Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ενα βραβείο,χτυπάει την πόρτα!

H φίλη μου Αλεξάνδρα-την γνωρίζεις γιατί είμαι σίγουρη οτι έχεις περάσει μια βόλτα απο το Craftland* της-μου χάρισε ενα βραβείο.Και είμαι πολύ χαρούμενη γι'αυτό!
Το συγκεκριμένο κυκλοφορεί εδω και λίγα εικοσιτετράωρα στη μπλογκογειτονιά και είμαι βέβαιη οτι κατέχει τον τίτλο του πιο ''αποκαλυπτικού'' βραβείου μιας και ο κάτοχος του πρέπει να μοιραστεί 11 μυστικά μαζί σου...







...πρέπει να σκεφτώ λοιπόν ποια θα ηταν τα 11 πράγματα που δεν γνωρίζεις για εμένα..
μμμμ..για να δούμε:

*Παλιά γκρίνιαζα γιατί δεν ξεκουραζόμουν όσο ήθελα.Δεν είχα ελεύθερο χρόνο,ούτε για δείγμα.Κάποια στιγμή που αρρώστησα πολύ βαριά και έπρεπε να μείνω στο κρεββάτι για πολύ καιρό,υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην παραπονεθώ ποτέ ξανά.Και κράτησα την υπόσχεση μου..

*Αγαπημένη μου στιγμή,είναι αργά το βράδυ.Όταν μετά απο όλους και όλα,μπορώ επιτέλους να χαλαρώσω κάνοντας εκείνα που με ευχαριστούν.Αν είσαι και εσυ νυχτοπούλι,θα συναντηθούμε σίγουρα στα σοκάκια της μπλογκογειτονιάς..

*Έχω άπειρα βιβλία.Τα τοποθετώ παντού μέσα στο σπίτι μου.Λατρεύω το άρωμα τους,την ενέργεια που χαρίζουν απλόχερα στο χώρο.Μερικά απο αυτά όμως,δεν τα έχω ανοίξει ποτέ..

*Αν δεν έκανα τη δουλειά που κάνω, θα ήθελα να ήμουν μια μυστηριώδης συγγραφέας,που θα ζούσε απομονωμένη σε ενα έρημο νησί, σε ενα ξύλινο σπίτι,λίγα εκατοστά μακριά απο τη θάλασσα..

*Θα ήθελα να μπορούσα να ήμουν αόρατη όταν το επιθυμούσα.Ετσι θα μου ήταν εύκολο να παρατηρώ τους ανθρώπους ανενόχλητη.Μου αρέσει τόσο να βλέπω την χορευτική κίνηση του σώματος τους,τον τρόπο που μιλάνε,που κινούνται στο χώρο.

*Δεν μπορώ με τίποτα να πω ψέμματα.Κοκκινίζω,πιάνω τη μύτη μου,κοιτάζω αλλού,αλλάζω τη στάση του σώματος..και όλα εκείνα τα χαριτωμένα που φωνάζουν απο μακριά οτι ενας Πινόκιο βρίσκεται ανάμεσα μας..

*Δεν μου αρέσει να βρίσκομαι ανάμεσα σε πλήθος..Το χειρότερο μου;Να χρειαστεί να μιλήσω μπροστά σε πολύ κόσμο.Αν δεν μπορώ όμως να το αποφύγω,θα προετοιμαστώ τόσο καλά που δεν θα καταλάβει κανείς,αυτό μου το μειονέκτημα..

*Υπεραναλύω και μεγενθύνω όλες τις καταστάσεις,συμπεριφορές και κουβέντες γύρω μου..(Είναι πολύ κουραστικό,πίστεψε με.)

*Δένομαι εύκολα με πρόσωπα,πράγματα,καταστάσεις.Αλλά αν χρειαστεί να κόψω τον ομφάλιο λώρο που με κρατάει μαζί τους,θα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη.Και δεν θα κοιτάξω πίσω για κανένα λόγο.

*Δεν έχω μπει ποτέ σε αεροπλάνο.Τα φοβάμαι απίστευτα.Ελπίζω κάποια στιγμή αυτό να γίνει παρελθόν..

*Σχεδόν μετά απο κάθε μου ανάρτηση,σκέφτομαι να διαγράψω το mystickland.Να μην ασχοληθώ ποτέ ξανά μαζί του.Να το αφήσω να χαθεί στα βάθη του ίντερνετ..Γράφοντας όλα εκείνα που στοιχειώνουν το νου μου αισθάνομαι πολύ ευάλωτη ανοίγοντας ενα ακόμη παραθυράκι μου,στο άγνωστο. Μετά όμως σκέφτομαι τις φορές που τα ίδια μου λόγια ή κάποια σχόλια, με έκαναν να δω τη ζωή μου αλλιώς και συνεχίζω..

(αν τώρα θέλεις περισσότερες αποκαλύψεις,μπορείς να βρεις εδω-τι θυμήθηκα τώρα:)

Αυτά ήταν λοιπόν τα 11 φοβερά και τρομερά μυστικά μου..χεχε:)
Τι θα έλεγες να μου πεις στο αυτί και τα δικά σου;)
xxx

14 σχόλια:

DIMI είπε...

Συγχαρητήρια γιά τό βραβείο!!Τό συγκεκριμένο,αλώνισε όλην τήν blogoγειτονιά αυτές τίς ημέρες!!Μού άρεσαν όλα έμαθα σχετικά μέ εσένα!!Ευτυχώς δέν έχω φοβία μέ τά αεροπλάνα!!Εχω ταξιδεύσει άπειρες φορές!!Προσπάθησε νά αποβάλης τήν φοβία πού έχης!!Καλή εβδομάδα!!Φιλάκια!!

airis είπε...

αχαχα! Δε σε πιστεύω ότι έχεις κι εσύ αδιάβαστα βιβλία! Είναι η καβάτζα μου λέω! Δεν θέλω να ξεμείνω ποτέ από καφέ, βιβλία και διαδίκτυο!
Ω! Συνεχίζοντας το διάβασμα ανακάλυψα κι άλλα κοινά... συγγραφέας σε ερημικό νησί θα ήθελα κι εγώ ! Σε φάρο! ;-)
Επίσης, ούτε εγώ μπορώ να πω ψέματα! Όσο για το αόρατη...έχω γράψει και σχετικό ποίημα!
Σε λάτρεψα! Ακόμα περισσότερο εννοώ!
Φιλιά!

Unknown είπε...

Συχγαρητηρια για το βραβειο φιλεναδα!!Ενα μεγαλο μπραβο που μοιραστηκες αυτα τα μυστικα σου,(θελει θαρρος)!Εγω παλι ειμαι πολυ μοναχικη και αν και φοβαμαι τ αεροπλανα ταξιδευω γιατι κατα ενα περιεργο και διεστραμμενο λογο μ αρεσουν κιολας!Πολλα πολλα φιλια,καλοβραδυ!
http://shoppingtherapy153.blogspot.gr/

Funky Monkey είπε...

Προς Θεού μη διαγράψεις το μπλογκ σου!!! Τι θα κάνουμε εμείς μετά;! (με άγχωσες...)

Χάρηκα που έμαθα κάποια πράγματα για σένα. Κι εγώ είμαι νυχτοπούλι... όσο για το "αόρατη" το έχω σκεφτεί κι εγώ, αλλά κατέληξα ότι μπορεί να σου βγει δίκοπο μαχαίρι... και δεν το επιχείρησα!!!! Χαχαχα, φιλιά, καλή σου εβδομάδα!

vivi ka είπε...

Καλησπέρα φίλη μου!!
Συγχαρητήρια για το βραβείο!!
Όλα όμορφα και ωραία, αλλά το τελευταίο τι το ήθελες, ε;
Νυχτοπούλι είμαι κι εγώ, είτε κάθομαι στον υπολογιστή είτε όχι! :)
Κάποτε υπερανέλυα τα πάντα κι εγώ!! Επειδή όπως καλά λες είναι πολύ κουραστικό το έχω κοντρολάρει αρκετά!
Αφού μπήκα εγώ σε αεροπλάνο μην ανησυχείς καθόλου! Θα γίνει παρελθόν η φοβία και σε σένα!! :) Καλό βράδυ! Φιλάκια πολλά!

Chrisi είπε...

Αυτό το βραβείο τελικά είναι πολύ δημοφιλές,μην ξανασκεφτείς να διαγράψεις το μπλόγκ σου αναδίδει μιά ευαισθησία και μια ωραία αυρα,αόρατη θα ήθελα να γινόμουν και εγώ μερικες φορές.Συγχαρητήρια για το βραβειάκι σου.Φιλιά καλό βράδυ.

Δέσποινα είπε...

Συγχαρητήρια για το βραβείο σου!!!!χαίρομαι που σε γνώρισα καλύτερα!!!έχουμε ενα κοινό σημείο ΦΟΒΑΜΑΙ τα αεροπλανα καθε φορα που ανεβαίνω χάνω κι εγώ δε ξέρω πόσα χρόνια απο τη ζωή μου......
καλό βράδυ!!!

Dress To Express You είπε...

Μου άρεσαν πολύ οι "αποκαλύψεις" σου!! Γράφεις πολύ ωραία!! :))

http://dresstoexpressyou.blogspot.gr

evonita είπε...

σου έχω πρόταση!! θα έρθεις Κρήτη με το αεροπλάνο να ξεπεράσεις τη φοβία σου!!! χι χι..

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Καλημέρα φίλη μας!! Πολλές εξομολογήσεις, αλήθειες. Πολύ μου άρεσαν! Και εγώ φοβία με αεροπλάνα...κοτζάμ γυναίκα! Αυτό με τα ψέμματα το έχω επίσης, παντζαρεύω αμέσως. Άσε που αμα δεν χωνεύω κάποιον κάνει μπαμ γιατί χαμογελάω βεβιασμένα! Συγγραφέας θα γίνεις σίγουρα, τώρα για το έρημο νησί δεν ξέρω....θα σε ψάχνει το μωρό σου και οι κορούλες σου:)
Ααα και την υπερανάλυση την έχω αλλά μην ανησυχείς, νομίζω ότι ειναι χαρακτηριστικό των περισσοτερων γυναικών.
(Ήθελα να σου δωσω και εγω το βραβειο αυτό αλλά επειδή δεν εχω δει σχετικη αναρτηση ποτε, δεν ηθελα να σε φερω σε δυσκολη θέση. Μπράβο στην Αλεξάνδρα που το τόλμησε λοιπόν και βγήκαμε όλοι κερδισμένοι Χα χα χα)

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Ααααααα είμαι βόδι φυσικά!!!! Είμαι από κινητό τώρα και δεν μπορώ να μπω στη στήλη που μου είπες των βραβείων. Οταν γυρίσω σπίτι στο λάπτοπ θα πάω να τη δω. Είμαι ασυγχώρητη:(
Επειδή σε διαβάζω αρκετό καιρό δεν ειχα δει ανάρτηση βραβείων και ετσι έβγαλα το συμπέρασμα.

sundayspoon είπε...

Μα να θες να διαγράψεις το μπλογκ σου;;; Όχι δα! Πώς και πώς περιμένω την επόμενη "ηχητική" ανάρτηση σου! Λατρεύω τη φωνή που κρύβεται πίσω απ' αυτό το μπλογκ, όπως και όλοι οι υπόλοιποι φαντάζομαι. Αντί για συγγραφέας, μπορείς να γίνεις και ραδιοφωνικός παραγωγός...
Φιλιά πολλά!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Συγχαρητήρια για το βραβείο.Πολύ ενδιαφέροντα τα 11 στοιχεία σου.Μου άρεσε που έμαθα για σένα κάποια πραγματα..

Lyriel Bee είπε...

Να αντιπροτείνω κι εγώ, ξεκίνα με Κρήτη να πάρεις το κολάι, και μετά βγάλε εισητήριο για υπερατλαντικό μαζί με την Εβονίτα όμως, για να μη φοβάσαι :)

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments