Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Eνα τραγούδι,για καλή μέρα!!


...Και πως να μην αρχίσει η μέρα σου υπέροχα,όταν  στριφογυρίζεις ανέμελα και το φόρεμα σου,μπλέκεται στους στίχους αυτού του τρυφερού τραγουδιού,που απο το πρωί,έχει φέρει χαμόγελα!Θυμίζει κυριακάτικα πρωινά,με ζεστή σοκολάτα,φρεσκοψημένα κρουασάν βουτύρου και πολλά γέλια και πειράγματα!!Θυμίζει τα χρόνια που δεν σε ένοιαζε τίποτα άλλο πέρα απο τις απογευματινές βόλτες με το ποδήλατο,στη γειτονιά!Θυμίζει το παγωτό που μοιραζόσουν με τη κολλητή σου,τις ατελείωτες αράδες που έγραφες στο κρυφό σου ημερολόγιο,τότε που πίστευες οτι όλα είναι αθώα και πάντα απλά!Θυμίζει ακόμα και εκείνο το παγκάκι,απέναντι απο το γνωστό πάρκo που έγραφε λόγια αγάπης..Θυμίζει το πρώτο καρδιοχτύπι,τις πρώτες διακοπές,μακριά απο τη μαμά και το μπαμπά..τότε που νόμιζες οτι ήσουν ''μεγάλη''και φούσκωνες με περισσή χάρη,τινάζοντας ανέμελα τη κοτσίδα σου,ενάντια σε όλους και όλα..Θυμίζει όλα τα όνειρα σου που κρέμασες κάποτε στα μανταλάκια της ζωής,ξεχασμένα και σκονισμένα..Θυμίζει το φως που είχες στη καρδιά,τα μισάνοιχτα χείλη,που τρεμόπαιζαν,ψιθυρίζοντας ρεφρέν..Θυμίζει τις πρώτες σκανταλιάρες πεταλουδίτσες,που τρύπωσαν κρυφά απο το  διάπλατο παράθυρο της καρδιάς σου και στρογγυλοκάθησαν στο στομάχι σου, ανέμελες,παίζοντας κυνηγητό, με τα συναισθήματα σου!
Άραγε πόσα απο αυτά,έχουν αλλάξει; και πόσα έχουν μείνει ίδια;
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι στίχοι αυτού του τραγουδιού,για να μας θυμίζουν,οτι είσαι τυχερή που τα έζησες !!
Kαλή σου μέρα!!

13 σχόλια:

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ!!!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πίνω καφεδάκι και λιάζομαι δίπλα στο παράθυρο. Χαζεύω τις ανθισμένες αμυγδαλιές και τα παιδιά που παίζουν. Δεν μπορεί, με τέτοια λιακάδα θα τη βρούμε την άκρη, κάτι θα γίνει και θα πάμε πάλι ψηλά.
Έχεις δίκιο είναι ταξιδιάρικο το τραγουδάκι σου...
Φιλάκια (και ένα λουλουδάκι αμυγδαλιάς)

Litsa είπε...

Αχ τι μου έκανες πάλι! Δεν θα μπορούσες να τα περιγράψεις καλύτερα, με συντροφιά αυτό το υπέροχο τραγούδι, τόσο χαρούμενο κι αγαπησιάρικο σαν... τότε...

Sofia Michalopoulou είπε...

So i.....follow you!xixi!

Kiki Aposeki είπε...

...Θυμίζει όλα τα όνειρα σου που κρέμασες κάποτε στα μανταλάκια της ζωής...
Είσαι φοβερή στο να μεταφέρεις, αλλά και να δημιουργείς υπέροχα συναισθήματα!!! Σ'ευχαριστώ!!!!

myStickland είπε...

Αυτό το τραγούδι,μου θύμισε τόσα πολλά..
σαν..τότε!!
φιλάκια,φίλη μου!

KaPaworld είπε...

να σου πω...σε έπιασε η Ανοιξη και μου την έστειλες κι εμένα!!!!Τα θυμάμαι όλα, όλα! Τόσο που θέλω να τα ξεχάσω...ξεμυαλίστρα είσαι και σ' ακολουθώ!!! Το ξέρεις...

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Καλημέρα καλημέρα... σήμερα με έκανες πολύ χαρούμενη γιατί το έψαχνα (ή μάλλον δεν ήξερα πώς να το βρω) αυτό το τραγούδι...αχ, αχ... γέμισες την καρδιά μου την γλυκιά του μελωδία. Ευχαριστώ και φιλιά! Callie by Anthomeli!

myStickland είπε...

Xαχαχα..και που είσαι ακόμα!!:-)
φιλάκια..

myStickland είπε...

Ήταν έρωτας με το πρώτο άκουσμα..Με εμπνέει τόσο αυτό το τραγούδι,που με ''τρομάζει''!χεχε
φιλιά και καλό σ/κ<3

myStickland είπε...

Είσαι τόσο γλυκιά Κικίτσα..ευχαριστώ!<3

myStickland είπε...

me too..<3

vivi ka είπε...

Ωραίο το τραγούδι κι όλα αυτά που μας θυμίζουν!!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments