Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

summer..rocks*

Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου,λαχταρούσα να έρθει το καλοκαίρι.Μέτραγα μια μια τις μέρες στο μεγάλο αυτοσχέδιο ημερολόγιο  που κρεμόταν στο γραφείο μου και λαχταρούσα να βρεθώ στην αγαπημένη μου παραλία μακριά απο όλους.Να ζήσω όλες τις τεμπέλικες μέρες του καλοκαιριού ξαπλωμένη στα δροσερά σεντόνια της μαμάς και να ατενίζω το ταβάνι σχεδιάζοντας ήμερες θάλασσες και καραβάκια που με έπαιρναν μακριά.Αγαπημένη συνήθεια στα ατελείωτα οικογενειακά κάμπινγκ,ήταν να ξαπλώνω στην ακροθαλασσιά και να αφήνω το κύμα να χα'ι'δεύει το κορμί μου.Ως δια μαγείας όλα γίνονταν τόσο ανάλαφρα και εκστατικά γύρω μου.
Και μπορεί απο τότε ως σήμερα να έχουν αλλάξει πολλά,μα εκείνες οι συνήθειες με ακολουθούν πιστά ακόμη και τώρα.Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση το καλοκαίρι να μην συνοδεύεται απο μια εσανς αλμυρού στοιχείου και ονειροπόλησης.
via
Ετσι λοιπόν κάθε πρωί μαζεύουμε τα καπέλα,τις ψάθες και τα αντηλιακά μας και βουρ για την πλησιέστερη παραλία.Με ενα δροσερό φραπέ στο χέρι και καλή παρέα περνάνε οι μέρες χωρίς να το καταλάβω.Φτάσαμε αισίως στην καρδιά του καλοκαιριού και όταν σκέφτομαι οτι απομένουν άλλες τόσες περίπου για να αφήσουμε πίσω μας το καλοκαίρι αυτό,ενα χαμόγελο σκαρφαλώνει ως τα χείλη μου και απλώνεται απο άκρη σε άκρη..Μέχρι στιγμής έχω διαβάσει μπόλικα βιβλία,έχω ξοδέψει αμέτρητες ώρες ξαπλωμένη πάνω στη ζεστή άμμο και εχω αφήσει άλλες τόσες το μυαλό και το σώμα να ταξιδέψουν νοερά σε όμορφα μοναχικά γραφικά νησάκια.Περπατώ νοερά σε ασπρισμένα σοκάκια και απολαμβάνω το άρωμα των βασιλικών που κρύβονται σε σκιερά μπαλκόνια.Το αεράκι που μου στέλνει η θάλασσα με δροσίζει και παρέα με το αλάτι που στεγνώνει επάνω μου,με χαλαρώνουν.Με ελάχιστη προσπάθεια και με τη βοήθεια του καλοκαιριού όλες οι έννοιες και τα προβλήματα φαντάζουν μηδαμινά ξάφνου.Το καλοκαίρι αυτό το χρειαζόμουν-απίστευτα-πολύ.Όλα εκείνα τα μαύρα σύννεφα που σκέπαζαν τον ουρανό μου φαίνονται μακρινά πια.Ίσως ξανάρθουν,μα αισθάνομαι πιο δυνατή για να τα αντιμετωπίσω.Με σύμμαχο μου την καλή διάθεση και αρκετή βιταμίνη D στα μπαγκάζια μου θαρρώ οτι μπορώ να σταθώ δυνατή απέναντι σε κάθε τι.
Ζώντας σε μια μαγική χώρα με τόνους θάλασσας και γαλάζιου να αιωρούνται γύρω μου νιώθω ευτυχισμένη.Χορτάτη.Τι και αν οι πολυήμερες διακοπές ανήκουν πια στο παρελθόν;Λίγη τρέλα χρειάζεται η ζωή και αυτόματα οι αποφάσεις της στιγμής μετατρέπονται σε σούπερ αποδράσεις απο αυτές που θα θυμάσαι και θα διηγήσε για πολύ καιρό..
Μην το σκέφτεσαι λοιπόν.
Μοιράσου.Nιώσε.Γεύσου.Ζήσε...
via
Γέμισε μια βαλίτσα με κέφι,καλή παρέα και μερικά μαγιό και είσαι έτοιμη για να απολαύσεις τις πιο όμορφες στιγμές σου..Μη χάνεις ούτε στιγμή απο το καλοκαίρι σου...

Τα φιλιά μου*
χχχ

13 σχόλια:

E. είπε...

That's the spirit, girl!
Συνεχισε να περνας καλα! :)

Claire D. T είπε...

Κορίτσι μου γλυκό ελπίζω να περνάς υπέροχα :)
Σε φιλώ..

Nasia είπε...

χαίρομαι που περνάτε όμορφα!
εγω κουράστηκα λίγο ,περιμένω το Φθινόπωρο χαχαχα
φιλάκια!

Demi Mist είπε...

Ελπίζω να έχεις ένα όμορφο καλοκαίρι!
Φιλιά!!!

(Έχω giveaway, στο πάνω μέρος του μπλογκ)

KaPaworld είπε...

Κοριτσάκι μου, πόσο σε νιώθω! Ετοιμάσου λοιπόν! Ετοιμαζόμαστε κι εμείς και λαχταράμε παραλία , ψάθινο καπέλο, βιβλίο και σιωπή!!! Περνούν οι μέρες κι η ευτυχια των διακοπών είναι κοντά!!!! Σε φιλώ

The Londonian Girl είπε...

Ετσι ειναι! Το καλοκαιρι θελει καλοπεραση!!!
Φιλακια πολλα!
Αναστασια και Τζοβαννα

Unknown είπε...

Τι υπέροχο ποστ!

Ενώ είμαι διακοπές νιώθω ότι θέλω να μείνω εδώ στη θάλασσα κοντά να μη γυρίσω!

Με μελαγχόλησες γλυκά και νοσταλγικά!

Να περάσεις όμορφα όλο το υπόλοιπο καλοκαιράκι!

Unknown είπε...

Πολύ καλά το κάνεις!! Μακάρι να έκανα κι εγώ το ίδιο αλλά νιώθω αρκετά κουρασμένη να κυνηγάω το γιο μου και στη θάλασσα χαχα!
Άσε που δεν του αρέσει κιόλας!

vivi ka είπε...

Προς το παρόν φίλη μου " Κλείνω τα μάτια και σε ακολουθώ". Να απολαύσεις το υπόλοιπο καλοκαιριού με την ίδια ένταση!! Φιλάκια πολλά πολλά!!

Funky Monkey είπε...

Συμφωνώ μαζί σου απολύτως!
Να περνάς όμορφα! Πολλά φιλιά!

Katerina V *Pause blog* είπε...

Μου έλειψες!! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να έχεις! Να το γευτείς όσο δεν πάει..! :)

Memaria είπε...

Χαίρομαι πολύ που τα περνάς όμορφα!!!
Όλο σου το καλοκαίρι να είναι υπέροχο!!..φιλάκια!!

Parents Land Gr είπε...

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα έχει χρώμα,γευση και ξεγνοιασια όπου και αν βρισκεσαι. Εχεις δικιο. Τι και αν οι διακοπες είναι ολογοήμερες. Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδω.

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments