Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Χμμ.. μπράουνις ή μπισκότο?

Σήμερα σου έχω μια μυρωδιά που τα ρουθούνια σου θα σε ευχαριστούν!
Brownies<3
Κάθε φορά που περνάω απ'το site της Α.Μπαρμπαρίγου γεμίζω με γεύσεις και μυρωδιές, ικανές να με σηκώσουν αμέσως απ'τη ζεστή μου πολυθρόνα αφού εκτός των άλλων μου πετυχαίνουν. Μια από αυτές είναι η συνταγή αλλά και ο φοβερός συνδυασμός του μπισκότου με τα αγαπημένα μου μπράουνις (και μόλις μου έτρεξαν και πάλι τα σάλια...)
food | via Tumblr
Και για να σου δώσω να καταλάβεις ενώ εξωτερικά μοιάζουν με μπισκότα, εσωτερικά είναι σαν μπράουνις... αξίζει να δοκιμάσεις!
Τα κύρια υλικά που θα χρειαστείς είναι: κουβερτούρα, αλεύρι, αλάτι, σόδα, βούτυρο, ζάχαρη, αυγό, βανίλια και ζάχαρη άγνη! και αν σου φάνηκαν απλά, που να διαβάσεις και τη διαδικασία...
Ξεκίνα με το λιώσιμο της σοκολάτας σε μπεν μαρί. Σε ένα μπολ χτύπα το βούτυρο, τη ζάχαρη, τη λιωμένη σοκολάτα και συνέχισε να χτυπάς μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Στο τέλος πρόσθεσε τη βανίλια, το αυγό και σε τρεις δόσεις το αλεύρι. Η ζύμη αυτή καλό θα ήταν να μείνει στο ψυγείο για 3ώρες και μετά να αρχίσεις να πλάθεις τα μπισκότα... που θα τα περάσεις από τη ζάχαρη άχνη. Στο φούρνο τα αφήνεις μόνο για 10' στην "αντίσταση". Και έτοιμααα!!!

υγ1: για περισσότερες λεπτομέρειες κάνε κλικ εδώ
υγ2: Ευχαριστώ την Έφη που δοκίμασε πρώτη τη συνταγή αυτή και έσπευσε να μου τη προτείνει :)

7 σχόλια:

Elena είπε...

yammy yammy!!!!!
Μάλλον θα ψήνω το Σ.Κ. ΧΧΧΧΧ

Claire D. T είπε...

Μμμμ και εγώ θα την δοκιμάσω σίγουρα μέσα στο ΣΚ :)

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΑΑΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ!
ΦΙΛΑΚΙΑ!

Lyriel Bee είπε...

Φανταστικά φαίνονται, ξέρεις την αδυναμία μου στα μπισκότα ... θα τα κάνω κι εγώ να μυρίσει το σπίτι σοκολάτα κακάο !! φιλάκια φιλενάδα μου χριστουγεννιάτικα και ευωδιαστά ***

angélique είπε...

kai ta duo einai polu oraia...mallon me vlepo kai go na dokimazo tin suntagi sou!!!

butterfly art είπε...

Πω πω... Μου τρέχουν τα σάλια κι εμένα.. Θα το δοκιμάσω οπωσδηποτε!

Ανώνυμος είπε...

γαμω τις διαιτες μου...

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments