Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

21.12

Στην καθιερωμένη μου βόλτα στο αγαπημένο μου βιβλιοπωλείο,πριν μερικές ημέρες,ψάχνοντας στα ράφια, η ματιά μου έπεσε πάνω σε αυτό το βιβλίο.
''21.12''..ο τίτλος του.
Διαβάζοντας και την περίληψη,η επιθυμία να το αποκτήσω μεγάλωσε.
Τι πιο επίκαιρο;
Αγωνία και μυστήριο..ιδανικός συνδυασμός τώρα που θα έχω άδεια απο την δουλειά και αρκετό χρόνο στη διάθεση μου για να διαβάσω..
Στα ελεύθερα απογεύματα μου λοιπόν θα προσπαθήσω μαζί ''με τους δυο επιστήμονες να λύσουμε ενα απο τα μεγαλύτερα αινίγματα της Ιστορίας..Θα προσπαθήσουμε να διαβάσουμε τον αρχαίο κώδικα και να ανακαλύψουμε την τύχη του κόσμου..''
Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις ενα δώρο σε μια φίλη ή φίλο που αγαπά την περιπέτεια και την φαντασία νομίζω οτι είναι εξαιρετική επιλογή το συγκεκριμένο!
Μόλις το έβαλα μέσα στην τσάντα μου..
Ελπίζω να...προλάβω να το διαβάσω μέχρι τις ''21.12'':)
Φιλιά*

4 σχόλια:

Memaria είπε...

Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως θα το διαβάσεις...μπορεί να είναι και μετά τις 21..πάντως φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και μάλλον έχει αγωνία..η δική μας πάντως τελειώνει αύριο..χαχα!!
Φιλιά πολλά!!!

evonita είπε...

Καλό διάβασμα, να χαρείς το βιβλίο σου myStickland μου!!! Φαίνεται ενδιαφέρον.. φιλάκια πολλά!!!! :)

KaPaworld είπε...

Ελπίζω κι εγ΄ω να προλάβεις για σκέψου να έρθει η καταστροφή και συ να είσαι στην τελευταία σελίδα!!!! Τι γκαντεμιά....φιλιά αγαπημένη μου κι ευχές πολλές...

vivi ka είπε...

Χθες το βράδυ είδα την ανάρτηση και ομολογώ πως ήμουνα φοβισμένη! Ο μικρός μου γιος είχε ένα μήνα που μιλούσε για αυτό. Προχθές το βράδυ έφυγε για Βουλγαρία ( όταν καταστραφούμε θα είμαι Βουλγαρία έλεγε) και χθες τον τάραξα στα τηλέφωνα! χαχαχα Γύρω στις 10 του είπα πως θα τον αφήσω ήσυχο και στις 12 τον πήρα πάλι! Θέλει 11 ώρες ακόμα να περάσει το 21. Μάλλον θα τον ενοχλήσω αρκετά ακόμα! :)) Να γυρίσει με το καλό και θα τον περιμένει ένα δωράκι! Το παραπάνω βιβλίο!!! :)))

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments