την κατοικία του ;)


υγ1: Το βίντεο περιλαμβάνει τους 100πρώτους αναγνώστες μας, που μέσα από την καρδιά μας... θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ!!!
υγ2: αποτελεί παρένθεση... καθώς συνεχίζουμε ακάθεκτες. Εσύ;

21 σχόλια:

ChristinaD είπε...

πολύ ωραίο το βιντεάκι!!είμαι κι εγώ μέσα!!χιχι!! όντως συνέχεια κι εγώ σκέφτομαι και ψάχνω για το blog μου διάφορα!!!καλή συνέχεια και να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου!!σε παρακολουθώ ανελλιπώς!!

χρυσάνθη είπε...

Εύχομαι το σπιτάκι σου να έχει γερά θεμέλια και μακροβιότητα!!Να τους χιλιάσεις!!!Καλό ΣΚ

Lyriel Bee είπε...

Πάρα πολύ μου άρεσε η ιδέα γι αυτό το βιντεάκι νομίζω μας έκανες όλους χαρούμενους :) έχω ήδη εμπνευστεί πολλές φορές απο αυτό το μπλόγκ και είμαι σε φάση που αγοράζω τα υλικά για κάνω ημερολόγια για μένα και τους φίλους μου!
ευχαριστώ πολύ **

Mania είπε...

Νομίζω ότι τόσο εξυπνο τρόπο για να πεις ευχαριστώ δεν εχω δει!! Πολύ πρωτότυπο!! Πράγματι το μπλογκ σου το παρακολουθώ και είναι πολύ σικάτο!! Σου εύχομαι να τους χιλιάσεις, να είσαι πάντα καλά, και ενα χαρούμενο ΣΚ!!

myStickland είπε...

Εμένα να δείτε πόσο με κάνετε @lyriel!
Πραγματικά σας ευχαριστώ όλες :)

*καλά αποτελέσματα με τα ημερολόγια...

KaPaworld είπε...

Είσαι καταπληκτική! Τι φοβερή ιδέα το βιντεάκι...και είμαστε και εμείς μέσα...yeeeeeeeeeh τιμητική διάκριση!!! Φιλιά, ταλαντούχα κυρία...

Daphne είπε...

ευχομαι να τους τους χιλιάσεις τους αναγνώστες (και γιατί όχι και παραπάνω απο χιλιους!) το blog σου είναι πολύ όμορφo και οι ιδέες που δίνεις είναι ωραιες και πρωτότυπες! καλη συνέχεια!! :D

Litsa είπε...

Τέλειοοο. Χα είμαι κι εγώ στους εκατό, τους οποίους σου εύχομαι να χιλιάσεις!! Καλή, δημιουργική συνέχεια λοιπόν!

Elena είπε...

Yπέροχη ιδέα για ευχαριστώ!!! Όπως και οι αναρτήσεις σου!!! Καλή συνέχεια με όρεξη και χαμόγελο!!!! ΧΧΧΧ

Paula είπε...

Lovely pictures, really inspirational!

www.superclementina.blogspot.com

x

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα.Τέλειο το βιντεάκι,και χάρηκα που είμαι και εγώ στους 100...να συνεχίζεις με τον ίδιο δυναμισμό,και εμείς είμαστε εδώ να σε στηρίζουμε......φιλάκια!!!!

kot-itsa είπε...

ti omorfh idea...dn perimena kati ligotero
<3

Paula είπε...

Thanks for following me, I´m following you too now :)

Have a nice weekend!

www.superclementina.blogspot.com

Y είπε...

Hahaha, eidame oloi tous eautous mas sto videaki e? :)
Plaka eixe, mpravo!
Fainetai to meraki s'auto to blog
xxx

myStickland είπε...

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια ♥

Σας στέλνω την αγάπη μου!

Kiki Aposeki είπε...

Το βίντεο τέλειο και πανέξυπνο!!! Εύχομαι σε τόσους κι άλλους τόσους αναγνώστες και... Βίντεο φυσικά, χι χι χι!!! Φιλάκια και καλή εβδομάδα!!!

Claire D. T είπε...

Έχεις πολύ όμορφο blog και εύχομαι να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου.. Καλή συνέχεια με ακόμα πιο όμορφες δημοσιεύσεις!!
Φιλάκια Πολλά και καλή εβδομάδα! :)

Unknown είπε...

I love this post.
My blog is fashionafter.blogspot.com

Aya Smith είπε...

That top image is amazing!!! Like something from a dream :D

Aya ♥ Strawberry Koi

Ioanna G είπε...

Τι όμορφες φωτογραφίες! Ευχαριστούμε πολύ για το βιντεάκι, πολύ γλυκιά κίνηση! Εύχομαι και σε πολλές εκατοντάδες αναγνώστες ακόμα!

myStickland είπε...

ευχαριστώ Natalie..φιλιά πολλά!!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments