Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Twilight: μια ασυνήθιστη ιστορία αγάπης..

Σήμερα είναι η πρεμιέρα. Για σένα που ακούς κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς τη μουσική των τίτλων, που δεν περνά Σαββατοκύριακο που δεν πάτησες το 'play', "μέρα που δεν έψαξες αν τελικά "τα έχουν", με την ευχή να ξενυχτά και σένα κάποιος με αφοσίωση στο προσκεφάλι σου (ας είναι και βρικόλακας!!) δεν χρειάζεται να συμπληρώσω... "ποια πρεμιέρα!"
Για εσένα όμως, που ούτε κατάλαβες περι τίνος πρόκειται.. έχω να σου πω ότι σήμερα προβάλλεται στους κινηματογράφους το δεύτερο μέρος της τέταρτης σειράς ταινιών "The Twilight Saga... Breaking Dawn ΙΙ". Αν είσαι από εκείνους (τους ελάχιστους σε αυτό το κόσμο ;) ) που δεν το έχεις δει... σήμερα είναι η ευκαιρία να παρακολουθήσεις τις δύο πρώτες ταινίες, αύριο τις δύο επόμενες (κάτι που μου δοκίμασα πριν ένα μήνα) και ύστερα να σταθείς στην ουρά του κινηματογράφου για την 5η ταινία. Με ανυπομονησία. Εμείς, πήγαμε εχθές τα μεσάνυχτα. Μια όμορφη καλογυρισμένη ταινία, που προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από τις προηγούμενες. Αγωνία, αγάπη και βουτηγμένο στα εφέ.. σίγουρα θα σε κεράσει μια ωραία προβολή!
υγ1: θέλω να μου πεις τις εντυπώσεις σου...
υγ2: όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία της Stephenie Meyer έχουν μείνει καθηλωμένοι στις σελίδες τους!

13 σχόλια:

DIMI είπε...

Φίλη μου αυτά τά έργα τά αντιπαθώ!Προτιμώ Μπρούς Γουίλις!!Φιλάκια!!(Ξέρω ότι σέ πολλούς αρέσουν καί στήν κόρη μου!!!)

Lyriel Bee είπε...

Τελικά τα ξαναβρήκαν στην αληθινή ζωή αυτοί ή μπα ...

myStickland είπε...

γκουχ! γκουχ! να το αποκαλύψω?
αν κάποια θέλει να το δει, ας μη διαβάσει το σχόλιο αυτό..

*αφού πέρασαν τόσα, τελικά το "μέλλον" τους έδειξε μαζί.. με τη κόρη τους!xxx

myStickland είπε...

και μένα, μου αρέσουν πολύ ;)
θα έρθει μια ανάρτηση με ταινίες τέτοιου είδους που έχω δει τελευταία...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Εμένα μου αρέσουν τέτοια έργα..αγαπώ πολύ το κινηματογράφο μα αρκούμαι να βλέπω σπάνια σε αίθουσα..έτσι τα παίρνω σε βίντεο όταν βγαίνουν..

vivi ka είπε...

Ο γιός μου εν όψη Πανελλαδικών τον είχε πιάσει να κατεβάζει και να βλέπει ταινίες. Τις είχα δει όλες και εγώ μαζί του... Έχω να πάω πάρα πολλά χρόνια κινηματογράφο. Ούτε που θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά :) Μάλλον θα κάνω λίγο υπομονή να την δω στο σπίτι και αυτή :)
Καλο βράδυ! Φιλιά!!

Memaria είπε...

Ούτε τα βιβλία με κράτησαν (το ένα διάβασα και με έχασε από αναγνώστρια) ούτε οι ταινίες με ενθουσίασαν...αλλά μη με λαμβάνεις υπόψιν...ξέρω πως σε πολλούς αρέσουν και τα βιβλία και οι ταινίες..
Φιλάκια!!

Xristina @ Dear e-diary είπε...

Τι όμορφο που είναι το κοριτσάκι που παίζει την κόρη τους???
Εννοείται ότι θα πάω να το δω.. Αγαπάμε να μισούμε Twilight! Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο μου άρεσε πάρα πολύ, από εκεί και πέρα η ιστορία άρχισε να μπάζει..

T the Beauty Queen είπε...

μου φαίνονατι τρομερά αδιάφορες αυτές οι ταινίες.... γιατί? :)

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Πήγα και γω χτες στην πρεμιέρα!!!! Είσαι τρελή που θα την έχανα???? Είχα διαβάσει το βιβλίο και όπως καταλαβαίνεις έπαθα σοκ με το σκηνοθετικο τρικ (δεν αποκαλύπτω σαφώς!). Το κοριτσάκι που παίζει την κόρη τους, το έκαναν πολύ ψεύτικο νομίζω και η περούκα έκανε μπαμ! Συμφωνείς?
Πάντως έφυγα με το συναίσθημα ότι θα υπάρξει συνέχεια...

the-beauty-nerd είπε...

Αχ ασε καλυτερα δεν θες να ακουσεις την αποψη μου ειδικα για τα βιβλια!

kot-itsa είπε...

ayth thn bdomada paw na to dw!!

Claire D. T είπε...

Και εγώ θα πάω να το δω σε λίγες μέρες.. Αν και έχω διαβάσει καλύτερα βιβλία του είδους το συγκεκριμένο μου άρεσε η μεταφορά του στο cinema!!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments