Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Αν πρέπει να κάνεις ενα πράγμα σήμερα...

ας είναι αυτό που μας παρακινεί να κάνουμε η αγαπημένη μου Κατερίνα..
kapaworld.blogspot.gr
Και πριν επισκεφθείς το σπιτάκι της και απολαύσεις τη βόλτα σου εκει,να σου πω οτι το Κατερινάκι το γνώρισα σχεδόν απο την αρχή της'' καριέρας'' μου,ως blogger:)
Την ξεχώρισα γιατί πάντα μα πάντα έχει εναν υπέροχο τρόπο να φτιάχνει ιστορίες και να μου στέλνει όμορφα όνειρα.Μέσα απο τα διαλεγμένα με αγάπη λόγια της,τις υπέροχες οικογενειακές της φωτογραφίες,μοιράζεται τους προβληματισμούς της και τις δικές της φιλοδοξίες!Προσπαθεί να διώξει τον πόνο,να ζωγραφίσει με ζεστά και φωτεινά χρώματα τον πίνακα της ζωής..
Αν δεν την έχεις συναντήσει εως τώρα είμαι σίγουρη οτι έχεις χάσει πολλές όμορφες κουβεντούλες μαζί της..Το Κατερινάκι είναι τόσο γλυκό,που σίγουρα θα την αγαπήσεις πολύ..Mια σούπερ-μαμά...
Φιλοδοξώ και εύχομαι να γράψει επιτέλους όλα εκείνα τα σημαντικά που κυκλοφορούν στο μυαλουδάκι της και στη ψυχούλα της και να τα μοιραστεί με όλους..Μακάρι να δω τα βιβλία της κάποτε στα ράφια του αγαπημένου μου βιβλιοπωλείου..Θα είμαι τόσο πολύ περήφανη για εκείνη!!
Μερικές απο τις πολυαγαπημένες μου καταθέσεις ψυχής που έχει μοιραστεί μαζί μας,σου έχω μαζέψει εδω,εδω και εδω..
Και πόσες άλλες..Τι να ξεχωρίσω;
Όλες μου άνοιξαν τόσες πόρτες στη ζωή.Με έμαθαν να είμαι και να νιώθω σημαντική για εκείνους που αγαπώ..Τις διαβάζω και τις σκέφτομαι για μέρες!!
Kατερινούλα μου καλή, εύχομαι να είσαι γερή και δυνατή..Να απολαμβάνεις την οικογένεια σου και τα αγόρια σου και να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα!!Το όμορφο σπιτικό σου να είναι πάντα γεμάτο με γέλια και τραγούδια και την λατρεμένη οικογένεια ΚαΠα να μην τη στεναχωρήσει κανείς!!
Ευχαριστώ για όλα εκείνα που μου έχεις προσφέρει απλόχερα...Μακάρι η άνοιξη να υπάρχει πάντα στη ζωή σου!!
Σε φιλώ!

υ.γ.για δες εδω που θα βρίσκεται στις 20 Απριλίου για να μοιραστεί τις δικές της σκέψεις..

12 σχόλια:

KaPaworld είπε...

Aχ κοριτσάκι μου...Τι να πω! Σε ευχαριστώ τόσο απίστευτα πολύ! Τόσο μα τόσο....Σε περιμένω στην Αθήνα στις 20...

princess είπε...

Απίθανη ευκαιρία για να γνωριστούν τόσοι μα τόσοι άνθρωποι! Κρίμα που μένω στη Ρόδο και χάνω μια τόσο όμορφη συνάντηση!!!!!!!!!! Θα ήθελα τόσο πολύ να γνωρίσω βεβαίως την Κατερίνα και από κοντά (όσο για το μπλογκ της είναι από τα αγαπημένα μου) αλλά και άλλες μαμάδες bloggers! Εύχομαι σε όσες μπορέσουν να παρευρεθούν σ' αυτό το συνέδριο να περάσουν αξέχαστα!

divinaisu είπε...

poli gliko to keimeno s..<3

Beauty Follower είπε...

ΠΟλυ ωραιες λουλουδο-εικόνες!

Craftlandgr είπε...

Πολυ ομορφο αφιερωμα!!πραγματικα τα κειμενα της Κατερινας σε κανουν να βλεπεις καποια πραγματα διαφορετικα..χαιρομαι πολυ να την διαβαζω!!πολυ ενδιαφερον το συνεδριο!!!θα προσπαθησω να ειμαι εκει...

Rinos είπε...

πολύ ωραίο κείμενο...θα ήθελα κι εγώ πολύ να γνωρίσω την κατερινούλα από κοντά...πιστεύω θ α είναι μια ενδιαφέρουσα συνάντηση

Lyriel Bee είπε...

Κατερίνα = ανεπανάληπτη :)
Ξέρεις πόσο θα ήθελα να βρεθώ σ' αυτή τη συνάντηση;
Αχ .. δε πειράζει, τι να κάνουμε μας χωρίζει ένας ωκεανός!
Φιλιά κοριτσάκι μου, καλό σου βράδυ και όνειρα γλυκά !!

airis είπε...

Την διαβάζω τελευταία και μου αρέσει πολύ!
Μας έβαλες μελέτη ! :)) Θα διαβάσω και τις τρεις παραπομπές σου!
Καλή σου μέρα και καλό τριήμερο χαρά μου!
Φιλάκια! ♥

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

Νομίζω ότι η Κατερίνα αποτελεί έμπνευση για πολλές από εμάς!!! Βαρύ φορτίο για την ίδια αλλά φαντάζομαι και ευχάριστο συγχρόνως!! Callie by Anthomeli

Dimitra•Counting SΜiLES είπε...

Πες μου ποιος μπορεί να διαβάσει την Κατερίνα και να μην νιώσει δέος!!!
Είναι υπέροχη, αξιόλογη, συναισθηματική, ευαίσθητη και αληθινή.
Το τελευταίο το γράφω με υπογραφή γιατί τελευταία επικοινώνησα μαζί της για κάποιο λόγο και μου μίλησε τόσο μα τόσο ζεστά και ειλικρινά, σαν να ήταν αδελφή μου, δικός μου άνθρωπος.
Έχω διαβάσει και τις τρεις αναρτήσεις που μας προτείνεις.
Η τελευταία, της Παρασκευής ήταν αυτή που με ξεσήκωσε για να κάνουμε σήμερα μια μίνι οικογενειακή εκδρομούλα!!!

Memaria είπε...

Πάντα τη διαβάζω την Κατερίνα αν και δεν αφήνω σχολιάζω συνέχεια..δεν την ξέρω προσωπικά, αλλά την έχω αγαπήσει μέσα από τα γραπτά της..κι αυτή και την υπέροχη αδερφούλα της...τις καμαρώνω και τις δυο πολύ!!

evonita είπε...

πολύ όμορφο αφιέρωμα και σίγουρα όσα προτείνει η Κατερίνα είναι υπέροχα! η ιδέα για τη συνάντηση είναι φοβερή, να περάσετε πολύ πολύ όμορφα!! φιλάκια πολλά!! :)

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments