Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Ήρθαμε και σε περιμένουμε!!!

Mια φορά κι ένα καιρό,
Little Red Tulip | via Tumblr
ήταν ένα blog που ενώ ήθελε να "αναγεννηθεί" και να αλλάξει αν γινόταν ριζικά... δεν το άφηναν τα Html. Αυτά ήταν περίεργα και ιδιότροπα. Κανείς στη μπλογκογειτονιά δεν τα καταλάβαινε και δεν τους μιλούσε. Έτσι κι εκείνα γίνονταν περισσότερο πολύπλοκα, φτιάχνοντας μάλιστα μια ολόδικη τους γλώσσα για να τους εκδικηθούν, όταν θα ερχόταν η ώρα να τα αναζητήσουν. Τότε έκαναν τα δικά τους. Κρύβονταν πίσω από τα ιδιόμορφα δαχτυλά τους και πολλές φορές μπερδεύονταν και τα ίδια. Μόνη λύση των κατοίκων ήταν να φωνάξουν από την μεγαλούπολη του ίντερνετ, τους "ειδικούς". Αυτοί είχαν διαβάσει ώρες τη γλώσσα τους. Ήταν οι κοσμογυρισμένοι. Πλησίαζαν με τρόπο και μεταμφιέζονταν για να μοιάζουν ίδιοι. Κι όταν δεν θα έβλεπαν, άρπαζαν την ευκαιρία και τα αποκρυπτογραφούσαν. Όμως κάποιοι ήθελαν να τα κατανοήσουν μόνοι μέχρι και την τελευταία τους συλλαβή. Να δημιουργήσουν μια γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα σε αυτές τις δύο τόσο ανόμοιες γειτονιές.
Στη κατηγορία αυτή, ανήκουμε εμείς. Οι απο-μόνοι-μας.
: )
Έτσι κάπως το myStickland μπερδεύτηκε, κάπου χάθηκε, κουράστηκε και πάλι όμως βρήκε την άκρη του νήματος. Γιατί όσες φορές και όσα θα θες να γνωρίσεις, θα αποκρυπτογραφούνται μόνα τους μπροστά σου. Γιατί θα το θες πραγματικά.
Μια πρώτη προσπάθεια έγινε. Όλα στήθηκαν και περιμένουν. Καλοδέχονται τους νέους "συνεργάτες" του mystickland, τους οποίους και θα σου παρουσιάσω εν καιρώ πιο αναλυτικά. Περιμένω όμως και εσένα,που μου έστελνες συχνά e-mails με αγάπη. Ένα ακόμη ευχαριστώ από καρδιάς.
Welcome ♥
υγ: Κάνε μια βόλτα στο νέο σκηνικό μας,επισκέψου τα ολοκαίνουρια δωμάτια (mystickdiary, Viniettas' beautyland, Lounitas) και αν δεις κάτι που να σ αρέσει... ακολούθησέ το ή πες μου τη γνώμη σου. Είμαι εδώ και πάλι. Γεμάτη ιδέες, έτοιμες να στις παρουσιάσω. Δείξε ωστόσο μία κατανόηση μετά από τόσο καιρό, μέχρι να "ταιριάξω" πάλι στην φόρμα μου ;)
Χαιρέτα τις κρύες μέρες με χαμόγελο. Να περνάς όμορφα!!!

10 σχόλια:

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλα Χριστουγεννα! :)

Demi Mist είπε...

Χαίρομαι που επέστρεψες!
Καλά Χριστούγεννα!!!

Craftlandgr είπε...

Ωωωωω!!!! Καλοριζικο!!!!! Μας ειχες λειψει πολυ,ανυπομονω να διαβασω το ανανεωμενο Mystickland!!!

Καλα Χριστούγεννα!!!!!!

Νίκη είπε...

Καλά Χριστούγεννα με υγεία!

Memaria είπε...

Σε σκεφτόμουν και να που ήρθες!
Καλορίζικο να είναι το μπλογκ και να περάσεις υπέροχα Χριστούγεννα!!!
Φιλιά πολλά πολλά!!!

Unknown είπε...

καλως την!!!!!αρχιζω το διαβασμα!!καλες γιορτες...!

Eva M. είπε...

Καλώς επέστρεψες!!
Καλά Χριστούγεννα!!!!
Φιλιάαα

Katerina V *Pause blog* είπε...

:) Σε περίμενα πως και πως.. Στο είχα πει και προσωπικά!
Καλώς ήρθες με την ανανεωμένη αύρα σου και τους συνταξιδιώτες σου!!
Καλά Χριστούγεννα με ζεστά χαμόγελα και ξεχωριστές στιγμές..!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Μας έλειψες..καλωσόρισες..και οπως διάβασα με όρεξη και νέες ιδέες / νέες στήλες...πάω να δω τα μπλοκ που μας αναφέρεις... καλή αρχή και κάθε επιτυχία στο μπλοκ σου
ωραία η νέα εμφάνιση
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

airis είπε...

Καλώς όρισες πίσω!
Άργησα αλλά βρήκα κι εγώ το δρόμο!
Χρόνια πολλά γλυκιά μου φίλη !
Καλή χρονιά να έχουμε ! ♥

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments