Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Κρόνε,κρόνε..είσαι(ακόμα)εδω;

Ξέρεις,καμιά φορά σκέφτομαι αν όλοι αυτοί που λένε τα ζώδια,ξέρουν πραγματικά να τα ερμηνεύουν σωστά.Δεν μπορεί να διαβάζω οτι απο εδω και πέρα οι πύλες του παραδείσου θα ανοίξουν για ενα δόλιο Ζυγό και το μόνο που έχει ανοίξει είναι το κουτί της Πανδώρας..:(
Ειλικρινά,όλες αυτές τις ημέρες,δεν σήκωσα κεφάλι!
Το ένα μαντάτο μετά το άλλο..η μια αναποδιά μετά την άλλη..Λέω,δεν μπορεί, το σύμπαν, ο Kρόνος, το φεγγάρι και εγω δεν ξέρω τι,θα συνομωτήσουν υπέρ εμου..
Αλλά..αυτοί και άλλοι τόσοι σφυρίζουν ανέμελα..Διαβάζω το ενα ωροσκόπιο μετά το άλλο,μπας και ξετρυπώσω καμία ευχάριστη είδηση να λιάζεται κάπου κρυμμένη στα μισόλογα των αστρολόγων..
Μα..μάταια!
Τώρα εσυ διαβάζοντας αυτές τις γραμμές θα ορκιστείς οτι ανέκαθεν ήμουν φανατική των ζωδίων..
Όχι,αγαπητή μου..Με μύησε σε αυτό το παιχνίδι μια φίλη.Όπου στεκόταν και βρισκόταν ρώταγε ζώδια,ωροσκόπους,συναστρίες..και ορολογίες που ειλικρινά και να τις σημείωνα δεν θα τις θυμόμουν..Αν έκανες το λάθος να γνωριζόσουν με κάποιον απο το ''αντίθετο ''ζώδιο,έφτυνε τον κόρφο της..Για τέτοιο κόλλημα μιλάμε!
Πίστευε λοιπόν οτι για όλα φταίει ο ανάδρομος ερμής..Όταν λοιπόν της ζήτησα το τηλέφωνο του,για να του τα ψάλλω ενα χεράκι-για τέτοια ασχετοσύνη μιλάμε-με κοίταξε τόσο παράξενα και περίεργα,σαν να είδε εναν ελέφαντα μες το σαλόνι της..:)
..Σκέψου λοιπόν τι περνούσα μαζί της..Βέβαια τις λίγες φορές που δεν ασχολιόταν με όλα αυτά,ήταν πολύ εντάξει..cool,θα πρόσθετε εκείνη..
Έτσι λοιπόν αφού με αναγκάσει,να διαβάσω και την τελευταία πρόβλεψη της ημέρας,πρέπει να περάσω και απο την δική της ''κρυστάλλινη σφαίρα''..
''Όλα καλά θα πάνε αγαπητή μου''με διαβεβαιώνει,κουνώντας το κεφάλι με τη σιγουριά σοφού επιστήμονα..
''Σε μερικές εβδομάδες,ο Κρόνος θα μας αφήσει χρόνους..Θα περάσει μια ενημερωτική βόλτα απο  άλλα ζώδια..Τέρμα τα προβλήματα,για εσένα καλή μου..Ξεκαθάρισμα και καινούριες εμπειρίες σε περιμένουν..Κάνε μόνο λίγη υπομονή..''με διαβεβαιώνει με σιγουριά..
Την κοιτάζω με μισό μάτι..Λες όλοι οι υπόλοιποι αστρολόγοι να ψάξουν για δουλειά μετά απο τις προβλέψεις της φίλης μου;
Λες επιτέλους να μας αδειάσει τη γωνιά ο Κρόνος;
Η θα συνεχίζω να αναρωτιέμαι:''Κρόνε κρόνε..γιατί είσαι ΑΚΟΜΗ εδω;''

16 σχόλια:

airis είπε...

χεχε! Μου έρχεται σε μέηλ κάθε μέρα το ζώδιο μου ...δεν ξέρω πώς έγινε ...κάτι είχα πατήσει στο φέις τότε που έκανα like ακόμα και σε χαζές εφαρμογές!
Συνήθως δεν το διαβάζω γιατί ούτε κι εγώ πιστεύω σε αυτά! Σήμερα δεν ξέρω τι μου ήρθε και το κοίταξα...μια θαυμάσια μέρα για εσάς αγαπητέ καρκίνε, μου έλεγε ! Όλα θα ήταν υπέροχα σήμερα!
Μια χαρά χάλια ήταν η μέρα...και συνεχίζει!
Μάλλον αυτός ο Κρόνος θα έφυγε από σένα και θα ήρθε εμένα! ;-)

Unknown είπε...

χι χι! εγω πάντως ανακουφίστηκα αρκετα απο τοτε που εφυγε, αλλα τις τελευταιεσ μερες νιωθω λιγο καπως και εγω... να πιστεψουμε τη φιλη σου πρεπει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vivi ka είπε...

Καλησπέρα!! Εκτός από κάποια χαρακτηριστικά ορισμένων ζωδίων δεν έχω ιδέα από όλα αυτά.
Διαβάζω που και που το ζώδιο της μέρας, αλλά μέχρι εκεί.
Θυμάμαι παλιότερα πριν ξεκινήσω για δουλειά και πίνοντας τον καφέ μου, διάβαζα καθημερινά τι έλεγε το ζώδιό μου. Μετά από ένα μήνα συνειδητοποίησα πως με επηρέαζε πάρα πολύ στις κινήσεις μου... :))

myStickland είπε...

Kαλησπέρα και απο εδω..
Και εγω κάπως έτσι την πάτησα,αλλά με μια εφαρμογή γενεθλίων..με αποτέλεσμα να στέλνω εικονικές τούρτες σε ανθρώπους σχεδόν κάθε μέρα..χαχα..είχε πολύ πλάκα!
Υπομονή..και εγω κάπως έτσι αισθάνομαι!
ουφ*

myStickland είπε...

ανακούφιση..μμ!
ωραία λέξη αλλά έχω καιρό να την αισθανθώ..
περίεργα είναι όλα γύρω μου..
λες να την πιστέψουμε;
μην το διαβάσει μόνο και το πάρει επάνω της..χαχα;)

myStickland είπε...

Καλησπέρα..
εγω πάντως μπορεί να το διαβάζω αν πέσει στην αντίληψη μου,αλλά το αμέσως επόμενο λεπτό ξεχνάω τα πάντα..τώρα καλό ή κακό είναι αυτό;
φιλάκια πολλά!

vivi ka είπε...

Νομίζω είναι το καλύτερο!! :)

Katerina V *Pause blog* είπε...

Ζυγίνα υπομονή!!Πριν από εσάς τον είχαμε εμείς για 2 χρόνια αν δεν κάνω λάθος που μας διέλυσε το σύμπαν..καμιά φορά τα διαβάζω,συνήθως πέφτουν μέσα..Αυτό που ήταν πιο συναρπαστικό ήταν όταν βρήκα τον γενέθλιο χάρτη μου αναλυτικότατο.. Καληνύχτα φιλί*

Miranta είπε...

Ποτέ δεν τα πίστεψα τα ζώδια!Ειδικά αυτά που μιλούν για το τι θα γίνει κάθε μέρα στη ζωή μου.Αυτό μόνο εγώ το ορίζω και κανείς δεν μπορεί να το μαντέψει.Πιστεύω όμως στα γενικά χαρακτηριστικά των ζωδίων που αφορούν το χαρακτήρα μας,κι αυτά βέβαια με αρκετή απόκλιση, γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός.Καλό βράδυ!!!

Lyriel Bee είπε...

Φεύγει από σένα φιλενάδα, έρχεται προς τα δω μου φαίνεται.. όλο κάπου θα πάει αυτός ο Κρόνος, στο ζώδιο του άντρα σου, του παιδιού σου, του αφεντικού σου ... και πάει λέγοντας. Ησυχία δεν βρίσκεις κοινώς. Εγώ έπαψα να διαβάζω τις προβλέψεις, γιατί βαρέθηκα. Όμως δεν απαρνούμαι τα χαρακτηριστικά, γιατί αυτά συνήθως ισχύουν. Ειδικά αν έχεις βέβαια ολόκληρο τον χάρτη κάποιου και όχι μόνο το ζώδιο του Ήλιου. Όπως και να χει πάντως, εύχομαι να έρθουν άσπρες μέρες, και ότι έγινε έγινε... κι εγώ κάπως έτσι είμαι τις τελευταίες μέρες, όλο αναποδιές, όλο γκαντεμιές και νεύρα. Θα περάσει κι αυτό γλυκιά μου :)
Από μένα αγκαλίτσα !

Anca είπε...

Beautiful blog, I love the way you edit your pictures :).

www.101FashionStreet.com

DIMI είπε...

Δέν τά πιστεύω καί πολύ τά ζώδια!Στό καλό νά πάη λοιπόν ο φίλος Κρόνος φιλενάδα!Καλό βράδυ!

χρυσάνθη είπε...

Αντε να φύγει ,,,να πάει αλλού!!!Δεν τα πολυπιστεύω και ποτέ δεν συγκράτησα τίποτα απ
'οτι διάβαζα πολύ παλιότερα!!!Φιλάκια πολλά και όλα καλά να πάνε!!

Xristina @ Dear e-diary είπε...

Αν και δεν διαβάζω ζώδια με ενημέρωσε μια συνάδελφος (σαν τη φίλη σου ένα πράγμα) ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι δύσκολα για τους σκορπιούς. Οπότε δεν υπάρχει γιατρειά για μένα. Τα λέμε σε δύο χρόνια ξανά...

Aθηνά Π.Κ. είπε...

Κι εγώ Ζυγίνα , όχι φανατική με τα ζώδια , αλλά από το 2009 που στράβωσαν τα πράγματα , άρχισα να πιστεύω τα περί Κρόνου , χαχαχα !! Κ εγώ λέω έφυγε ο Κρόνος και ξεφυσάω μ ανακούφιση , αλλά , ακόμη δεν είδα τίποτα !!
Κι αν δεν είναι ο Κρόνος , είναι αυτή η οικονομική κρίση που θα μας γονατίσει!!
Απλά φιλενάδα , χαμογελάμε κι ελπίζουμε,
σαμιώτικα χαιρετίσματα

evonita είπε...

μήπως ξέρεις σε ποια ζώδια θα πάει ο Κρόνος? να ξέρω να φυλάγομαι!! μου αρέσει να διαβάζω ζώδια και να βρίσκω κοινά χαρακτηριστικά με άλλους ανθρώπους, οπότε δεν θα πω κάτι για αυτή σου την ανάρτηση, εγώ τη βρίσκω πολύ Ok και ενημερωτική αν μη τι άλλο! φιλάκια πολλά!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments