Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Ένα δώρο ειδικά για εσένα.. #xmasGift

Γυρίσαμε, το έμαθες;;;
Μέρες τώρα σκέφτομαι τι δώρα θα ήταν καλύτερα και πιο χρήσιμα για τους αγαπημένους μου. Παλιά μπορεί να έπαιρνα ο,τι λαμπύριζε μπροστά μου και μετά τον πρώτο ενθουσιασμό η δερμάτινη ατζέντα του παππού να στεκόταν σαν κορνίζα στο γυάλινο ντουλάπι, το μεταξένιο φουλάρι για τη μαμά να έμενε σαν ακριβό κόσμημα στα συρτάρια και το άλμπουμ να μην ήταν τελικά τόσο χρήσιμο για την μπέμπα της καλής μου φίλης.
Πέρασε καιρός μέχρι να καταλάβω τι έφταιγε! Μέχρι που σκέφτηκα "τι θα ήταν χρήσιμο" και ξεχωριστό, σαν να ζωγράφιζα τον καθένα πάνω σε αυτά.
Οι ατζέντες, έγιναν λουλούδια και ζακέτες ζεστές. Τα μεταξένια φουλάρια, κασκόλ μάλλινα και γούνινες πουά ρόμπες. Τα άλμπουμς, έγιναν μικρά παραμύθια που έγραφα μόνη μου τα βράδια και τελικά όποιον -λίγο πριν- έβλεπα με σκασμένα χέρια, του έφτιαχνα ένα σκράμπ με λεμόνι και του έδινα μικρές συμβουλές, ενώ σε εκείνη τη φίλη που έβλεπα πώς ταλαιπωρείται με τα μελομακάρονα, της χάρισα λίγες μέρες πριν την μυστική μου συνταγή που με βγάζει ασπροπρόσωπη. Έτσι έμαθα να αντιστέκομαι σε ο,τι λαμπύριζε μπροστά μου. Τα δώρα πια πρέπει να είναι χρήσιμα. Όχι να μένουν μόνο σαν αναμνήσεις ενός ωραίου δείπνου Χριστουγέννων.
Και από την άλλη, εσύ δεν θα ήθελες να ξέρεις ότι το δώρο που θα πάρεις αυτά τα Χριστούγεννα ήταν ειδικά για εσένα; :)

υγ: πέρσι με ρώτησε η Κυριακή, τι δώρο να κάνει στο αγόρι της. Για μισό λεπτό να κοιτάξω...

8 σχόλια:

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

πολύ όμορφα όλα

Claire D. T είπε...

Καλώς επέστρεψες αγαπημένη :)
Υπέροχο ποστ!!
Μας έλειψες..
Φιλιά και καλές γιορτές

GETALOCALIFE είπε...

exeis apolyta dikio einai omorfo na vlepeis pws ena dwro exei ftiaxnei me agapi eidika g sena!!Oxi mono na einai omorfo alla na boreis na to xrhsimopoihseis,nomizw pws tote pragmatika xairesai t dwro s!Poly omorfo post.Xronia polla kales giortes!!

BUTTERFLY είπε...

πολυ ομορφη αναρτηση!καλα χριστουγεννα μαρακι

Νίκη είπε...

Στα δώρα δίνεις αξία εσύ που τα προσφέρεις. Πρέπει όντως να είναι σαν να ζωγράφιζουν τον καθένα πάνω σε αυτά και να είναι χρήσιμα! Δεν έχει καμία σημασία πόσο κοστίζει... σημασία έχει ότι το επέλεξες με αγάπη για αυτόν που το προσφέρεις. Καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και χαμόγελα.

Anastasia είπε...

επιτελους γυρισες!!!! Τελειο ποστακι χαιρομαι που σε εχουμε παλι κοντα μας! φιλακια

airis είπε...

Ω φυσικά!
Εν τω μεταξύ είδα τις κανέλες γύρω από τα κεριά σε μια φωτογραφία και μου έβαλες ιδέες!
Έφυγα !
Φιλιά!

Parents Land Gr είπε...

Θα συμφωνήσω μαζί σου . Τα δωρα π΄ρεπει να είναι χρήσιμα και φτιαγμένα με αγάπη.

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments