Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Βραχιόλια μου..σας αγαπώ!

Γιαυτούς που με γνωρίζουν,θα θεωρήσουν αυτή την ανάρτηση,περιττή..
Τι επιπλέον μπορώ να πω για τους φίλους μου,τα βραχιόλια..Μάλλον αυτά θα πρέπει να μιλήσουν εκ μέρους μου..Έχω πάρα πολλά..Και τα λατρεύω όλα..Κάνουν μια συνηθισμένη κατά τα άλλα μέρα,πιο φωτεινή.Μπορούν να αναδείξουν ενα ταπεινό και χιλιοφορεμένο μου φόρεμα,στη στιγμή..

Αρκετά απο αυτά τα έχω φτιάξει εγω,άλλα μου τα έχουν δωρίσει και άλλα τα ερωτεύτηκα με τη πρώτη ματιά..Μου αρέσει να βρίσκονται στο χέρι μου και να κάνουν κλικ κλακ..ανάλογα με τη κλίση που θα πάρει.Και μη τα πεις άχαρα γιατί πολύ θα σου θυμώσουν..Παίρνουν ζωή ανάλογα με τη διάθεση μου.Αν γράφω βιαστικά διαμαρτύρονται..προσπαθούν να βολευτούν όπως όπως πάνω στο καρπό μου και κουρνιάζουν στο ρολόι μου όταν είμαι νευριασμένη..Στη θάλασσα..ε,εκεί είναι η καλύτερη τους..Κολυμπούν μαζί μου,τεντώνονται τεμπέλικα και όταν πάει λίγο αντηλιακό πάνω τους γοργουρίζουν χαρούμενα...Μπορώ να σου μιλάω για ώρες..αλλά θα προτιμούσα να μου δείξεις και εσυ τα δικά σου..Τι λες;

12 σχόλια:

princess είπε...

Κι εμένα μ' αρέσουν πολύ τα βραχιόλια, όμως για "τεχνικούς" λόγους δεν μπορώ να τα φορώ! Ειδικά ο ήχος που κάνουν μεταξύ τους όταν είναι πολλά μαζί ή όταν φοριούνται με ρολόι είναι συναρπαστικός!

ChristinaD είπε...

Τα βραχιολάκια σου είναι τέλεια!! Τρελαίνομαι για βραχιόλια!! Μου αρέσουν πολύ με το ρολόι παρέα!!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Εάν θα διάλεγα ένα κόσμημα... αυτό θα ήταν τα σκουλαρίκια αλλά έτσι που τα βλέπω στο χέρι σου τα λιμπίζομαι!!! Ειδικά το πρώτο, όνειρο! Callie by Anthoemli

Nasia είπε...

το πιο αγαπημένο μου κόσμημα είναι τα βραχιόλια!!!υπέροχα τα δικά σου!

myStickland είπε...

Μα αυτή είναι η χάρη τους αγαπητή μου..Να μη περνάμε απαρατήρητες!χεχε:)
Καληνύχτα...

myStickland είπε...

Ευχαριστώ πολύ...!
:)

myStickland είπε...

Και εγω συμφωνώ..έχω άπειρα σκουλαρίκια και ποτέ δεν είναι αρκετά!!
χαχα:)
Καλό βράδυ..<3

Memaria είπε...

Και μένα τα πιο αγαπημένα μου κοσμήματα είναι τα βραχιόλια.......
μου άρεσαν πολύ τα δικά σου..
σκουλαρίκια αντίθετα έχω μα βάλω χρόνια..κι αυτό είναι περίεργο μια και κάποτε φορούσα συνέχεια....

KaPaworld είπε...

αααα!!!! Ταιριάζουμε και σε αυτό!!! Και εγώ έχω πολλά και με ξετρελαίνουν επίσης, ιδίως τώρα το ζεστό καλοκαιράκι....Τρέλα!!!Τα στολισμένα σου χέρια μου αρέσουν πολύ!!!

Unknown είπε...

Λατρεύω τα βραχιόλια! Είναι βασικό αξεσουάρ για μένα μιας και τα σκουλαρίκια μπορώ μόνο να τα θαυμάζω αφού τα αυτιά μου δεν τα δέχονται με τίποτα.

evonita είπε...

και γω τα λατρεύω τα βραχιόλια!!! ίσως επειδή με τα σκουλαρίκια και κολιέ δεν έχω και πολύ καλή σχέση.. βραχιόλια όμως θέλω να έχω σε όλα τα χρώματα και στυλ για κάθε περίσταση! και πίστεψέ με δεν ξέρω πως να τα αποθηκεύσω για να τα βρίσκω εύκολα... μήπως έχεις καμιά ιδέα?

marie είπε...

Πολύ όμορφα! Καλό μήνα!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments