Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Για την Ιωάννα...

Σήμερα θέλω να σου γνωρίσω μια καινούρια φίλη μου.Τη μικρή Ιωάννα,που είναι μόλις 6 μηνών και ζει στην Αμερική.Μια μικρή ηρωίδα!
giatinioanna.blogspot.com
2 μηνών μόλις,διαγνώστηκε με τη πάθηση SMA(νωτιαία μυική ατροφία),που είναι η νούμερο 1 αιτία θανάτου των μωρών κάτω απο 2 χρονών.Ίσως να ανήκεις στη κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που δεν γνωρίζουν γιαυτή τη σχεδόν άγνωστη αλλά πολύ επικίνδυνη ασθένεια με προσδόκιμο όριο ζωής το πολύ 2 χρόνια και με μέσο όρο τους 9 μήνες!
Η Βίκυ,η δυνατή και υπέροχη μαμά της,''βοηθάει'' τη μικρή Ιωάννα να ''γράφει''στο blog της:giatinioanna.blogspot.com τα καθημερινά κατορθώματα της και τις σκέψεις της..Είναι και οι δυο αποφασισμένες να γνωστοποιήσουν σε  όλους αυτή τη πάθηση,διδάσκοντας μας απλά μαθήματα ζωής..
Όπως λέει χαρακτηριστικά η μικρούλα Ιωάννα:''Μου είπε λοιπόν ( η μαμά μου)οτι στη ζωή μας τίποτα δεν έρχεται με εγγυήσεις και δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες.Πρέπει να γελάμε πολύ,να συγχωρούμε εύκολα και να αγαπάμε πολύ!Και μου είπε πως πρέπει πάνω απο όλα να θυμάμαι πως κάθε στιγμή που είμαι θυμωμένη ή στεναχωρημένη είναι μια χαμένη στιγμή ευτυχίας που δεν θα μπορέσω ποτέ και με κανένα τρόπο να τη  πάρω πίσω..''
Πόσο δίκιο έχει!!

10 σχόλια:

Kiki Aposeki είπε...

Εύχομαι να γίνει ένα μεγάλο θαύμα και η ηρωίδα μας να είναι καλά!!! Ηρωίδα και η μαμά όμως!!! Σε αντίθεση με όλους εμάς του απίστευτα αχάριστους με τη ζωή!!!Για τον εαυτό μου μιλάω κυρίως!!!
Τους στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!!!

villy είπε...

γιατί τα post σου με κάνουν να βουρκώνω και με συγκινούν τόσο????? εεεεε????
δυστυχώς για να καταλάβουμε τα λόγια της μαμάς- Βίκυς πρέπει να έχουμε ήδη χάσει πολλές τέτοιες στιγμές....

KaPaworld είπε...

Υπέροχο...τι γενναίοι άνθρωποι υπάρχουν γλυκιά μου!!!

Lyriel Bee είπε...

Γειά σου φίλη μου! Να μαι κι εγώ! Συγκινήθηκα με το πανέμορφο αυτό κοριτσάκι και τη μαμάκα του! Μα έχουν τόσο θετική διάθεση, που όλα θα τους πάνε καλά και θα μεγαλώσει για να γίνει μια πανέμορφη κοπελάρα!!
Φιλιά κουκλίτσα μου, και μπράβο για την ανάρτηση :))

mariw είπε...

Τα πανέξυπνα ματάκια σου Ιωάννα μου μας σκλαβώνουν όλους!!
Η πίστη της μανούλας σου και του μπαμπάκα σου για να σου χαρίζουν συνεχώς ευτυχισμένη ζωή και όμορφες στιγμές είναι κίνητρο για προσπάθεια και
αποτέλεσμα σε όλους αυτούς που μένουν στα εργαστήρια κάνοντας έρευνες και
πειράματα για νέες μεθόδους και θεραπείες.
Να είσαι καλά γλυκο στρουμπουλό και ζουζουνιάρικο μικρό!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΧΘΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΤΗΣ!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ......
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!

Ioana-Carmen είπε...

so sweet :X

Lyriel Bee είπε...

Καλό μήνα φίλη μου :))

kot-itsa είπε...

poso dikio exei!

Miss Marple είπε...

[...πρέπει πάνω απο όλα να θυμάμαι πως κάθε στιγμή που είμαι θυμωμένη ή στεναχωρημένη είναι μια χαμένη στιγμή ευτυχίας που δεν θα μπορέσω ποτέ και με κανένα τρόπο να τη πάρω πίσω..]

Πώς θα γίνει να το θυμόμαστε αυτό κάθε στιγμή?

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments