Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Χριστούγεννα... σαν ταινία!

Από μικρή με θυμάμαι, τις μέρες που έκλειναν τα σχολεία, να παίρνω τι κουβέρτα, να διαλέγω μια καλή θέση στον καναπέ και να παρακολουθώ με παρέα φρέσκα κεικ και μελομακάρονα ο,τι χριστουγεννιάτικο καρτουν παιζόταν! Τον καλόκαρδο Μίκι Μαους, τον γκρινιάρη Σκρούτζ, τα ατίθασα σκιουράκια και όποιο άλλο επετειακό στόρυ μπορείς να φανταστείς...
Εσύ ποια ταινία θυμάσαι;


πες μου ότι δεν ήμουν η μόνη...
Φέτος θα ψάξω και πάλι για αυτές τις μικρές απολαυστικές ταινίες και κάθε φορά που θα θέλω κάτι ευχάριστο να δω, θα παίρνω πάλι τη γνωστή θέση μπροστά στο τζάκι αυτή τη φορά...
Σηκώνει πολλούς κουραμπιέδες και μελομακάρονα η μέρα :) τι λες;

6 σχόλια:

Owl Mommy Βέρα είπε...

Η χριστουγεννιάτικη ιστορία με το Σκρούτζ είναι τέλεια! Κλασσικό τελείως! Θα το έβλεπα άνετα και τώρα!

Litsa είπε...

Αν τα έβλεπα!!! Με τρέλα και κορδέλα! Τι ενθουσιασμός, τι χαρά!
Κι ετοιμάζω μια σχετική ανάρτηση... Στο μυαλό μου είσαι βρε κορίτσι μου.
Ξέρεις κάτι; Ακόμη το κάνω... Απλά τώρα βλέπω κι άλλες ταινίες, έτσι για να μπω στο πνεύμα! Δίπλα στο τζάκι και κάτω από την κουβέρτα...
Σε φιλώ

KaPaworld είπε...

μμμμ, με βάζεις σε σκέψεις!!! Εγώ θυμάμαι πως τα Χριστούγεννα λάτρευα να βλέπω παραμύθια,σε ταινία.Από Σταχτοπούτα, μέχρι Σκρούτζ....Τα λάτρευα!!! Βέβαια τα κλασσικά σκιουράκια με τις τρέλες του Ντόναλντ είναι κλασσικές αγάπες....Τι μου θύμισες βρε κοριτσάκι!!!

tzeni xr. είπε...

Πέρυσι που λες νοικιάσαμε με την μικρή μου όλες τις ταινίες της tinkerbell και κάθε βράδυ βλέπαμε από μια κάτω απο το φως των κεριών και από τα φωτάκια του δεντρου μας. Ηταν μαγικά!

Τα δικά μου Χριστούγεννα ήταν όλα από επεισόδια των ηρώων της Disney και από τον χοντρό και τον λιγνό. (τι γελιο έκανα θυμάμαι)

myStickland είπε...

Aχ..τα Χριστούγεννα είναι μαγεία και όμορφες οικογενειακές στιγμές..Αγαπημένη ταινία-must-είναι ''Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία''.Δεν χορταίνουμε να την βλέπουμε..σηματοδοτεί την έναρξη των γιορτών!!!
φιλιά κορίτσια<3..

Lyriel Bee είπε...

Βρε συ εμείς ακόμα τα κάνουμε αυτά, είναι must κάθε χριστούγεννα απο τότε που είμαι μικρή μέχρι και σήμερα, κάνω το ίδιο πράγμα. κουβέρτα, καναπές, σοκολάτα και παιδικά. Είναι πολλά, το frostie the snowman, Ρούντολφ το ελαφάκι, ένα σωρό είχε !! Αλλά και τα καινούρια που έχουν βγει είναι επίσης φανταστικά :))

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments