Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

day12:surprise*

Στο δικό μας σπιτικό η αγάπη βρίσκεται παντού..
Βρίσκεται μέσα σε κορνίζες,κάθεται στους καναπέδες,κοιμάται σε αφράτα κρεβάτια,ζωγραφίζει αστείες φάτσες,σιγοψιθυρίζει τραγούδια,στέλνει ραβασάκια,φοράει πολύχρωμα κοκαλάκια,μυρίζει μεθυστικά αρώματα και χαρίζει γέλια και αγκαλιές..
αλλά...και βρίσκει τρόπους να κάνει την εμφάνιση της σε μέρη που δεν βάζει ο νους!
Μέσα στη σαλάτα μου λοιπόν,βρέθηκε ενα μικρό αποτύπωμα της..Μια κατακόκκινη πιπεριά κολυμπούσε αμέριμνη..Δεν είναι θαύμα;
#fmsphotoaday

9 σχόλια:

airis είπε...

Και θαύμα είναι κι ευχάριστη έκπληξη και μπράβο σου που το σκέφτηκες έτσι!
Μου άρεσε η ιδέα σου πολύ!
Φιλάκια!

Memaria είπε...

Πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη!!
Σου εύχομαι όλα να φωνάζουν πάντα δυνατά την αγάπη!
Φιλιά πολλά!

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Χα χα χα! Love is the salad:)

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Τι όμορφη..σαν καρδούλα μοιάζει...εκπληξη και θαύμα μαζί!!
Ευχαριστώ για την συμμετοχή στο blogoημερολόγιο..θα περιμένω με χαρά τις αναρτήσεις σου

Unknown είπε...

Η αγάπη υπάρχει παντού, αρκεί να μπορούμε να την εντοπίσουμε ακόμα και σε ένα μικρό κομμάτι πιπεριάς στην σαλάτα μας!! Πολύ όμορφο που μπορείς και την εντοπίζεις. Μακάρι να ήταν όλοι έτσι! Να έχεις μια όμορφη μέρα!

vivi ka είπε...

Μια καρδούλα μέσα στην σαλάτα!! Θα συμφωνήσω με την Meli kanella πως είναι πολύ όμορφο να μπορείς να εντοπίζεις την αγάπη παντού!! Φιλάκια πολλά!! :)

Funky Monkey είπε...

Εύχομαι πάντα η αγάπη να γεμίζει το σπιτικό σου... μου άρεσε πολύ η οπτική και νοητική προσέγγιση του θέματος... Φιλάκια!

maria είπε...

Το μπλογκ σου είναι γεμάτο αγάπη αυτό φαίνεται παντού, στις αναρτήσεις σου, στις φωτογραφίες σου, Εύχομαι να είναι έτσι όλη σου η ζωή.
επίσης θέλω να σε ευχαριστήσω για την βοήθειά σου σχετικά με τις φωτογραφίες.
Πήγα στην Κατερίνα και οι πληροφορίες της ήταν κατατοπιστικές. Βρήκα την άκρη με το Picasa και ελπίζω οταν θα χρειαστω φωτογραφίες να μπορέσω να τις αναρτήσω.
φιλιά και πάλι ευχαριστώ

evonita είπε...

τέλεια η αγαπούλα η πιπερίτσα!!! πάντα αγάπη να κυριαρχεί στη ζωή σου!! παντού!!! το e-mail μου μάλλον δεν το έλαβες.. σου έστειλα κάτι αλλά δεν πήρα απάντηση και σκέφτομαι μήπως πήγε στα junk.. πες μου αν είναι να στο ξαναστείλω.. φιλάκια!!! :)

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments