Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

day28:upside down*

E,ναι λοιπόν!
Δυσκολεύτηκα πολύ σήμερα για το κονσεπτ της φωτογραφίας.Ήθελα κάτι ξεχωριστό.Κάτι πρωτότυπο.Αλλά δεν μπορούσα να σκαρφιστώ αυτό το διαφορετικό που θα με ικανοποιούσε απόλυτα.Έτσι λοιπόν κάπου στη μέση της ημέρας,ξεχάστηκα και προσπάθησα να καταπιαστώ με κάποιες άλλες δραστηριότητες και αναποδιές που μπήκαν σφήνα..Αφού λοιπόν έστειλα κάποια μέιλ,πήρα το βιβλίο που διαβάζω εδω και λίγες ημέρες και προσπάθησα να χαλαρώσω.Μα,έλα που το upside down* ξεπρόβαλε μέσα απο τις σελίδες του..Σήμερα έπρεπε να είμαι συνεπής και να φτάσω ως το τέρμα της διαδρομής που κράτησε 28 ολόκληρες ημέρες..
Το άφησα και εγω βιαστικά επάνω στο πληκτρολόγιο και έφερα μια βόλτα όλο το σπίτι για να δω τι στο καλό να αποθανατίσω..Τίποτα,σου λεω.Τζίφος!
Επιστρέφοντας στο γραφείο μου λοιπόν,συνειδητοποίησα οτι τόση ώρα,η λύση ήταν κάτω απο την ίδια μου τη μύτη.Δεν έχασα καιρό..και...κλικ*

(το συμπέρασμα:
αν πρέπει να πάρεις μια απόφαση για ενα θέμα που στριφογυρίζει μέσα στο κεφάλι σου,ψάχνοντας για άμεση λύση,μην απελπίζεσαι.Κάνε μια βόλτα.Λίγος καθαρός αέρας και μια μικρή απόσταση απο το πρόβλημα,είναι αρκετά για να σε κάνουν να καταλάβεις οτι η λύση που ζητούσες,ήταν ακριβώς μπροστά σου!)

xxx

12 σχόλια:

Unknown είπε...

Ω,ναι μου χει τύχει άπειρες φορές!
Ακόμη και για κάποιο αντικείμενο που χω ξεχάσει κάπου κι έχω φάει τον κόσμο να το βρω...και μετά από λίγο ,αφού χαλαρώσω, τσουπ! εμφανίζεται απ το πουθενά!!!

Funky Monkey είπε...

Η λύση ήταν όντως μπροστά σου! Πολλά φιλιά!

Υ.Γ. Πώς σου φαίνεται το βιβλίο που διαβάζεις;

airis είπε...

Απόλαυσα το συμπέρασμα σου!

Πάει κι αυτός ο μήνας!
Να πω καλή συνέχεια;;;;;
Φιλάκια!

Craftlandgr είπε...

εχεις πολυ δικιο..καποιες φορες η απαντηση ειναι μπροστα μας και δεν την βλεπουμε παρα μονο αν χαλαρωουμε!!Καλο βραδυ!!

Unknown είπε...

Ισχύει αυτο!!! Αντε κ αγχωθηκες άδικα!!!

Nasia είπε...

σπαστικό δεν είναι αυτό;;κυρίως όταν η λύση επείγει χαχαχα
καληνύχτα!

vivi ka είπε...

Καλησπέρα φίλη μου!!
Βασικό να μην κολλάμε στο πρόβλημα!! Όσο σκέφτεσαι λύση τόσο θολώνει το μυαλό και δεν βρίσκει τίποτα! Το έχω πάθει πολλές φορές!
Το θέμα είναι όταν ψάχνεις τα γυαλιά σου και αυτά τα έχεις στο κεφάλι σου! Αυτό να δεις φιλενάδα πόσες φορές το έχω πάθει. Να ανησυχώ; :))
Καλό ξημέρωμα!! Φιλάκια πολλά!

Memaria είπε...

Το θέμα δε με παίδεψε, είχα πολλά στο μυαλό, αλλά καθόλου χρόνο..ο χρόνος με κυνήγαγε σήμερα...αλλά του την έσκασα πρωί πρωί..την ιδέα τη βρήκα στο μπάνιο εγώ και δεν ήταν αυτό που ήθελα για σήμερα, αλλά ήταν μια λύση....άσε που δεν πρόλαβα ακόμα να τη βάλω...
Αλλά δεν πειράζει...το παιχνίδι είναι μόνο για χαρά όχι για άγχος...
Φιλιά πολλά!!

Ανώνυμος είπε...

Οι λυσεις ειναι σχεδόν πάντα μπροστά στα μάτια μας...απλά εμείς φοράμε γυαλιά ηλίου..(λεγεται και θολουρα)

DIMI είπε...

Καλημέρα!Καλό μήνα νά έχης φίλη μου!!Υπάρχουν λύσεις πάντα!!Μού συμβαίνη όποτε σκέφτομαι τί τίτλο νά βάλω στήν ανάρτηση πού ετοιμάζω!!Νά μήν αγχωνόμαστε !!Καλό Σ/Κ!Φιλάκια!!

evonita είπε...

έχεις δίκιο!!! πολλές φορές όντως η λύση είναι μπροστά μας και μεις δεν ξέρω που βρισκόμαστε εκείνη την ώρα!!! χε χε.. :)

KaPaworld είπε...

Συμφωνώ τόσο πολύ...απλά καμιά φορά είμαστε τόσο "κολημένοι"...

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments