Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

περί ορέξεως... hamburger!


Save me
Από μικρή θυμάμαι τη μαμά μου να λέει “φάε και κανένα κανονικό φαγητό!” κάθε φορά που με έβλεπε με ένα μπέργκερ στο χέρι. Και ποιος λέει πως δεν είναι! Αν εσύ ή τα παιδιά, τα ανίψια, το αγαπητό σου βαφτιστήρι τρελαίνεται για αυτές τις “παχουλές λιχουδιές” όπως κοροϊδευτικά της αποκαλώ... δεν έχεις παρά να φτιάξεις τα δικά σου... με σπιτικά υλικά... χάμπουργκερς!
Food
Αντί να φας μια σαλάτα, βάλτη σε ένα ψωμάκι ολικής ή σταρένιας εκδοχής και συνόδεψε το με το σνίτσελ που τυχαία σήμερα θα ετοίμαζες! Άσε δηλαδή που γίνεται στο άψε σβήσε :)
(4) My Heart WHI
Το δικό μου αγαπημένο και όσων τελευταία έχω προσφέρει, έχει μέσα: μια φέτα νουνού γκούντα, σνίτσελ ή απλό φιλέτο ή μπιφτέκι κοτόπουλου ανάλογα με το τι θα έχω εύκαιρο, μπέικον, ντομάτα και λίγη σος μαγιονέζας... μπορείς ανάλογα με τις προτιμήσεις σου να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις. Σίγουρα είναι μια επιλογή που θα σε βγάλει από το delivery και τα “ετοιματζίδικα”... (άκου και μια φορά τη μαμά σου χιχιχι)

6 σχόλια:

Litsa είπε...

Αχ κοριτσάκι τι μου κάνεις. Μεγάλη ιστορία... Στα 15 έπαθα μια ωραιότατη δηλητηρίαση από hamburger και δεν μπορούσα να το φάω για πολλάααα χρόνια. Τελευταία ξαναδοκίμασα και δυστυχώς... θυμήθηκα αυτήν την αξεπέραστη γεύση!!
Τώρα όμως λυπήσου με, γιατί αρχίζω δίαιτα, πρέπει να χάσω 6 κιλά (δωράκι εγκυμοσύνης).
Φιλιά, καλημέρα και καλό μήνα φυσικά!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΞΕΡΟΥΝ!!!!!!!!! ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

Natalie Leung είπε...

wow so yummy looking! now i'm craving so bad for them!!

natalie
http://lucyandtherunaways.blogspot.com

KaPaworld είπε...

Aχ αχ αχ τί μου κάνεις τώρα...με κατέστρεψες!! Φακές έχω για μεσημέρι και γέμισε το στόμα μου από τη γεύση του χάμπουργκερ σου!!!! Καλή όρεξη την άλλη εβδομάδα έχω το δικαίωμα να φάω ξανά χάμπουργκερ...

T the Beauty Queen είπε...

Α, τι καλή πρόταση... Τη λατρεύω!!

Lyriel Bee είπε...

Τα δικά μας μπέργκερ είναι πάντα τα καλύτερα!! Τα φτιάχνουμε πολύ συχνά και τα καταευχαριστιόμαστε!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments