Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

re-blog 6#...

Διάβασα πριν λίγες μέρες στο blog της Αθηνάς,www.voltastoneiro.blogspot.gr,μια υπέροχη ιστορία με το πιτσιρίκο και το σκυλάκι του,που ενέπνευσε την Αθηνά και δημιούργησε ενα πολύ χαριτωμένο κουμπαρά με αγάπη για τη πρωτοβουλία προσφοράς της δράσης των ελληνίδων bloggers,(περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδω: drasigreekblogger.blogspot.gr)..
voltastoneiro.blogspot.gr
Συνοδεύεται και απο ενα υπέροχο βίντεο-ταινία μικρού μήκους-που πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσεις..Μακάρι τέτοιες ενέργειες,να γίνονταν συχνότερα και μακάρι τέτοια βίντεο να τα έδειχναν και στα σχολεία,για να καταλάβουν όλοι οτι το διαφορετικό δεν είναι πάντα το χειρότερο..

10 σχόλια:

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Με έκανες πρωί πρωί να κλάψω με μαύρο δάκρυ..όταν η Κλώντη μου έπεσε από το μπαλκόνι και δεν είχε εγκεφαλική δραστηριότητα μου είπαν να την..κοιμήσω, οτι αν μπορέσει να ζήσει θα μείνει παράλυτη..τους είπαμε οτι θα κάνουμε ότι θα κάναμε για το παιδί μας..τα πάντα..

myStickland είπε...

Καλημέρα Αχτιδούλα..Λυπάμαι που σε στενοχώρησα.. Και εμένα με συγκλόνισε αυτό το βίντεο..Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο για σας και για τη Κλώντη σας..Μπράβο όμως στη μεγάλη καρδιά σας..Να είστε πάντα καλά..
φιλιά και καλή εβδομάδα,εύχομαι!

eirini είπε...

Συγκλονιστικό βίντεο...!!! Δεν είχα καταλάβει από την αρχή ότι το παιδάκι είχε το ίδιο πρόβλημα με το σκυλάκι...
Απλά υπέροχο και συγκινητικό ταυτόχρονα. Μια σχέση ζωής...
Τα ζώα είναι μοναδικά πλάσματα!!!
Πολύ ωραία ανάρτηση!!!
Καλημέρα!!!

myStickland είπε...

Απλά υπέροχο και πολύ συγκινητικό!

Elena είπε...

Πολύ συγκινητικό!!! Μακάρι να το έδειχναν έστω και μια φορά την ημέρα στην TV!!!! ;o))XXX

Lyriel Bee είπε...

Μπράβο στην Αθηνά και σε όποιον άλλον συμμετέχει ενεργά για να έχουν κάποια πλασματάκια καλύτερη ζωή.. Δεν αντέχω να βλέπω τέτοιες ιστορίες.
Καλημερούδια γλυκιά μου!

Memaria είπε...

Συγκλονιστικό....
Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι ακόμα και σήμερα τα αυτονόητα δεν είναι "αυτονόητα" και χρειάζεται να τονιστούν...νομίζω ώρες ώρες πως ο άνθρωπος δεν είναι και τόσο άνθρωπος τελικά... ευτυχώς κάποιοι ξεχωρίζουν..!

Beauty Follower είπε...

Χαριτωμενο!

princess είπε...

Πολύ συγκινητικό το βίντεο!

maria είπε...

έκλαψα βραδιάτικα με το βιντεάκι. Εμείς έχουμε την Κρίστυ με πρόβλημα στο ποδαράκι της και όμως τρέχει, παίζει χωρίς κάνένα πρόβλημα.
καλό βράδυ

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments