Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Κριός..ή κρύος;

...Κάθε άλλο!
Το αγαπημένο Κριαράκι μας,είναι φτιαγμένο για να κατακτά με ευκολία το άλλο φύλο.Μπορεί δύσκολα όμως να πει ''I do'',γιατί δεν αποφασίζει χωρίς να το σκεφτεί πολύ καλά,να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.
Αν το κάνει όμως,θα γίνει πολύ αφoσιωμένος γονιός.Είναι ίσως ο καλύτερος,ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα ζώδια.Ο Κριός λοιπόν,είναι πρωτοπόρος και σηματοδοτεί την αρχή του ζωδιακού κύκλου και κατά συνέπεια,την αρχή της άνοιξης.Εμπιστεύεται εύκολα,τον εαυτό του και σαν δραστήριος που είναι ,τα βγάζει πέρα,σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση,βρεθεί.Μην απορήσεις λοιπόν γιατί τα περισσότερα αφεντικά σου,ανήκουν στο ζώδιο του Κριού.Είναι αρχηγοί,τους αρέσει να καθοδηγούν τους άλλους και δεν ασχολούνται με τίποτα που δεν τους εμπνέει.Να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις,εναν ισχυρογνώμονα και λιγουλάκι επιθετικό Κριαράκι!
Στο βιογραφικό τους,θα ήταν κρίμα να μη προσθέσω και 3 επίθετα:''ειλικρινής,δίκαιος και γενναιόδωρος.''Αλλά αν ανήκεις στη κατηγορία των ανθρώπων που τους χαρακτηρίζει η βραδύτητα και η μετριότητα,τότε θα προκαλέσεις το θυμό του.!

1 σχόλια:

Litsa είπε...

Ε λοιπόν έπεσες σε όλα μέσα! Ο μπαμπάς μου Κριός και τι Κριός! Ναι, πάντα αφεντικό του εαυτού του!! Ευτυχώς έκανα διατριβή επάνω του, οπότε τώρα μπορώ να τα βγάλω πέρα (έστω και λίγο) με τα δυο μου μικρά αγόρια, κριαράκια και τα δύο... ΟΥΦ αυτό θα σου πω μόνο... χεχε

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments