Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

#rainy days ;)

H βροχή είναι το "κεντρικό πρόσωπο" της παράστασης που "συμβαίνει στη πόλη". Εσύ αν θες να είσαι ο συμπρωταγωνιστής αυτού του σκηνικού, απλώς μπες στο πετσί του ρόλου όσο καλύτερα μπορείς και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. 
Resultado de imágenes de Google para http://appmalta.mobi/maltaweathersite/blog/wp-content/uploads/2013/11/keep-calm-and-love-rainy-days.png
Δεν είναι άσχημα τα νέα όμως (για όλους). Αφού η βροχή μπορεί να σε βρίσκει στο ζεστό σου σπιτάκι. Αν είσαι από τους τυχερούς, σου έχω ιδέες για το πώς θα περάσεις ακόμα καλύτερα. Κάποιοι άλλωστε υποστηρίζουν ότι μια μικρή (χειμωνιάτικη) ευτυχία είναι το τρίπτυχο "ζεστό τσάι-καλό βιβλίο-βροχερά πρωινά".
Από τα λίγα που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μια ωραία ατμόσφαιρα στο τζάκι ή με όσα περισσότερα κεριά συγκεντρώσεις σε μια πιατέλα. Και να ντυθείς ζεστά. Με το πιο ζεστό σου πουλόβερ και τις πιο μαλλιαρές σου κάλτσες. Δεν υπάρχει πιο cozy σκηνικό από αυτό. Δεν νομίζεις;
having a diary <3
Κάλεσε εκείνη τη φίλη που ξέρεις ότι βρίσκεται στην ίδια διάθεση με σένα και βρείτε τον χρόνο που ψάχνατε για να μιλήσετε. Τι καλύτερο να πείτε όλα σας τα μυστικά μια τέτοια μέρα! Να γελάσετε αλλά και να φτιάξετε το αγαπημένο σας γλυκό.
Στη βιβλιοθήκη σου σίγουρα υπάρχει κάποιο μυστηριώδες μυθιστόρημα που δεν θα έχεις διαβάσει, που ταιριάζει με το βροχερό φόντο και λίγη σοκολάτα στο ντουλάπι σου. Ανακάτεψε τα στο "μίξερ της ατμόσφαιρας" και είσαι έτοιμη. Αν πάλι δεν θες να διαβάσεις ήρθε η ώρα να παίξεις. Ναι, καλά διάβασες. Τα επιτραπέζια είναι συνώνυμα με τις κρύες μέρες. Διάλεξε κάποιο από την πληθώρα που υπάρχουν και διασκέδασέ το!
Άλλες ιδέες για να μείνεις μέσα και να περνάς καλά είναι φυσικά, ο "μαραθώνιος" ταινιών. Δεν χρειάζεσαι συμβουλές γι αυτό. Απλά να βρεις τη σωστή σειρά. Και τα άλλα κρίνονται στις λεπτομέρειες.
Μπορείς ακόμα να κάνεις αυτό το "σπιτικό σπα" που αγνοούσες καιρό. Καιρός(!) να γίνει πραγματικότητα. Γιατί έχεις όλο το χρόνο και γιατί σου αξίζει μια χαλάρωση παραπάνω. 

υγ: μην αισθάνεσαι αδικημένη εσύ που είσαι στη δουλειά και που εύχεσαι να μην έβρεχε. Θα σου ετοιμάσω τη δική σου λίστα.. την επόμενη φορά :)

6 σχόλια:

Beautyandthefoodbeast είπε...

Nαι..είμαι από τις τυχερές και άτυχες ταυτόχρονα!!Είμαι σπιτάκι..και απολαμβάνω την βροχή με ζεστό καφεδάκι! (το πρωί δηλαδή)

Unknown είπε...

Πολύ ωραιες ιδέες για τις βροχερες ημέρες, που τώρα τελευταία ειναι και μπόλικες ! Αγαπημένη συνήθεια ο ''μαραθώνιος'' ταινιών, με τη συνοδεια και ενός ζεστού καφέ :) Απόλαυση!! <3

Ανώνυμος είπε...

Όταν δούλευα μου άρεσαν πολύ οι βροχερες μέρες γιατί πάρα τον άσχημο καιρό Εμείς δημιουργούσαμε μια ζεστή ατμόσφαιρα με τα μικρά!

Pinelia είπε...

Προτιμώ από όλα το σπα....Περιμένουμε τη λίστα για τη δουλειά!Φιλιά!

Maria Naka είπε...

Αν και θα μ´αρεσε να χουζουρεψω και να διαβασω ενα βιβλιο παρεα μ´ενα τσαι, οι μερες μου ειναι γεματες απο παιχνιδια με τα δυο μου μικρα! Ειναι κ αυτο δημιουργικο!!! Καλημερα!

Eva M. είπε...

αχ δεν μου αρέσει η βροχή!
Για την ακρίβεια τη μισώ, αλλά μου άρεσε πολύ το ατμοσφαιρικό post σου!
Σε φιλώω

Δημοσίευση σχολίου

i ♥ comments