Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

''Diary of bliss'':3η εβδομάδα*

Μια ολόκληρη εβδομάδα,τρέξιμο,υποχρεώσεις και πολύ δουλειά.Όλα πρέπει να μπουν σε μια καλή σειρά πριν ο Σεπτέμβρης δείξει 30..Ο επόμενος μήνας,δεν χωράει άλλες αναβολές και πισογυρίσματα.Τι γίνεται όμως όταν όλο το σύμπαν συνομωτεί για να σου φέρει αναποδιές; Μικροεμπόδια,ανακατατάξεις και διάφορα ευτράπελα,είχαν την τιμητική τους,μέσα σε μόλις μια εβδομάδα,που τα είχε όλα!
Μα εκεί που λες,''φτάνει'',εκεί που πιστεύεις οτι τα καθημερινά σε πνίγουν,υπάρχουν πάντα οι δικοί σου άνθρωποι.Αυτοί που σου δείχνουν μόνο ενα δρόμο..Αυτόν που οδηγεί στην αγκαλιά τους..Σε μια μεγάλη αγκαλιά,που μιλάει με τα χρώματα της αληθινής αγάπης.Που σε νανουρίζει,σου χα'ι'δεύει απαλά τα μαλλιά και σου στεγνώνει με ενα φιλί τα δάκρυα.Αυτοί,που ξορκίζουν τις μαύρες σκέψεις,σε βοηθούν να δεις λίγο πιο πέρα,να φανταστείς ενα πιο όμορφο αύριο,ενα υπέροχο σήμερα και ενα γλυκό χθες.Που μπορεί να σε αφήνουν να βγάζεις απο μέσα σου όλα αυτά που σου βαραίνουν τη ψυχή,χωρίς ερωτήσεις,σχόλια και ''στα'λεγα εγω''..Αυτοί οι δυο,σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μου,με γεμίζουν με τη δροσιά των νιάτων τους,μου χαρίζουν το νοιάξιμο τους..Δεν ζούμε κάτω απο την ίδια στέγη.Δεν μοιραζόμαστε τα δευτερόλεπτα της κοινής μας ημέρας.Ίσως κάνουμε και εβδομάδες ολόκληρες να βρεθούμε..Μα ξέρω οτι είναι πάντα εκεί.Και όταν τους χρειάστηκα,σαν δυο καλές νεράιδες,με ακούμπησαν με το ραβδάκι τους και ξάφνου όλα έγιναν λίγο πιο ανάλαφρα..
Αυτή ήταν μια πραγματικά ευλογημένη εβδομάδα,για εμένα..
Κορίτσια,σας αγαπώ!

υ.γ.αυτή η ανάρτηση είναι μέρος της πρόκλησης:Diary of bliss,που εμπνεύστηκε η Κατερίνα απο το positive-thinking-greece.blogspot..
Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι:

11 σχόλια:

Katerina V *Pause blog* είπε...

Αυτοί που μας αγαπούν πραγματικά δεν χρειάζεται να πουν πολλά λόγια σε μια δύσκολη στιγμή..Αρκεί η ζεστή αγκαλιά τους και να σου κρατούν το χέρι. Να είναι δίπλα σου χωρίς να το επιδεικνύουν,χωρίς να σου υπενθυμίζουν τα λάθη ή τα προβλήματα..Να σου δίνουν την ώθηση μόνο να βρεις μόνος σου τη λύση ή την δύναμη να αντιμετωπίσεις κάτι.
Για κάποιο λόγο,ακόμα δεν έχω βρει τέτοιους φίλους αλλά δε σταματώ να ελπίζω!
Είσαι τυχερή και σου αξίζει να έχεις καλούς ανθρώπους πλάι σου!Σε φιλώ καληνύχτα!!

Ανώνυμος είπε...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Θα εμφανιζόμαστε εκεί που δεν το περιμένεις (όπως σήμερα) χαχα
σου στέλνουμε πολλά φιλιά κ απεριόριστη αγάπη!!!!!!!

*τα κορίτσια σου :))

myStickland είπε...

Ευχαριστώ Κατερινάκι..Να είσαι πάντα καλά και μη σταματάς να ελπίζεις για τίποτα στη ζωή σου!
Φιλάκια και καλό βράδυ:)

myStickland είπε...

Ήξερα οτι θα ήσασταν εδω τριγύρω!!
Γιατί με αφήσατε μόνη σήμερα;;χαχα
Κρατάω απουσίες ε;
φιλιάαα<3

evonita είπε...

ένα άγγιγμα αγάπης αρκεί σε τέτοιες στιγμές.. καλό βράδυ, φιλάκια!

airis είπε...

Τι γλυκιά, τρυφερή ανάρτηση! Να τα έχει πάντα στη ζωή σου τα κορίτσια και ν αείστε πάντα έτσι αγαπημένες!
Καλημέρα! :)

Memaria είπε...

Οι καλοί φίλοι είναι πολύτιμοι!!
Είναι μεγάλη υπόθεση να ξέρεις πως υπάρχουν κάποιοι που σε αγαπούν και σε νοιάζονται πάντα!!
Καλό Σαββατοκύριακο!

DIMI είπε...

Καλημέρα!Πολύ όμορφη καί τρυφερή ανάρτηση φίλη μου!Εύχομαι όλα καλά !Νά χαίρεσαι τά κοριτσάκια σου!Καλό Σ/Κ!

vivi ka είπε...

Είναι σημαντικό να ανοίγεις την ψυχή σου και να μην ακολουθούν ερωτήσεις και κριτική. Είναι όμορφο να μπορείς να αφουγκραστείς και να στηρίξεις με αισιοδοξία, χαμόγελο και ελπίδα το τώρα και το αύριο. Περιορισμένοι οι άνθρωποι αυτοί στην ζωή μας. Θα είναι πάντα ένας, δυο, άντε τρεις! Και έρχονται συνήθως στην ζωή μας σε ανύποπτο χρόνο!
Φιλάκια!!

Taelia88 είπε...

Πολύ όμορφη και γλυκιά ανάρτηση! Εύχομαι να μην σε χωρίσει ποτέ τίποτα με τα κορίτσια σου!!
Να έχεις ένα όμορφο βράδυ!! Φιλιά!

Unknown είπε...

Με μεγάλη καθυστέρηση, το σχόλιο μου!Αλλά αισθάνομαι τη χαρά σου, την ευτυχία σου και την αγαλλίαση σου.Είναι σπουδαίοι οι άνθρωποι που είναι εκεί για μας και αντίστροφα.Είναι τόσο όμορφο να μοιράζεσαι χαρά ή λύπη, λάθος ή σωστό και να μην ακούς εκείνο το "στα έλεγα εγώ".Είσαι πολύ τυχερή που έχεις 2 τέτοιους ανθρώπους στη ζωή σου και σου εύχομαι να τους κρατήσεις για όλη σου τη ζωή!Γλυκά φιλιά!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments