Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

καινούρια μέρα..

weheartit
Ένα πολύ όμορφο σαββατοκύριακο, άφησα πίσω μου.'Οχι οτι έκανα κάτι διαφορετικό,αλλά πως να το πω.Ήταν ξεκούραστο,χαμογελαστό και πολύ ήρεμο. Σαν όλα τα κομμάτια  ενός ''αόρατου''παζλ να μπήκαν στη θέση τους. Φαντάσου την ανακούφιση που θα ένιωθες τότε.Έτσι ήταν και με εμένα.Με σύμμαχο τη ''φουκαριάρα''την άνοιξη, που όλο έλεγε να μας κάνει επίσκεψη, αλλά δεν την άφηνε ο ''αχόρταγος''χειμώνας. Mε ''βοηθό'' έναν ολοκαίνουριο μήνα, που μόλις γεννήθηκε και μας οδηγεί ολοένα και πιο κοντά στο καλοκαίρι..μια καινούρια σελίδα γύρισε στο βαρύ βιβλίο της ζωής μου. Μια καινούρια καθαρή σελίδα που περιμένει να γεμίσει με καινούριες εμπειρίες,σχέδια..
Με σύμμαχο την καλή διάθεση και ένα μάτσο φρεσκοκομμένα λουλούδια, καλωσορίζω την καινούρια εβδομάδα και σου στέλνω την αγάπη μου και όλη τη θετική διάθεσή μου..
Φόρεσε το πιο καλό σου χαμόγελο και.. πάμε μπροστά!!
Καλή εβδομάδα και καλό μήνα!!

8 σχόλια:

princess είπε...

Καλό μήνα και σε σένα! Χαίρομαι που σε βρίσκω πιο ξεκούραστη, χαλαρή, ήρεμη και προπάντων ορεξάτη για ανοιξιάτικες εκπλήξεις! Φιλιά πολλά!

KaPaworld είπε...

Καλό μήνα λοιπόν....

Claire D. T είπε...

Καλό μήνα γλυκιά μου :)

SpaceExplorer είπε...

Μα μου έφτιαξες τόοοοσο την διάθεση. Καλό χαρούμενο μήνα!!

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα και σε σένα γλυκιά μου....φιλιά!!

Unknown είπε...

Καλό μήνα!!! Φόρεσα το πιο καλό μου χαμόγελο γιατί θέλω να σου προσφέρω ένα βραβείο που πραγματικά αξίζεις.....http://glykoparamithenia.blogspot.com/2012/04/blogs.html

myStickland είπε...

Eυχαριστώ πολύ,γλυκοπαραμυθένια φίλη μου!!

Litsa είπε...

Καλό μήνα και καλή εβδομάδα κοριτσάκι, αν και αργοπορημένη εγώ...
Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές! Σε φιλώ κι εύχομαι να περνάς πάντα τόσο όμορφα!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments