Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Shopping therapy...


Λατρεύω τα δώρα..σε ανύποπτο χρόνο και στιγμή..χωρίς εισαγωγές και περιττά λόγια..εκεί που δεν το περιμένεις ή το περιμένουν..Όσο μου αρέσει να ψαχουλεύω στα μικρά μαγαζάκια μικρούς θησαυρούς που θα φέρουν χαμόγελο στους αγαπημένους μου, άλλο τόσο ενθουσιάζομαι όταν κάνω εγω δωράκια στον εαυτό μου,για να τον ευχαριστήσω που ακόμα με ανέχεται....
Χαίρομαι όταν βρίσκω φρέσκες ιδέες καθισμένη αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού μου και βάζω στο εικονικό καλάθι μου όλα αυτά τα καλούδια που με κάνουν λίγο πιο χαρούμενη και έχουν παραλήπτη εμένα..σε κάποια ανύποπτη στιγμή που έρχεται το δέμα εκεί που το έχεις ξεχασμένο και το ανοίγεις με περισσή ανυπομονησία και βλέπεις τα δωράκια σου, να σου κλείνουν πονηρά το μάτι!!
Ένα τέτοιο online κατάστημα αποκλειστικά για γυναίκες, ανακάλυψα πρόσφατα το οποίο είναι γεμάτο χρώμα και ωραίες  χειροποίητες ιδέες..Σκουλαρίκια , βραχιόλια, γούρια και άλλα τέτοια κοριτσίστικα αξεσουάρ ,είναι μόνο ενα κλικ μακριά σου..
....ανυπομονώ να κάνω μια βόλτα στις σελίδες του και να κάνω τις πρώτες αγορές αυτού του χρόνου, με αποστολέα και παραλήπτη εμένα..

κάνε κλικ εδω και μην ξεχάσεις οτι τα μεταφορικά έξοδα θα σου τα κάνουν δώρο αν οι αγορές σου ,είναι πάνω απο 50 ευρώ..( ότι πρέπει λοιπόν για  να σκεφτείς και τις φίλες σου!!)
photos from :''www.shoppingevent.gr''

3 σχόλια:

Mary Touchofrouge είπε...

Ενδιαφέρον!
Έχει μερικά πολύ όμορφα κομμάτια!
Ευχαριστούμε! ;)

Touch Of Rouge

KaPaworld είπε...

αχα....για να δούμε...αν και μετά τις γιορτές η κατάσταση είναι "βλέπω και δεν αγγίζω"...

Lyriel Bee είπε...

Εμείς εδώ ψωνίζουμε πολύ από το Internet ότι μπορείς να φανταστείς, τσάκ έρχεται στην πόρτα σου !! Ωραίο το λινκ θενκς :)
Καλή εβδομάδα *

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments