Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Αποστολή: κάρτες!

Σαν πιστό ξωτικό και άξιος βοηθός του Άγιου Βασίλη πάρε πολύχρωμα χαρτόνια, μαρκαδόρους, ψαλίδι, πολλά πολλά glitters και..... τη φαντασία σου φυσικά :)
Η αποστολή σου για σήμερα είναι οι κάρτες! Κάρτες για τη δασκάλα στο σχολείο, για τη μαμά και το μπαμπά αλλά και για τους φίλους σου.
Pinned Image
Αν δεν μπορείς να σκεφτείς τι ακριβώς θα βάλεις πάνω στις κάρτες, τότε εκτύπωσε εικόνες που θα βρεις σε μεγάλη ποικιλία στο ιντερνετ όπως αυτές που βρήκα εδώ για εσένα.
Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image
και αν είσαι από αυτούς που δεν τρελαίνεται με τα δέντρα, τότε προμηθεύσου κλαδιά ή κάποιο άλλο λουλούδι (που δεν θα "μαδάει") και βάλε πάνω του κάρτες ή ακόμα και φωτογραφίες!
Pinned Image
η εικόνα από εδώ

5 σχόλια:

KaPaworld είπε...

Οι κάρτες είναι το αγαπημένο μου...κάθε χρόνο στέλνουμε κάρτες.Είναι το μόνο που κρατάμε από τα παλιά καλά χρόνια....Χριστούγεννα ίσον κάρτες....Χαζά χαζά έφτασε ο καιρός και πρέπει να τις στείλουμε....ωχ ανχώθηκα!

Litsa είπε...

Χμμμ μ'αρέσουν οι κάρτες. Πέρσι τις κρέμασα όλες στην κουπαστή της σκάλας! Και πάντα τα δώρα συνοδεύονται από όμορφες καρτούλες!

Lyriel Bee είπε...

Ναι είναι η ώρα νομίζω να αρχίσουμε να τις ετοιμάζουμε, εμένα θα κάνουν και κανα δυο βδομάδες να φτάσουν, πο πο άργησα κι όλας! και το δεντράκι με τις κάρτες είναι πολύ όμορφο :)

smugnificent είπε...

μου αρέσουν πολύ οι χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες! Γεμίζω glitter όλο τον τόπο!

Ioanna G είπε...

τρελαίνομαι να φτιάχνω καρτούλες! Πολύ όμορφες εικόνες έχεις, θα ψάξω κι εγώ.

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments