Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

To feng shui..του έρωτα!!

Φοβάσαι οτι η σχέση σου έχει εξελιχθεί σε ρουτίνα; Η μήπως τα ερωτικά σου μηνύματα, εκπέμπουν σε διαφορετική συχνότητα..αυτή της ''κρίσης''; Μη μου ανησυχείς..
Το mystickland, με τη βοήθεια του feng shui,θα σου προτείνει, μερικές αλλαγές στη καθημερινότητα σου,που μπορείς να εφαρμόσεις, σήμερα κιόλας..
Βρες τη νοτιοδυτική πλευρά του σπιτιού σου, και:
*Πέταξε όλα τα ψεύτικα και αποξηραμένα λουλούδια ή τους κάκτους, απο εκεί. Απομακρύνεις έτσι την αρνητική  τους ενέργεια.Στη θέση τους ,βάλε φρέσκα αρωματικά λουλούδια,που θα χαρίζουν καθημερινά το άρωμα τους, ανενόχλητα.
*Ένα ζευγάρι απο κύκνους ή πάπιες, ενεργοποιεί τον ρομαντισμό και την αγάπη.Ακόμη και ένας πίνακας ενός ευτυχισμένου ζευγαριού,υπόσχεται να σου χαρίσει τη θετική του αύρα.
Όσον αφορά την κρεβατοκάμαρα σου, βάλε μια ερωτική φωτογραφία ενός ζευγαριού ή το προσωπικό σου ερωτικό γούρι,στη βορειοδυτική πλευρά της.Διατήρησε τη ζεστή και άνετη,διαλέγοντας ζεστά χρώματα και αρωμάτισε την με κεριά απο σανταλόξυλο και γιασεμί.Αν θέλεις να απομακρύνεις τους καυγάδες απο εκεί, απομάκρυνε τους καθρέφτες.Οι θέση τους είναι μέσα στη ντουλάπα ή ακόμα καλύτερα στο μπάνιο!
Βάλε ρομαντική, απαλή μουσική, οραματίσου το τέλειο σύντροφο και..που ξέρεις μόλις ανοίξεις, τα μάτια, ίσως είναι δίπλα σου!!
(photos from weheartit)

5 σχόλια:

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ...ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΩ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΑΩ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ....
ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ!

Litsa είπε...

Μωρέ λες να φέρω τα πάνω κάτω; Ωχ πάλι αλλαγές;; χεχε

myStickland είπε...

χαχα..σου βρήκα δουλίτσα το σ/κ..ε??

myStickland είπε...

Εφούλα και εγω δεν ακολουθώ κατά γράμμα τις συμβουλές τους, αλλά μερικά απο αυτά είναι όντως έξυπνα και χρήσιμα στη ''ξεκαθάριση''των άχρηστων αντικειμένων,που μας περιβάλλουν!!
Καλά να περνάς!

tzeni xr. είπε...

Καλημερα!!!!1

Τι ωραιο θα ήταν μολις ανοιγα τα μάτια μου να είχα τον αγαπημένο μου διπλα!!!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments