Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Santa Claus is coming....

Θα τον ονομάσω ως τον πιο "Γλυκό Τροφαντό Παππού" στον κόσμο. τι λες?
Έχεις πάρει καπελάκια με φωτάκια που αναβοσβήνουν στο κεφάλι σου, θυμάσαι πως φτιάχναμε τότε στο σχολείο στολίδια και κάρτες με τον Αη Βασίλη?
Μπήκες ποτέ στον πειρασμό όταν ήσουν μικρή, να αφήσεις μπισκοτάκια μήπως και τελικά "υπάααρχει"?
Pinned Image
Για εμάς έχει ταυτιστεί με τον Μέγα Βασίλειο, για άλλους με τον Άγιο Νικόλαο και άλλοι του φόρτωναν γύρω από τη συμπονετική προσωπικότητα, πολλά φωτάκια, κάλτσες, δώρα σε σάκους...
Στοιχεία που μέσα στα χρόνια πέρασαν σε πολλές χώρες και ενσωματώθηκαν στη γιορτή αυτή του Αγίου!
Ο Άγιος Βασίλης στην προκειμένη έγινε από τους πιο αγαπητούς, καθώς μπορούσε να ακούσει την καρδιά κάθε μικρού παιδιού μέσα από τα γράμματα και τα κεράσματα που συνεχίζουν να στέλνουν κάθε χρόνο εκατομμύρια παιδιά.
εσύ δεν θα του γράψεις γράμμα;
Όσο πιο προετοιμασμένος είναι ένας γονιός γι αυτό το σκοπό, τα παιδιά νιώθουν περισσότερο αυτή τη μαγεία μέσα τους. Πάντα με έβαζε η μαμά μου να ζωγραφίζω το γράμμα αυτό, να κολλάω αυτοκόλλητα γιατί τάχα... θα προσέξει το δώρο μου περισσότερο.
santa-ornament
thelongthread.com
Στο δέντρο αλλά και σε όποια γωνία ταιριάζει, τοποθετώ πολλούς μικρούς "ΑγιοΒασίλιδες" που είτε φτιάχνω μόνη μου ή τους αγοράζω σαν τρελή όπου βρω!

xmas1
go.tipjunkie.com
Ένα ακόμα στολίδι θα βρείς στο site κάτω απ'την εικόνα, για σένα που θες να ζωγραφίσεις... 
sewmanyways.blogspot.com
ή να στολίσεις τα βάζα σου με τη στολή του. Πάρε γκοφρέ ή οποιοδήποτε (ανάγλυφο) κόκκινο χαρτόνι, τοποθέτησε στη μέση μια μαύρη ζώνη και είναι έτοιμο το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

*εγώ έχω ένα Άγιο Βασίλη εδώ και πολλά χρόνια, που ανεξαρτήτως Χριστουγέννων κοσμεί τα παράθυρα, τα γραφεία και οποιαδήποτε γωνία. Δεν θα τον αποχωριστώ ποτέ! (αυτό ήταν το μυστικό μου για σήμερα. όσοι τυχαίνει να με ρωτήσουν, απαντώ πως "ξεχάστηκε εκεί απ'τις γιορτές" ;) και ας είναι Αύγουστος χα!)

3 σχόλια:

Lyriel Bee είπε...

χαχαχα έτσι, καλά κάνεις, είναι πολύ χαριτωμένος ο αη Βασίλης σε όποια του μορφή !! γράμμα δεν έγραψα ακόμα, θα γράψω όμως, αν και η αλήθεια είναι οτι όταν ήμουν μικρή ποτέ δεν πίστεψα οτι υπήρχε πραγματικά ;)

Stella είπε...

Ουτε εγω μικρη πιστευα οτι υπαρχει μονο μια φορα "ξεγελαστηκα" λιγο απο ενα δωρο των γονιων μου δεν καταλαβα απο που ειχε ερθει....
Ευχομαι ο καθενας να εχει με τη νεα χρονια αυτο που επιθυμει!
Miss Starshiny

Litsa είπε...

Όλοι έχουμε μικρά μυστικά...
Εγώ δεν έχω γράψει ποτέ γράμμα στον Άγιο, βλέπεις ήμουν σχεδόν η μικρότερη απ' όλα τα ξαδέρφια και την αδερφή μου, οπότε φρόντισαν πολύ νωρίς να πουν την αλήθεια!
Δεν πειράζει... πιστεύω τώρα!
(Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Να περάσεις κι εσύ όμορφα με την οικογένειά σου!)
Φιλιά

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments