Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

W-oooww for Wii...

Tumblr_lv3njwybti1qcsjiso1_500_large
Μπορεί η ρακέτα να σου φαίνεται... "πολύ", να θες σήμερα με τις πιτζάμες και τις ωραίες σου παντοφλίτσες να ασχοληθείς με το χόμπι σου, ή ακόμα και να "γυμναστείς" χωρίς να σε βλέπουν οι άλλοι και να αποδοκιμάζουν τις δυνατότητες σου... μήπως σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι?
Πρόσφατα λοιπόν ξετρελάθηκα με το Wii tennis και μπορώ να πω ότι στην αρχή δεν ήταν δυνατό να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος που συγχρονίζεται με τη μπάλα... όμως μετά από 3-4 γύρους αυτή η σκέψη ήταν παρελθόν! Θα το χαρακτηρίσω ως ένα διαφορετικής εποχής "επιτραπέζιο" και ένας λόγος φυσικά να μαζέψεις τους φίλους σου και να αρχίσετε τα στοιχήματα....

sssh: αν τελικά πάρω, ίσως να σκεφτώ για τη στολή που λέγαμε ;)
υγ: αν δεν με πιστεύεις, πέρνα μια βόλτα απ'τα Public να δοκιμάσεις. Δεν θα ξεκολλάς...

7 σχόλια:

Unknown είπε...

Τώρα μιλάς στην ψυχή ενός ανθρώπου που μέχρι και ειδικό δωμάτιο έχει στο σπίτι μόνο για το wii. Αυτή η φλόγα δεν σβήνει ποτέ. Ξεκινά με wii sports και επεκτείνεται. Σε fit plus, dance, coach, sing κ.λπ. κ.λπ.

Ανώνυμος είπε...

Και εμείς έχουμε κάτι αντίστοιχο στο σπίτι,και ιδιαίτερα ασχολείται ο γιός μου...δεν μου έχει κολλήσει μέχρι στιγμής,και προσπαθώ να μην ενδώσω γιατί μετά......άστα!!! φιλάκιααα....

Ανώνυμος είπε...

Εχω παιξει μια δυο φορες με την ξαδερφη μου την catina, γιναμε λουτσα στον ιδρώτα και γελάσαμε πολύ! Αξιζει το κόπο πιστευω!

ΕΙναι και καλη γυμναστική και καλή διασκεδαση!

φιλια

Bubble My Licorice είπε...

sigoura einai kalh gumnastikh k to 9etiko einai oti den eisai anagasmenos na bgeis mesa sto kruo na paixeis tennis!

Esta de moda είπε...

Απίστευτο παιχνίδι!!!
Απλά δεν υπάρχει, ειδικά αν έχεις καιρό να γυμναστείς μετά από 4-5 γύρους είσαι πιασμένη από πάνω την κορφή ως τα νύχια!!
Λατρεύω το blog σου!!!
Keep going,dear!!!
Kisses,Olgianna!!

estade-moda.blogspot.com

Lyriel Bee είπε...

AA ωραίο είναι το τέννις !! Εγώ είμαι καλή στο snowboard και το ping pong, το ξεφτιλίζω σου λέω, παίζαμε με τις ώρες τους τελευταίους δυο χειμώνες, είναι πολύ ωραία ενασχόληση και άσκηση μαζί :))

Ανώνυμος είπε...

Όντως φάση έχει!
Πέρασα μια περίοδο που είχα κολλήσει κι εγώ με το wii και συνέχεια πήγαινα στο σπίτι της κολλητής μου και πορωνόμουν =)
Καλό σου βράδυ!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments