Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

κεφάλαιο τρίτο..

..Αυτό και αν είναι αλήθεια..
Διαβάζοντας το τρίτο κεφάλαιο,θα σε κάνει να θυμώσεις.Να εκνευριστείς.Για μια στιγμή θα μπεις στη θέση της Μάγδας..Ίσως να έχεις ζήσει κιόλας κάποια στιγμιότυπα απο τη ζωή της,άθελα ή ηθελημένα.Ίσως η Μάγδα,να είσαι εσυ,εγω ή η φίλη σου.Ίσως ο άντρας της να σου θυμίζει κάποιο γνωστό σου ή ακόμα και να μοιράζεσαι το κρεββάτι σου μαζί του..
Ξέρεις οτι στη ζωή στήνονται τα πιο τρελά και περίεργα σενάρια.Πρωταγωνιστές σε ενα θέατρο του παραλόγου.Κομπάρσοι,πρωταγωνιστές ή θεατές της.Καμιά φορά δεν γνωρίζουμε την πλοκή,πολλές φορές αυτοσχεδιάζουμε..
Μα σχεδόν σπάνια,βλέπουμε πίσω απο τις μεγάλες και βαριές κουρτίνες της ζωής..Γιατί δεν μπορεί να βάλει ο νους μας,τι μπορεί να σκαρφιστεί κάποιος για λίγα ψίχουλα προσοχής και αγάπης..
Διαβάζοντας το τρίτο κεφάλαιο,θα καταλάβεις τι εννοώ..
Απλά να θυμάσαι οτι και η μπλόφα είναι μέσα στο παιχνίδι!

υ.γ.διαβάζοντας το: ''να νιώθεις μπλε,να ντύνεσαι κόκκινα''-απο την Έρση Σωτηροπούλου.
Μια ιδέα που βρήκα εδω..

4 σχόλια:

vivi ka είπε...

Μμμμμ η οδύσσεια του δικού μου βιβλιου τελείωσε κι εφτασε στα χέρια μου πριν λίγο!! Αν και με τρώει αυτή την στιγμή να πάω στο τρίτο κεφάλαιο θα κρατηθώ!! :)

evonita είπε...

κάθε κεφάλαιο και μια αποκάλυψη! :)

Memaria είπε...

Στην συγκεκριμένη ιστορία μου ήταν δύσκολη η οποιαδήποτε ταύτιση...η Μάγδα είναι εκεί, αλλά απουσιάζει...ο άντρας της προσπαθεί με κόλπα να την ξαναφέρει κοντά του, αλλά την απομακρύνει περισσότερο...χαμένο το παιχνίδι!

vivi ka είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! :)
Διαβάζοντας τελικά το τρίτο κεφάλαιο η αλήθεια είναι πως θύμωσα και με τους δυο!
Με την Μάγδα που άφησε τα όποια σπασμένα κομμάτια της να αιωρούνται γύρω της εγκαταλείποντας την "ζωή", και με τον άντρα της που έδειχνε μεν να καταλαβαίνει αλλά πέρα από τα βλακώδη σημειώματα και δυο ξερές ερωτήσεις που της έκανε από την πόρτα του δωματίου ήταν απών! Μάλλον περίμεναν κι οι δυο πράγματα που δεν θα έπαιρναν ποτέ ο ένας από τον άλλον!

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments