Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Diary of bliss*

Aρχικά να σου πω οτι μου αρέσει πολύ η ιδέα του Diary of bliss*
Με βάζει στη διαδικασία στο τέλος κάθε εβδομάδας,να κάνω ενα γρήγορο flash back και να σκεφτώ τι ήταν αυτό που με έκανε πραγματικά χαρούμενη.Έτσι θέλω να επαναλαμβάνω εκείνες τις συνήθειες που μου κάνουν καλό και να απωθώ εκείνες που πασχίζουν για το αντίθετο.
Η εβδομάδα,που πέρασε λοιπόν μου άφησε μια γλυκειά γεύση.Τα γενέθλια μου και οι ευχές που έλαβα,τα δώρα καρδιάς*,που με γέμισαν χαρά,τα γλυκά μπαουλάκια,που ήταν παραφουσκωμένα με αγάπη.
weheartit
Μα αυτό που με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη,είναι οτι έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπάνε.Και αν κάποιους έχω απορρίψει,κάποιοι άλλοι έχουν βρει τη θέση τους στην καρδιά μου.
Εχω την οικογένεια μου,τα κορίτσια μου,τη δουλειά μου,που μπορεί να με κουράζει αλλά με γεμίζει με τόση ενέργεια. Εχω την απλή,μονότονη-για πολλούς-καθημερινότητα μου,που με κρατάει σε εγρήγορση.Έχω το διάβασμα,το γράψιμο,τις βόλτες μου στα σπιτάκια σας,τα γλυκά και τρυφερά μέιλ σας,που μου δίνουν δύναμη..
Έχω όλη τη ζωή μπροστά μου.Και δεν σκοπεύω να αφήσω ούτε μια στιγμή της ανεκμετάλλευτη.
Γιατί εγω δεν παίρνω τίποτα σαν δεδομένο.Απολαμβάνω και λέω ευχαριστώ,σε όλα αυτά που έχω.Στο ζεστό φαγάκι,που αχνίζει στη κατσαρόλα μας,στο γκρινιάρικο ξυπνητήρι που δεν θα σταματήσει να φωνάζει αν δεν σηκωθεί και ο τελευταίος απο το κρεββάτι του,στο φιλάκι που θα κλέψω το πρωί πριν αφήσω τα παιδιά μου στο σχολείο,στα γελαστά πρόσωπα,που θα με περιμένουν καθώς φτάσω στη δουλειά,στον ήλιο που ζεσταίνει την πλάση,στο φεγγάρι που αφουγκράζεται τα μυστικά μας όνειρα,στο μοναχικό μπαλκόνι και στα λουλούδια που στέκουν ασάλευτα εκεί περιμένοντας λίγη απο την προσοχή μου..
..Σε όλες εκείνες τις φευγαλέες στιγμές,που θα μου κλείσουν το μάτι και θα μου υπενθυμίσουν..
οτι η ζωή,είναι τελικά πολύ ωραία!!

(η ανάρτηση αυτή είναι μέρος της πρόκλησης ''Diary of bliss'',που σκέφτηκε και οργάνωσε η Kατερίνα,απο το positive-thinking-greece.blogspot)


Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι:

7 σχόλια:

airis είπε...

Τι όμορφο που δεν παίρνεις τίποτα σαν δεδομένο, που απολαμβάνεις και λες ευχαριστώ,σε όλα όσα έχεις!
Αν κάναμε όλοι το ίδιο θα είμαστε ευτυχισμένοι!
Καλημέρα!
Τα φιλιά μου!

vivi ka είπε...

Καλημέρα! :)
Έτσι είναι φίλη μου ! Η ζωή είναι πολύ ωραία και μην αφήνουμε στιγμή της ανεκμετάλλευτη.
Το κάθε λεπτό της δεν επιστρέφει πίσω... γράφεται στο παρελθόν.
Φιλιά πολλά!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

καλημέρα
όμορφη γλυκιά και συγκινητική ανάρτηση

Katerina V *Pause blog* είπε...

Καλημέρα!! Χαίρομαι τόσο πολύ που κατάλαβες απόλυτα αυτή την ιδέα και σε βοηθάει με κάποιο τρόπο.. Σκεφτόμουν τέλη του μήνα να το σταματήσουμε,να κάνουμε ένα διάλειμμα και μετά κάτι καινούργιο αλλά αν νιώθετε όμορφα με αυτό θα το συνεχίσουμε! :)
Εύχομαι άλλες τόσες μαγικές στιγμές που θα σου χαρίσουν ευτυχία και αγάπη!!Φιλιά!!

evonita είπε...

Πολύ όμορφες αυτές οι στιγμές.. Είναι όμορφο να κάνεις τον απολογισμό της εβδομάδας και να σε γεμίζει αισιοδοξία! Η ζωή είναι ωραία όπως υπογράφει και η @iris! :) φιλάκια πολλά!

maria είπε...

Τελικά ποσα λίγα και απλά χρειαζόμαστε για να είμαστε καλά. Μια αγκαλιά , ένα φιλί, μια καλημέρα και την υγεία μας.
φιλιά

princess είπε...

Αυτά είναι τα δώρα προς τον άνθρωπο και τα δώρα πρέπει να τα εκτιμάμε! Κι εγώ έτσι ακριβώς αισθάνομαι!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments