Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

τα 7'' δεν γουστάρω'',απο το μπισκοτάκι!

Το νόστιμο μπισκοτάκι,με προσκάλεσε να παίξω ενα πολύ ωραίο παιχνίδι,που ομολογώ οτι είχε πάρει κάπου το μάτι μου και στα δικά σας σπιτάκια και πολύ μου άρεσε..Διαβάζοντας και λέγοντας αυτά που μας ικανοποιούν,σκέφτηκα οτι ήταν πολύ καλή ιδέα να πούμε και κάποια πράγματα που,απλά δεν γουστάρουμε..

Για να δούμε λοιπόν:

*Αρχικά δεν μου αρέσει η αργοπορία.Την απεχθάνομαι στην κυριολεξία.Δεν έχω και όλο το χρόνο του κόσμου,να σε περιμένω..ειδικά όταν βιάζομαι θέλω όλα να είναι στην ώρα τους!

*Έχω μια εμμονή με τη μετακόμιση επίπλων μέσα στο σπίτι.Αλλού θα βρεις τον καναπέ τη Δευτέρα,αλλού την Τρίτη.Μα μην τολμήσεις να μου πειράξεις έστω και το μαξιλάρι απο την κρεβατοκάμαρα μου..είμαι ικανή να μην σου ξαναμιλήσω!!

*Δεν συμπαθώ καθόλου τη τηλεόραση και αυτούς που ξέρουν απ'έξω όλα τα σήριαλ,περνώντας 24 ώρες την ημέρα,βουλιαγμένοι σε ενα καναπέ..άνοιξε ενα βιβλίο,βγες μια βόλτα..get a life!!

*Δεν μου αρέσουν οι φωνές,οι τσακωμοί,οι φασαρίες..Προσπαθώ να λύσω όσο πιο πολιτισμένα μπορώ τα προβλήματα που προκύπτουν και όταν κάποιοι δεν το συμμερίζονται αυτό,τότε κατεβάζω ρολά..

*Δεν μου αρέσουν οι εξυπνάκηδες..που νομίζουν οτι ξέρουν οτιδήποτε συμβαίνει γύρω τους και προσπαθούν να σου επιβάλουν την ανύπαρκτη θεωρία τους..

*Δεν συμπαθώ καθόλου τους τσιγκούνηδες..πραγματικά τους απεχθάνομαι..κοστολογούν ακόμα και τον αέρα που αναπνέουν..έλεος!

*Τέλος,δεν συμπαθώ καθόλου,τους ''ωχαδερφιστές'',τους ζηλόφθονους και αυτούς που αδιαφορούν για τον διπλανό τους..Αν μπορέσω και βοηθήσω τουλάχιστον  ενα άνθρωπο στη ζωή μου,τότε θα είμαι τρισευτυχισμένη!

Θα ήθελα να δω και τα δικά σου''7 δεν γουστάρω''..be my guest:)

10 σχόλια:

Pinelia είπε...

Πάρα πολύ ωραίες απαντήσεις!Ειδικά αυτό με τη μετακόμιση επίπλων!!!!!

Lyriel Bee είπε...

Οι τσιγγούνηδες και οι εξυπνάκηδες είναι άσχημη ράτσα, μακρυά κι αγαπημένοι! Αλλά η μετακόμιση των επίπλων είναι απαραίτητη που και που για να σπάει η μονοτονία και να αλλάζει η ενέργεια στο σπίτι ;)
Καλημέρα όμορφη!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Επιασες πολλές ευαίσθητες χορδές με κορυφαία... τον τσιγκούνη! Οι τσιγκούνηδες είναι συνήθως και τσιγκούνηδες στην ψυχή για αυτό τους αποφεύγω με πάθος,χιχι! Callie by anthoemli

airis είπε...

Κάπως έτσι σε είχα φανταστεί όλο αυτό τον καιρό που σε διαβάζω!
Άσε που ταιριάζουν με πολλά δικά μου! :)
Φιλάκια!
Καλημέρα!

airis είπε...

Α! Εγώ είχα βάλει τις φίλες μου και είπαν 7 ΔΕΝ για μένα! ;-)
Εγώ δεν το έκανα! ;-)

vivi ka είπε...

Καλημέρα!!!!
Μμμμ τα 7 δεν γουστάρω! Πρώτη φορά το βλέπω αυτό....
Αυτό το κοστολογούν ακόμα και τον αέρα που αναπνέουν.... σκέτο φρίκη!!!
Στην αργοπορία έχω ένα μικρό πρόβλημα :) Ενώ παλιότερα ήμουνα just στα ραντεβού μου....τώρα ομολογώ ότι πηγαίνω πιο χαλαρά.
Σαν τον γιο μου και εσύ με το μαξιλάρι! Μην τολμήσεις να το αγγίξεις! :)
Μιας και έχω και άλλο παιχνίδι σε εκκρεμότητα Θα παίξω και αυτό.
Φιλάκια!!!

Katerina V *Pause blog* είπε...

Καλημέρα!!Συμφωνώ και στα 7 ΔΕΝ!! Το είχα απαντήσει κι εγώ αυτό το παιχνιδάκι αν και ήθελα παραπάνω ΔΕΝ να γράψω!!
Όσον αφορά την μετακόμιση επίπλων το έκανα στο φοιτητικό μου σπίτι..Ευτυχώς ήταν αρκετά μεγάλο(δεν είχα όμως μπαλκόνι,μόνο μεγάλα παράθυρα) και κάθε τόσο μετακινούσα μόνη όλα τα έπιπλα..Η σπιτονοικοκυρά μου με είχε περάσει για παλαβή σίγουρα!!Το μόνο που βαριέμαι εύκολα είναι αυτό..Να βλέπω επί χρόνια τα ίδια έπιπλα και αντικείμενα στην ίδια θέση..

Unknown είπε...

Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα δει το "δεν" ξανά και είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον!Περιττό να σου πω ότι συμφωνώ σχεδόν σε όλα, εκτός της αργοπορίας (δίνω το ακαδημαικό τέταρτο), όσο για τους τσιγγούνηδες τι να πω, η τσιγγουνιά στη τσέπη για μένα συνεπάγεται στη σκέψη και στα συναισθήματα, στην δοτικότητα, στην αυτοπροσφορά.Καλή σου μέρα!

Memaria είπε...

Μακριά από τσιγγούνηδες...είναι ίσως η πιο άτιμη κατηγορία...άσε που ο τσιγγούνης πάει πακέτο με όλα όσα μισώ..γιατί αυτό το ένα κουσούρι χτίζεται πάνω σε εκατοντάδες άλλα...όπου βλέπετε τέτοιον τρέξτε μακριά!

evonita είπε...

στο 2ο μου θύμισες την αδερφή μου!! έχει ακριβώς την ίδια συνήθεια!!! συνέχεια με φωνάζει για βοηθό να της λέω τη γνώμη μου για τη μίνι μετακόμιση!!! χα χα.. δεν το αντέχω και τόσο συχνά αν και μου αρέσουν πολύ οι αλλαγές!! όσο για τα υπόλοιπα 6 ταιριάζουμε!!! το έχω παίξει και αυτό το παιχνίδι όπως καταλαβαίνεις (με έχουν πάρει χαμπάρι όλοι με τα παιχνίδια που μου αρέσουν και με καλούν! χα χα χα χα).. φιλάκια πολλά!!! :)

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments