Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

What a wonderful world...


Σήμερα θέλω να διαβάσεις πατώντας το play. Άφησε τη σκέψη σου να ξεχυθεί στο κενό... Με αφορμή αυτό το τραγούδι, θέλω να σου υπενθυμίσω πόσο υπέροχος είναι αλλά και μπορεί να γίνει ο κόσμος! ίσως να χρειάζεται μόνο λίγη επιπλέον χρυσόσκονη.

Να ξεκλειδώσεις την ευτυχία σου ή να ψάξεις, να τη συνθέσεις απ'την αρχή... με ότι έχεις στα χέρια σου αυτή τη στιγμή και ο,τι αγαπημένο έχει απομείνει γύρω σου. Να παρατηρήσεις προσεκτικά το καθετί που μέχρι τώρα ίσως να μην έδινες σημασία.

Tumblr_lmqzethnxl1qft6mso1_500_large
Ακούς τόσα πολλά και κάθε μέρα εύχεσαι να είναι λιγότερο... κακή απ'τη προηγούμενη και δε σε αδικώ. Όμως μερικές φορές αρκεί να το πιστέψεις και... όλα καλά θα σου πάνε. Νομίζω ότι περιμένουμε καρτερικά να το ακούσουμε από όποιον μπορεί να το πει περισσότερο πειστικά.
Ilustrasi,women,asleep,in,water,beach,beauty,dreaming-f384218f9be8015448628eb5e2c1c947_h_large
Να γραπωθούμε, με όση δύναμη και ζωντάνια έχουμε σαν να είναι η τελευταία σωτήρια λέμβος του Τιτανικού. Η διάθεση σου, η δική μου, ακόμα και αυτού που δεν καταλαβαίνει και πολλά.... αιωρείται και μπερδεύεται με τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, μα στο λέω.... δεν θα πέσει!
You're So Far Away
Αυτό το λίγο μέσα σου... ελπίζει και κάπου κάπου εύχεται, κάνει όνειρα. Φοβάται να εκμυστηρευτεί ότι εσύ "θα χτίσεις τον δικό σου παράδεισο.... σιγά σιγά..." Μη κυνηγάς να το κρύψεις. Αφησέ το και ύστερα θα σου εκμυστηρευτώ κι εγώ το τρελό μου όνειρο!
Κλείσε τα μάτια... και μπορεί όταν τ'ανοίξεις να έχεις βρει τα μαγικά πινέλα που θα ζωγραφίσεις όπως θέλεις τον κόσμο σου!

engelberg:

É engraçado como você pega toda a minha atenção pra você, até mesmo quando não te tenho perto, você domina meus pensamentos e me conduz como quiser. — Fernando Engelberg
Η ζωή όπως θα έχεις διαπιστώσει έχει και εκπλήξεις. Ευχάριστες εκπλήξεις. Καλύτερα να γραπωθείς από αυτές. "Να είσαι δυνατή ο,τι και αν συμβεί" είπα σε έναν δικό μου άνθρωπο τελευταία... και το φώναξα ύστερα δυνατά μέσα μου, καθώς παράλληλα σκεφτόμουν "τι όμορφο και αγνό έχω ακόμα φυλαγμένο στη ψυχή" όλο και κάτι βρήκα....
....and i think to myself, What A Wonderful World!

11 σχόλια:

thomi είπε...

λατρεμενη η σημερινή σου αναρτηση..
μαγικη με ακτίνες ουρανιου τοξου και πολλες μπουρμπουληθρες που ιριδιζουν..
καλημεραααα

myStickland είπε...

Καλημέρα... ηλιόλουστη και δημιουργική..
ενα υπέροχο σ/κ, με πολλές χριστουγεννιάτικες δημιουργίες μόλις ξεκινά..απολαύστε το..!!!...

Claire D. T είπε...

Καλημέρα γλυκιά μου!! Πολύ όμορφη δημοσίευση :)
Ονειρική..

Να έχεις ένα πανέμορφο σαββατοκύριακο
Φιλάκια <3

Nalia είπε...

η ζωη ειναι πραγματι υπεροχη...κ ποιος ειπε οτι τα μικρα πραγματα ειναι μικρα;φιλοι, μουσικες, χρωματα...τοση ομορφια...ας το απολαυσουμε χωρις περιττες σκεψεις...καλημερα!

Ανώνυμος είπε...

Η ζωή είναι γεμάτη με χρώματα και όμορφες εικόνες, που δυστυχώς,φεύγουν και τίποτα δεν ξαναγυρίζει πίσω....αν το συνειδητοποιήσουμε αυτό η κάθε μας στιγμή θα είναι ξεχωριστή,μοναδική!!!! Πανέμορφες εικόνες, για άλλη μια φορά.....φιλάκια και καλό σου σ/κ.

Owl Mommy Βέρα είπε...

Το τραγούδι ρομαντικό σαν τις εικόνες σου..έγραψες πολύ ωραία, να τα δούμε πιο θετικά όλα, να ζήσουμε τις στιγμές μας και να κάνουμε τα όνειρά μας αληθινά!

Βάσω - Οι ιστορίες της μαμάς! είπε...

Πολύ ωραία ανάρτηση!

Lyriel Bee είπε...

Love you sweaty :))

smugnificent είπε...

Πολύ όμορφη ανάρτηση για μια ακόμη φορά. Made me smile :-)

KaPaworld είπε...

Γλυκιά μου....υπέροχα που γράφεις!!!1 Μου γέμισες τις αισθήσεις με μελωδία και μου "πέρασες" μια ηρεμία...πίστεψε το και θα γίνει.Το πιστεύω!!κι όχι μόνο αυτό, έχεις πολλά αγνά και τρυφερά φυλαγμένα μέσα σου...πολλά πολλά πολλά...κι όταν έρθει η ώρα θα βρουν το δρόμο τους...σφιχτή αγκαλιά!!

reine είπε...

Υπέροχο !!! Καλή σου ημέρα :)))

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments