Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

karaoke..night!!


Πως θα σου φαινόταν αν για ενα βράδυ γινόσουν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς και έκλεβες λίγη απο τη χρυσόσκονη του αγαπημένου τραγουδιστή σου? Τέλειααα!! φωνάξαμε όλοι και ιδού..το Σ/Κ..που πέρασε ήταν το πρώτο μας..  homemade karaoke night..( to be continued!)
Mαζευτήκαμε  μερικοί φίλοι(με τα καλά μας..παρακαλώ!), αγοράσαμε μικρόφωνο και συνδέσαμε το λάπτοπ με την τηλεόραση -απαραίτητο συστατικό, τα ηχεία στο full!!- ένας φίλος έφερε και φωτορυθμικά (μα σου λέω για τρελή οργάνωση!!) Το youtube, είναι γεμάτο με τραγούδια για επίδοξους τραγουδοποιούς-σαν και εμάς-..έτσι λοιπόν επιλέξαμε απο μια λίστα ο καθένας..Είχε πολύ πλάκα, γιατί ακολουθήσαμε τη ροή ενός κανονικού "μπουζουκομάγαζου"  (καινούρια λέξη που γεννήθηκε πάνω στη φούρια της βραδιάς!)
 Ποπ, ροκ ελαφρολαϊκά, αλλά και πιο hard κομμάτια είχαν την τιμητική τους..Οι χαρτοπετσέτες, έπαιξαν μια χαρά το ρόλο των λουλουδιών (οι άτιμες,ακόμα μαζεύω τα κομματάκια τους  κάτω απο τον καναπέ..),το τραπεζάκι του σαλονιού αποδείχθηκε καλή αγορά (γιατί άντεξε το βάρος μας!!) και οι γείτονες αποδείχθηκαν καλά παιδιά - με κατανόηση πάνω απ'όλα- γιατί δεν κάλεσαν την αστυνομία να μας μαζέψουν για διατάραξη..τυμπάνου!!

Απολογισμός της βραδιάς: πονεμένος λαιμός- με ζεστά είμαι απο το πρωί, πολύ γέλιο και χορός(κάψαμε και το γαλακτομπούρεκο που έφερε η Κατερίνα..μα γαλακτομπούρεκο σε μπουζούκια? που ακούστηκε? τσ τσ ...) και μια διαπίστωση ...η μουσική μπορεί να κοιμάται ήσυχη..δεν το ''έχουμε''...

Δικό σας....lol <3

8 σχόλια:

Λένα είπε...

χχαχααχαχα ετσι οπως τα περιγραφεις ειναι σαν να ειμασταν εκει...εισαι τελεια...πρεπει να περασατε τελεια....φιλιααααααα
http://lenasfavoritesthings.blogspot.com/

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΒΛΕΠΩ!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

"Στον δικό μου υπέροχο κόσμο...." είπε...

Νομίζω ότι ήταν μια υπέροχη βραδιά!Καλή βδομάδα φίλη μου!Σε φιλώ!

Ανώνυμος είπε...

Nομίζω ότι περάσατε τέλεια.....τελικά αυτά είναι που μένουν!!Οι ωραίες στιγμές!!Καλή σου εβδομάδα,γλυκιά μου.....

Daphne είπε...

όλα τα λεφτά είναι η περιγραφή σου, φαίνεται πως περάσατε τέλεια!! καλή εβδομάδα!!

Lyriel Bee είπε...

ΑΑ εσείς το οργανώσατε επαγγελματικά λέμε, όχι αστεία !! Τον περσυνό χειμώνα κάθε Κυριακή, είχαμε βραδιά καραόκε στο σπίτι φίλου μας και έχουμε πει τα πάντα! Δεν είχαμε όμως φώτα και χαρτοπετσέτες και τέτοια καλούδια. Μόνο μικρόφωνο και καλή παρέα. Εκτόνωση και άφθονο γέλιο :)
Φιλάκια φίλη μου **

eisaithea είπε...

Πολύ όμορφο blog... congrats!

Emmanuelle είπε...

χαχαχαχαχαχα είστε τρελοί!!!! :) θέλω κι εγώ καραόκε λέμε!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments