Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ο..όπως όνειρο θερινής νυκτός..

Η οθόνη του υπολογιστή μου βομβαρδίζεται με ενα σμήνος απο υπέροχες φωτογραφίες νησιών.Παραλίες που θαρρείς δεν έχει πατήσει άνθρωπος.Υπέροχα κοκτέιλ,κερασμένα απο αιθέριες πανήψυλες υπάρξεις,κάπου σε ενα beach bar,αρκετά χιλιόμετρα μακριά σου.Σε μια αμμουδιά που θα παρακαλούσες να ήσουν ναυαγός,ξαπλωμένη επάνω της.Ξένοιαστη και χαλαρή,χωρίς υποχρεώσεις,δόσεις που τρέχουν πιο γρήγορα και απο μια Ferrari,τράπεζες,deadlines,στρυφνό αφεντικό και ''περίεργους''γείτονες..Ωραία..
..και τώρα θα μετρήσω ως το τρια και θα σε επαναφέρω στη πραγματικότητα..Γιατί αυτό το καλοκαίρι δεν είναι σαν όλα τα άλλα.Και αν τέτοιες μέρες εσυ ετοίμαζες τη βαλίτσα σου,τραγουδώντας ανέμελα το ''καλοκαίρι μου''του Χατζηγιάννη,τότε να σε προειδοποιήσω οτι θα το τραγουδας μεν αλλά στο μπάνιο σου,δε..:)
Ααα..μη μου κατσουφιάζεις..Δεν σημαίνει τίποτα που φέτος δεν έχεις βγάλει τα εισιτήρια για τον προορισμό των ονείρων σου...Πάντα υπάρχει μια μαγευτική παραλία που περιμένει να την ανακαλύψεις λίγο μακριά σου.Πάρε τους φίλους σου,ταπεράκια με μπόλικα κεφτεδάκια, κασετοφωνάκι και ξεκίνα για το άγνωστο..Ακόμη και η πόλη σου,μπορεί να βάλει τα καλά της αν εσύ τη δεις με τη ματιά ενός τουρίστα..Άφησε τη μυρωδιά του φρεσκοψημένου καλαμποκιού να παίξει με τα ρουθούνια σου,το ηλιοβασίλεμα να χρωματίσει τα όνειρα σου και τα θερινά σινεμαδάκια να σου κρατήσουν συντροφιά...
Με βάρκα τη καλή σου διάθεση,μπορείς πάντα να περνάς καλά.


υ.γ.αν θέλεις και εσυ να λάβεις συμμετοχή,κάνε κλικ εδω

7 σχόλια:

Nasia είπε...

αχ και βαχ!!!
καλημέρα!

vivi ka είπε...

καλημέρα!! Εγώ πάντως νιώθω τουρίστας στην πόλη μου από την μέρα που άνοιξα το μπλογκ και βγαίνω για φωτογραφίες....Την βλέπω πολύ διαφορετική τώρα και απορώ για το πόσο τυφλή είμουνα στις ομορφιές της!

Ange Alexiou είπε...

...με τη ματιά ενός τουρίστα- όπως λες, πίσω από ένα φωτογραφικό φακό ίσως. Αν έχεις τη διάθεση φυσικά. Παντού υπάρχουν ομορφιές.
Καλημέρα
:)

Kiki Aposeki είπε...

Αααααααα!!!!! Γιατί παιδί μου απλά να τις φανταζόμαστε τις παραλίες;;;; Κι αυτό μας το έκοψαν;;;; Δεν μπορούμε να πάμε έστω για λίγο;;;; Το σίγουρο πάντως είναι ότι αν έχεις καλή διάθεση πας παντού πραγματικά ή ονειροπολώντας !!!!! Φιλιά πολλά!!!!

Unknown είπε...

Συμφώνω.. είναι θέμα οπτικής γωνίας!!!

Memaria είπε...

Ακριβώς έτσι όμως!!!
Περνάς καλά παντού αν είσαι καλά μέσα σου...οι ομορφιές είναι πάντα γύρω μας κι αν δε σφαλίζουμε τα μάτια τις βλέπουμε και είμαστε ευτυχισμένοι..

evonita είπε...

Πολύ όμορφα τα λες!!! Κι εγώ έτσι έχω καταντήσει, τουρίστας στην πόλη μου! χι χι.. Είμαι τυχερή τουλάχιστον που ζω σε νησί!! :)

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments